Liefdesverdriet (Liefde)

Op deze pagine staat een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Op deze pagina kunt u ook zelf een antwoord of reactie toevoegen. U kunt de vraag anoniem beantwoorden maar u mag ook een schuilnaam of echte naam gebruiken. Plaatsing van vragen en antwoorden zal na toetsing door de beheerder plaatsvinden. Deze redactionele toetsing is bedoeld om de integriteit van deze vraag en antwoord sectie te bewaken en de kwaliteit van vragen en antwoorden te controleren. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor beledigende, kwetsende of onzinnige reacties. De beheerder behoudt zich het recht voor stijl en taalfouten te corrigeren voor plaatsing en mag te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder discussie achteraf, vragen of antwoorden weigeren.


2009-10-05 13:53:00
Liefdesverdriet
Kan liefdesverdriet leiden tot TS poging ?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2009-10-05 13:53:00
Dat kan helaas maar al te goed. Het is mij ook al een keer overkomen, maar geloof me: dit is slechts een wanhopige kreet naar iedere vorm van aandacht van hem of haar. Bij mij is het niet gelukt, hebben mijn vrienden en familie mij opgevangen en dat zijn echt degene van wie je het moet hebben en degene die het er het allermoeilijkst mee zouden hebben, mocht een zelfmoordpoging wel lukken. Het feit dat je dit op een intersite vraagt geeft al aan dat je het eigenlijk niet wil, alleen om nog een keer de aandacht van je ex op je te vestigen. Ik weet precies hoe dat voelt, maar doe dat alsjeblieft niet. Buiten het eerder genoemde feit om dat je er mensen echt heel erg veel pijn mee doet, denkt jouw ex waarschijnlijk alleen maar wat hij of zij al dacht: deze persoon is niet geschikt voor mij, emotioneel labiel en daarom geen relatiemateriaal. In het ergste geval denkt je ex dat je gestoord bent of in die richting. En dat is wel het laatste wat je wil bewerkstelligen, geloof me.
Succes ermee!
(2261) Reactie van een bezoeker van de site!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).