Vragen over Verliefdheid (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2009-09-13 11:47:00
Ik ben verliefd, zij ook?
Hey, ik zit in een soort van dilema. Ik ben verliefd op een meisje, maar ik hoop dat het ook wederzijds is. Nu bijvoorbeeld, lig ik in bed slapeloos omdat ik alleen nog maar aan haar kan denken. Ik ken haar al 6 jaar, 3 jaar geleden kreeg ik gevoelens voor haar. Maar in deze 3 jaar heeft ze al 2 vriendjes gehad (wat nu weer over is, sneu voor haar; goed voor mij). Zij weet dat ik haar leuk vindt, want dat heb ik eens een keer aan haar vriendin verteld. Maar hoe weet ik of zij mij ook leuk vindt? Hoe zou ik dat moeten vragen? Of hoe kan ik het herkennen dat ik haar leuk vindt? Lang oogcontact? Dichtbij je staan? Bij voorbaat dank voor enige reactie :D

Ps: ik ben nu 17 ter extra informatie.

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2009-09-13 11:47:00
Hallo,
Als je er echt verliefd op bent, vind ik persoonlijk dat je dat nie moet forceren. Geef haar de tijd om ook op jou te vallen moest ze dat ng niet zijn. Maak gewoon lol met haar en je zult wel zien na een tijdje wat het geeft... Meestal vinden meisjes het wel leuk dat je naar ze kijkt, maar doe het dan ook nie te veel. Misschien kun je ook eens de woensdagnamiddag of zo... na school afspreken. Dan ben je alleen met haar en kun je zien of zij ook iets voelt vr jou.

Veel succes
(2163) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-09-16 16:49:00
Ik bedoelde dat zij oogcontact maakt en dicht bij mij komt staan.
Ik kijk haar ook wel aan, hoor.
(2182) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-09-16 16:51:00
Rare zin heb ik gemaakt. Ik bedoelde het andersom. En dat forceren, dat doe ik niet.
(2183) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-09-18 11:39:00
Hier een advies van een 16 jarig meisje: stap op haar af en vraag het recht voor zijn raap de meeste meiden kunnen dit zo en zo wel waarderen en dan weet je het zeker, meiden kunnen namelijk hun gevoelens voor de persoon die ze echt leuk vinden goed verborgen houden tenzei ze het eerst recht tegen hun zeggen
suc6 ermee
(2196) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).