Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-09-15 13:29:00
Ze maakt het me ook niet makkelijk
Ik ben 22 en de (ziekelijk)jaloerze vriend van een mooie meid van 18.. We zijn nu meer als 3jaar samen. me vertrouwen heeft ze geschaad met een vakantie en fotos van andere jongens op haar mobile ook heb haar wel eens betrapt op xtc in haar tasje. ze gaat veel stappen met haar vriendinnen drinkt dan (met mate, denk ik) en komt erg laat thuis.. Het gaat vaak goed en ik kan haar soms los laten. Ik maak me wel altijd zorge. Er zijn afgelope paar jaar ook verschilende dinge gebeurt, Soms dat ze teveel dronk soms dat ze ruzie maakte met andere mensen en soms dat ze danste met andere jongens die later op haar hyves reageerde hoe leuk ze het hadden met haar.. Soms worden de zorge die ik op zoeen avond maak te erg, en het word meer jaloezie, woeden en wantrouwe. Zelfs angst dat ze de meest gekke dinge doet zoals drugs vreemdgaan of erger. (ik kan dit soms relativeren en begrijpen dat het zo erg niet is). Toch blijven mij gevoelens komen en heb ze niet onder controle. Ze begrijpt mij kant van het verhaal totaal niet en vind dat het aan mij licht. Knallende ruzies komen hierdoor vaak voor. Ik ben bang haar kwijt teraken, en dat wil ik niet want ik houd heel veel van haar. Wie heeft hier gelijk, wat moet ik doen? wat zou zij kunnen doen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-09-15 13:29:00
Als je haar gaat afknijpen, dan raak je haar zeker kwijt. Misschien niet direct maar anders over een paar jaar. Als ze laat zien dat ze ondanks de kansen die ze heeft toch trouw blijft, dan heb je een juweeltje. Daarom kun je haar het best een beetje loslaten. Dan heb je nog een kans. Maar omdat het een mooie meid is van 18 jaar en ze een losse levensstijl heeft, denk ik dat ze een keer vreemd zal gaan. Dan heb je je best gedaan en kun je haar echt loslaten.
(2171) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).