Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-09-08 14:56:00
Een echte vent?
Na op het terras gezetten te hebben met vrienden die de boel opnaaide over vrouwen en de woorden je bent toch een vent, heeft mijn vriend mij die avond een tik in mijn gezicht gegeven en ook gezegd dat ik me maar niet te veel van mezelf voor moet stellen. Een week daar na begon hij te vertellen dat er niks zo lekker was als een ander. Als ik heb vroeg waarom hij eigenlijk bij mij wilde blijven was zijn reactie ach een man kan niet zonder een vrouw, moet je eens kijken wat ik de hele dag tegen kom dan is het fijn dat je het thuis kwijt kan. Ik moest maar eens goed rond kijken wat er nog meer rond liep. complimenten die ik kreeg werden afgedaan met ach daar moet je je niks van aantrekken dat kan tegen iedereen gezegd worden. Als ik iets leuks of uitdagend probeerde te doen om toch de passie terug te krijgen lachte hij me uit met de woorden ach probeer je het nu zo. Ik dacht dat ik gek werd ondertussen. Dit gebeurde allemaal ineens na 10 jaar relatie. Toen ik heb later met zijn kruis tegen een meisje aan zag staan duwen ging ik pas echt van hem walgen. Mijn relatie is over ik was ongelukkig. Ik was van te voren niet onzeker en veel was mogelijk, Maar ik ben wel beschadigd hierdoor.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2009-09-08 14:56:00
Wat vreselijk dat een relatie zo moet eindigen. In natrappen en beledigingen. Ik heb in het verleden in een relatie gezeten waarin ik werd mishandeld en ik wist niet hoe gauw ik weg moest komen. Ik kon mij zo schamen over de taferelen die zich thuis afspeelde dat ik er met niemand over kon praten. Maar na 20 jaar kan ik je misschien troosten. Ik denk dat je je moet realiseren dat hij problemen heeft met zichzelf. En dat al die kleinerende opmerkingen met opzet bedoelt waren om jou onzeker te maken. Dus ene oor in en andere oor weer uit... laat je niets aanpraten, hoor. Slaan en schelden is voor mensen die niet uit hun woorden kunnen komen. Ik weet dat tijd wonden geneest. En ik hoop dat je iemand hebt in je omgeving waarmee je kunt praten hierover. Bij mij heeft een dagboekje bij houden erg geholpen (tip?) om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Ik ben blij voor je dat je van hem af bent. Ik wens je veel sterkte en geluk. Het hoeft echt niet zo te zijn dat een liefdevolle relatie er voor jou niet in zit.
(2155) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn