Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2009-07-29 09:44:00
jaloers op mooie vrouwen
ik ben jaloers als mijn vriend naar mooie of naakte vrouwen kijkt dan krijg ik het gevoel dat ik niet meer mee tel dat ik niet mooi genoeg ben. Heb een zeer laag zelfbeeld ik heb het moeilijk om dat te overwinnen. Hoe moet ik dat oplossen om er geen angstgevoelens boosheid bij te voelen.
groetjes lieve

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2009-07-29 09:44:00
Beste jaloerse dame, neem het je hetzelf om te beginnen niet kwalijk dat je jaloers bent. Het betekend dat je om je vriend geeft. Dat je vriend naam mooie dames kijkt wil niet zeggen dat hij jou niet mooi vind. Geloof me ik heb het ook jaren gedaan (naar mooie dames kijken op het internet) en ik vind mijn eigen meisje nog steeds de mooiste en de aantrekkelijkste". Het probleem zit het er misschien in dat je vriend veel vaker dan jij zijn er@tische behoefte moet bevredigen, en jou daar niet altijd mee wil lastig vallen. Mijn advies probeer er achter te komen wat hij mooi vind en probeer een situatie te creŽren die er op lijkt waarin je hem verleid. Investeer in hem. Je kunt hem niet veranderen alleen jezelf. Succes.
(2045) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-07-30 20:26:00
wow, aan dit antwoord heb ik zelfs iets.... Want ook ik ben jaloers... al zegt hij dat ik Zijn mooiste meisje ben (36...hahaha, meisje) Ik heb ook een laag zelfbeeld, en ik kan je vertellen, dat jaloezie alles kapot kan maken...
Thanks!!
(2053) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-07-31 10:19:00
Leuke reactie doet me erg goed iemand te kunnen oppeppen. PS mijn meisje is 50 dus..... je hebt nog even.
(2056) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-08-06 21:37:00
ik ben zelf ook jaloers op alles wat hij doet .kijken,lachen ,praten,ik vind dat hij kijkt hij zegt hij kijkt niet.als hij niet bij me is vraag ik me alles af wat hij aan het doen is en met wie . hij word gek van mij ik wil gewoon relax doen en niets denken
(2082) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-06-02 12:13:00
ja,dat klopt ik ben ook jaloers als hij niet bij mijn zijn.ik denk dat hij bij ander meisje zijn.hoe kan ik dan weten? maar jaloers is echt niet goed maar ja dat kan wel gebeuren
(2812) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-11-01 12:50:00
Ik zelf ben nu 1 jaar getrouwd en ken mij partner 7 jaar. Nog altijd kijkt hij naar andere vrouwen. Ik ben jaloers ingesteld maar probeer me er over heen te zetten en te denken dat elke man kijkt naar mooie vrouwen. Ik blijf het ook moeilijk vinden om dat te denken dat ik de mooiste ben maar vraag als het echt nodig toch om bevestiging. Inmiddels denk ik niet meer dat hij bij weg gaat echt leuk vind ik het nog altijd niet als hij kijkt.
(3085) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).