Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-08-04 10:22:00
beste vriedin maakt me jaloers
Vroeger konden we elkaar niet missen we waren echt beste vrienden, maar meer en meer begon ze van me te profiteren. Ze wou dat ik alles kocht voor haar, al haar kleren, eten, snoep,... Ik heb haar een tijdje ontweken. Na een week zag ik ze terug ze gaat nu veel om met een andere jongen. Vandaag bekeek ze me bijna niet en probeerde ze me jaloers te maken me die andere jongen toen ik bij haar in de buurt kwam. Ze knuffelde hem en zei tegen hem dat ze goede vrienden waren en ze deed het zo opvallend mogelijk. Ik ben echt ten einde raad kan iemand me helpen?? Snel antwoord graag! bedankt!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2009-08-04 10:22:00
Komt me voor dat ze je pijn wil doen, is ze je liefde dan wel waard? Of wil ze dat je meer doortastend bent en voor haar vecht. Propbeer dat eens als je niet van haar af wilt.
(2077) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn