Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-08-04 10:22:00
beste vriedin maakt me jaloers
Vroeger konden we elkaar niet missen we waren echt beste vrienden, maar meer en meer begon ze van me te profiteren. Ze wou dat ik alles kocht voor haar, al haar kleren, eten, snoep,... Ik heb haar een tijdje ontweken. Na een week zag ik ze terug ze gaat nu veel om met een andere jongen. Vandaag bekeek ze me bijna niet en probeerde ze me jaloers te maken me die andere jongen toen ik bij haar in de buurt kwam. Ze knuffelde hem en zei tegen hem dat ze goede vrienden waren en ze deed het zo opvallend mogelijk. Ik ben echt ten einde raad kan iemand me helpen?? Snel antwoord graag! bedankt!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-08-04 10:22:00
Komt me voor dat ze je pijn wil doen, is ze je liefde dan wel waard? Of wil ze dat je meer doortastend bent en voor haar vecht. Propbeer dat eens als je niet van haar af wilt.
(2077) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).