De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Communicatie en taal algemeen


2009-08-18 22:52:00
hoe omgaan met een collega die negeert?
Opeens word je genegeerd, hoe kun je daar het beste mee omgaan, ook als de ander probeert andere mee te slepen en achter zich te krijgen

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2009-08-18 22:52:00
Hoi!
Ik zou, als dat in mijn geval was, toch proberen om met je collega te praten, wat is er aan de hand? en waarom? hoe kunnen we dit oplossen?
Wil je blijven werken in een negatieve sfeer? nee, is niet goed voor je, hou je niet lang vol.
suc6
groeten, C
(2110) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).