Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2008-01-10 12:11:00
Jaloezie ex vriendinnen
Mijn vriend heeft wel 4 ex vriendinnen die hij spreekt of gebeld word ik wil niet dat zij door mijn relatie heen lopen het is een nieuw begin en zij hebben hun leven en wij de onze.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2008-01-10 12:11:00
Ik weet hoe je je voeld, dat heb ik zelf ook gehad, maar maak je er niet te druk om, ik ben nu een langere tijd met mijn vriend en op een gegeven moment verwateren die contacten met zijn exvriendinnetjes ook wel. Laat hem wel weten dat je het niet leuk vind! Want hij moet toch weten hoe jij je erover voelt, en misschien houd het dan al gauw op. Dat was bij mij ook het geval, ik heb duidelijk gemaakt wat ik wel en niet accepteer, (ik wilde bijv niet dat hij met ze afsprak)
(173) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-01-24 17:15:00
Ik heb sinds een jaar ook weer n nieuwe relatie, we hebben veel gesprekken over exen, soms weet ik ook niet wat ik ervan moet denken, daarom is mijn
advies t hoeft natuurlijk niks te betekenen maar blijf op je hoede en maak duidelijk dat dit niet echt leuk is tegenover jouw!!
(226) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn