Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2009-07-29 09:37:00
hij heeft een kinderwens, ik niet
Ik ben een vrouw van 43 jaar, en heb sinds 6 jaar een vriend van bijna 48 jaar. Ik heb 2 kinderen van 14 en 17 jaar, hij heeft geen kinderen. Een paar weken geleden begon hij er over dat hij een kind wil. Daar heb ik op mijn leeftijd geen zin meer in. We hebben hier al weken ruzie over, hij vindt dat ik niet genoeg van hem houd, als ik dit niet voor hem over heb.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-07-29 09:37:00
Mijn eerste ingeving is zeker niet doen als je hier niet zelf helemaal achter staat. Wel is het zo dat je in een relatie mijns inziens alleen maar kunt geven en niets kunt nemen. Hierop verder redeneren zou je kunnen zeggen dat hij iets van jou wil nemen een "een kind" en dat kan dus niet. Iemand een kinf geven is denk ik een te grote verplichting. Je zult waarschijnlijk wel van het kind houden maar stel je voor dat het je tegen gaat staan en het je liefde voor hetkind bekoeld.... Daar wordt niemand beter van het kind en jij al zeker niet.
(2044) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).