Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-09-15 13:29:00
Ze maakt het me ook niet makkelijk
Ik ben 22 en de (ziekelijk)jaloerze vriend van een mooie meid van 18.. We zijn nu meer als 3jaar samen. me vertrouwen heeft ze geschaad met een vakantie en fotos van andere jongens op haar mobile ook heb haar wel eens betrapt op xtc in haar tasje. ze gaat veel stappen met haar vriendinnen drinkt dan (met mate, denk ik) en komt erg laat thuis.. Het gaat vaak goed en ik kan haar soms los laten. Ik maak me wel altijd zorge. Er zijn afgelope paar jaar ook verschilende dinge gebeurt, Soms dat ze teveel dronk soms dat ze ruzie maakte met andere mensen en soms dat ze danste met andere jongens die later op haar hyves reageerde hoe leuk ze het hadden met haar.. Soms worden de zorge die ik op zoeen avond maak te erg, en het word meer jaloezie, woeden en wantrouwe. Zelfs angst dat ze de meest gekke dinge doet zoals drugs vreemdgaan of erger. (ik kan dit soms relativeren en begrijpen dat het zo erg niet is). Toch blijven mij gevoelens komen en heb ze niet onder controle. Ze begrijpt mij kant van het verhaal totaal niet en vind dat het aan mij licht. Knallende ruzies komen hierdoor vaak voor. Ik ben bang haar kwijt teraken, en dat wil ik niet want ik houd heel veel van haar. Wie heeft hier gelijk, wat moet ik doen? wat zou zij kunnen doen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2009-09-15 13:29:00
Als je haar gaat afknijpen, dan raak je haar zeker kwijt. Misschien niet direct maar anders over een paar jaar. Als ze laat zien dat ze ondanks de kansen die ze heeft toch trouw blijft, dan heb je een juweeltje. Daarom kun je haar het best een beetje loslaten. Dan heb je nog een kans. Maar omdat het een mooie meid is van 18 jaar en ze een losse levensstijl heeft, denk ik dat ze een keer vreemd zal gaan. Dan heb je je best gedaan en kun je haar echt loslaten.
(2171) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn