Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2009-10-01 23:31:00
Ik heb het gevoel dat mijn vriend mij niet respecteerd
Hoi mensjes..

Ik ben een beetje overstuur dus misschien komt mijn vraag/verhaal een beetje warrig over. Ik heb nu een jaar een relatie en ben super verlief op mijn vriend. Alleen heb ik niet het gevoel dat hij mij respecteert. Ik merk namelijk zelden dat hij moeite voor mij wil doen en geef dit ook aan. Bijvoorbeeld dat hij mij niet wil ophalen als wij uitgaan. Alleen er verandert niks. Ook luistert hij als we lichamelijk intiem zijn niet altijd naar mij. Als ik aan geef iets niet te willen gaat hij toch door. Ondanks dit alles wil ik hem niet kwijt ik houd zo verschrikkelijk veel van hem en ik voel me veilig in zijn armen. Telkens hoop ik weer dat hij zal veranderen. Wat moet ik nou doen ik wil het niet uitmaken maar ik weet niet hoe ik over moet komen. Hoe ik hem duidelijk moet maken dat het niet goed gaat en dat hij mij kapot maakt. Elke keer als ik over onze problemen begin klapt hij dicht. heeft iemand misschien advies ?
Groetjes Radeloosje

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2009-10-01 23:31:00
helaas is mijn ervaring dat mensen niet veranderen....doch kijk eens in jezelf, zou jij jezelf voor een ander willen veranderen ? Ik stel mijzelf altijd de vraag, heeft zij genoeg om van te houden, zodat ik de mindere kanten kan vergeten....je bent zelf wijs genoeg om hier jouw antwoord op te vinden.....Verder kan het helpen om je wat minder afhankelijk op te stellen, zodat hij de moeite voor jou moet nemen,.....ook hierin vindt je het antwoord of deze jongen jou wel waard is......sterkte ermee....gj
(2248) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).