Foute mannen en vrouwen


03 - Liefde »  -  Foute mannen en vrouwen »
2009-08-23 10:17:00
ik ga met de vrouw van me collega
ze heeft me woorden belooft gesmeekt om tijd te geven tot zaterdag om erover na te denken wat ze wilde gaan doen of bij mijn zijn of bij haar man ze heeeft voor het laatste gekozen met het feit datie nog een kans moet krijgen ze is bang want haar beslissing kwam niet overtuigend over bang is omdat hij zich wat anders aandoet en dat die het niet redt enzo hoe kan ik de overtuigen om toch bij me te zijn

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-08-23 10:17:00
ik vraag me ten eerste af hoe deze situatie ('relatie' met de vrouw van je collega) is ontstaan ... echt netjes is het natuurlijk niet.
ik neem aan dat er wat strubbelingen zijn tussen haar en haar man, maar moet ze die dan niet eerst oplossen, of gewoon een punt achter de relatie zetten, zodat ze dan verder kan. ik denk dat ze bang is voor de toekomst , bang dat het uitkomt, ze zal zich wel schuldig voelen, staat niet meer oprecht in de relatie. dat er iets niet klopt tussen haar en haar man moge duidelijk zijn, maar om haar nu te gaan overtuigen om bij hem weg te gaan en met jou verder te gaan lijkt me iets te ver gaan. Dat besluit is niet aan jou, maar aan haar. ik zou haar maar even met rust laten en niet teveel aandacht schenken, als haar liefde voor jou (wel) oprecht is op het moment dan zal ze binnen de kortste keren weten wat ze wil. als je haar nu teveel aandacht schenkt zal ze zich in haar besluit benauwd voelen, of gepushed, bang etc.. laat haar dat zelf lekker allemaal uitzoeken, uiteindelijk valt jou dan ook niks te verwijten.
(2122) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).