Vragen over Verliefdheid (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2009-07-29 09:46:00
Voelt hij iets voor me?
Ik ben een weduwe van 50 jaar,en ik loop door omstandigheden bij een hulpverlener.
Begin van dit jaar vroeg hij me niet als hulpverlener maar prive of ik openstond voor een ander. Ik ben hier niet op ingegaan omdat ik dacht dat hij getrouwd was.
Kort daarna stond ik een keer met ontbloot bovenlijf bij hem voor onderzoek en raakte hij heel subtiel even mijn blote schouder aan. In de daaropvolgende gesprekken vroeg hij wel is terloops naar mijn hobby's en dat soort dingen. Ongeveer 1 maand geleden stelde hij weer prive de vraag of ik openstond voor een ander,daarbij ging hij met zijn lijf over zijn bureau heenhangen. Het leek alsof hij dicht bij me wilde zijn. Weer ben ik er niet op ingegaan,ervan uitgaande dat hij getrouwd was. Hij was hevig teleurgesteld en zelfs een beetje boos. Nu heb ik via via vernomen dat hij al ruim 1 jaar gescheiden is. Kan het zijn dat hij meer voor me voelt dan dat ik in de gaten had?

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2009-07-29 09:46:00
Durf te leven, wat heb te verliezen. Onderzoek het, je doet er niemand pijn mee en misschien jezelf een enorme lol. Wat kan jou het schelen dat hij hulpverlener is als juliie elkaar leuk vinden.
(2046) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).