Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2008-01-10 12:11:00
Jaloezie ex vriendinnen
Mijn vriend heeft wel 4 ex vriendinnen die hij spreekt of gebeld word ik wil niet dat zij door mijn relatie heen lopen het is een nieuw begin en zij hebben hun leven en wij de onze.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-01-10 12:11:00
Ik weet hoe je je voeld, dat heb ik zelf ook gehad, maar maak je er niet te druk om, ik ben nu een langere tijd met mijn vriend en op een gegeven moment verwateren die contacten met zijn exvriendinnetjes ook wel. Laat hem wel weten dat je het niet leuk vind! Want hij moet toch weten hoe jij je erover voelt, en misschien houd het dan al gauw op. Dat was bij mij ook het geval, ik heb duidelijk gemaakt wat ik wel en niet accepteer, (ik wilde bijv niet dat hij met ze afsprak)
(173) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-01-24 17:15:00
Ik heb sinds een jaar ook weer n nieuwe relatie, we hebben veel gesprekken over exen, soms weet ik ook niet wat ik ervan moet denken, daarom is mijn
advies t hoeft natuurlijk niks te betekenen maar blijf op je hoede en maak duidelijk dat dit niet echt leuk is tegenover jouw!!
(226) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).