Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2009-10-22 23:45:00
vriendschap en relatie
hallo, ik heb een partner. samen zijn wij een goed koppel die af en toe probleempjes hebben. ik heb iemand leren kennen van het andere geslacht die mijn partner ook kent. we hebben een lange tijd contact gehouden. we zijn close en voelen ons goed bij elkaar als vrienden. nu ben ik met hem intiem geweest. en mijn relatie was beeindigd. ik heb veel problemen daardoor gehad met mijn partner zoals ook met mijn 'vriend'. momenteel is er geen contact meer met mijn vriend en mijn relatie heb ik terug opgepikt. m a w we zijn opnieuw begonnen met een nieuwe lei. het probleem is dat ik mijn vriendschap mis die ik had en contact is er momenteel niet. ik voel mij super goed bij mijn partner. het is iets voor het leven zoals je kan zeggen. maar wat de ene niet heeft, heeft de andere. rationeel bekeken is het een goede zaak dat er geen contact meer is. de vriendschap was meer dan gewone vriendschap. het is zo ingewikkeld. ik weet niet goed wat te denken.. uit antwerpen. meisje

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2009-10-22 23:45:00
ik heb precies hetzelfde, het is heel moeilijk.
(2322) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-10-26 20:15:00
Je moet niets denken, ten minste niet bewust! Jij bent niet meer met die vriend, maar met je partner en samen moeten jullie nu verder. Je partner moet wel heel veel van jou houden dat hij jullie relatie een nieuwe kans geeft. En als jij ook daadwerkelijk nog van hem houdt, dan moet je proberen alleen aan zijn liefde, zijn aandacht voor jou, te denken. Wees dankbaar hiervoor en al is hij, net als ieder mens, niet volmaakt; hij is er voor jou, dus wees jij ook voor hem. En komen gedachtes van je vriend voorbij, kijk er slechts naar en voed de gedachte niet langer met allerlei beelden/fantasieŽn. Wat jij denkt wordt zeker opgevangen door de ander. En gedachtes komen uit en dat wil je je partner toch niet opnieuw aandoen?!

Hoe ik dit allemaal weet?? Wat denk je zelf??
Sterkte met jouw relatie met je partner en het gaat jullie goed!
Een lezeres bij toeval.
(2331) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-03-04 12:08:00
Hoi ....Ik las je bericht over vriendschap en relatie, ik ben misschien te gevoelig voor dit soort dingen, maar je hoort tegenwoordig zovee.
Als je een nieuw leven begint met je partner, of relatie, zal je bepaalde vriendschappen toch op een lager pitje moeten zetten. Soms wordt het allemaal te close, en gaat het toch een keer mis. Ik praat uit ervaring, zelf 2 keer bedrogen, ben nu gelukkig met mijn man, maar hij had ook vriendinnen, en die wilde hij niet kwijt, maar helaas tot mijn spijt, kwam ik er toch vooruit. Ik keek dit een tijdje af, en we gingen bij die vriendinnen eens op bezoek, ik praat over single vriendinnen, toen ik binnen kwam zag ik al genoeg... veel te close met elkaar, hoeft voor mij niet. Wij beginnen een nieuw leven, en daar moet je hard voor werken, en daar horen dit soort situaties niet bij.
wens je heel veel succes

een lezeres die dit verhaal aansprak
(2654) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn