Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2009-09-08 14:56:00
Een echte vent?
Na op het terras gezetten te hebben met vrienden die de boel opnaaide over vrouwen en de woorden je bent toch een vent, heeft mijn vriend mij die avond een tik in mijn gezicht gegeven en ook gezegd dat ik me maar niet te veel van mezelf voor moet stellen. Een week daar na begon hij te vertellen dat er niks zo lekker was als een ander. Als ik heb vroeg waarom hij eigenlijk bij mij wilde blijven was zijn reactie ach een man kan niet zonder een vrouw, moet je eens kijken wat ik de hele dag tegen kom dan is het fijn dat je het thuis kwijt kan. Ik moest maar eens goed rond kijken wat er nog meer rond liep. complimenten die ik kreeg werden afgedaan met ach daar moet je je niks van aantrekken dat kan tegen iedereen gezegd worden. Als ik iets leuks of uitdagend probeerde te doen om toch de passie terug te krijgen lachte hij me uit met de woorden ach probeer je het nu zo. Ik dacht dat ik gek werd ondertussen. Dit gebeurde allemaal ineens na 10 jaar relatie. Toen ik heb later met zijn kruis tegen een meisje aan zag staan duwen ging ik pas echt van hem walgen. Mijn relatie is over ik was ongelukkig. Ik was van te voren niet onzeker en veel was mogelijk, Maar ik ben wel beschadigd hierdoor.

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2009-09-08 14:56:00
Wat vreselijk dat een relatie zo moet eindigen. In natrappen en beledigingen. Ik heb in het verleden in een relatie gezeten waarin ik werd mishandeld en ik wist niet hoe gauw ik weg moest komen. Ik kon mij zo schamen over de taferelen die zich thuis afspeelde dat ik er met niemand over kon praten. Maar na 20 jaar kan ik je misschien troosten. Ik denk dat je je moet realiseren dat hij problemen heeft met zichzelf. En dat al die kleinerende opmerkingen met opzet bedoelt waren om jou onzeker te maken. Dus ene oor in en andere oor weer uit... laat je niets aanpraten, hoor. Slaan en schelden is voor mensen die niet uit hun woorden kunnen komen. Ik weet dat tijd wonden geneest. En ik hoop dat je iemand hebt in je omgeving waarmee je kunt praten hierover. Bij mij heeft een dagboekje bij houden erg geholpen (tip?) om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Ik ben blij voor je dat je van hem af bent. Ik wens je veel sterkte en geluk. Het hoeft echt niet zo te zijn dat een liefdevolle relatie er voor jou niet in zit.
(2155) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).