Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-12-20 19:21:00
wat is normaal?
Ik heb een relatie gehad met een man die 2 kinderen heeft. Kon goed met zijn kinderen overweg en hun met mij. Helaas kon ik niet goed met zijn ex overweg. Sorry, mag van hem geen ex zeggen, maar moet haar bij haar naam noemen. Wat ik hier niet zal doen. Maar ex is toch gewoon een Nederlands woord? Daar kan ik dan nog wel mee leven, maar niet met het vele contact wat ze hebben. Ze belde 3 tot 4x per week en daarnaast mailde ze ook nog eens. Ze belde bijna altijd als hij op zijn werk was. Als ze belde en ik was er, dan liep hij naar zolder zodat ik het toch zeker niet kon horen, want dat wilde zij niet. Ik had voorgesteld om een lijst te maken wanneer hij zijn kinderen zou zien, elke woensdag en om het weekend. Helaas, dat had ze door en zei tegen hem: "dat is zeker om minder contact te hebben". Hij zei nee, ik snap nog niet waarom, want dat was wel de reden. Ook durfde hij nooit nee te zeggen als ze belde, hij heeft 17 jaar naar haar pijpen gedanst (in mijn ogen dan) en doet dat nu nog. In het begin dacht ik, dat gaat wel over maar is niet zo, want ze speelt alles via de kinderen. Dat is een sterke troef die ze in handen heeft en waar ik niet tegen op kon. Is het normaal dat zijn ex 3 tot 4x per week telefonisch contact met hem opneemt en dan ook nog eens na 2 jaar naar boven gaat om mij te vermijden? Is het normaal dat hij eigenlijk altijd maar ja en amen tegen haar zegt? Wat is normaal? Hoe had ik hier mee om moeten gaan? Want hierdoor hebben we flinke ruzies gehad, die helemaal uit de hand zijn gelopen en dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Daardoor ben ik te ver gegaan... Maar helaas, is verleden tijd. Ik ben er dood- en doodziek van. Wist niet dat dat zo heftig zou kunnen zijn! Ben erg benieuwd naar een antwoord, om in het vervolg misschien anders te handelen... Alvast dank!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-12-20 19:21:00
Helaas gebeuen er dingen waarin je geen grip hebt. Ik heb nu een partner met 1 dochter. Ook bij hem heb ik het idee dat zijn ex op nummer 2 staat, ook al zegt hij van niet.

Vaak als ik later hoor dat ze weer contact hebben gehad, was dit, waar ik ook niet bij was. Hij verteld mij ook niet direct de belangrijke dingen. Ik moet er later echt om vragen en dan is het ''o ja sorry, niet boos worden..." Je kent het wel. Gelukkig heeft zij ook een vriend, maar wat als dat uitgaat.

Mannen zullen er alles aan doen om te zorgen dat ze hun kind niet verliezen. En zo'n dominante ex weet daar gebruik van te maken. Zij wil het liefst een nieuw leven met een andere partner en voor hem misgunt ze alles. Ongeacht ze zijn nieuwe vriendin wel of niet aardig vindt.
Dat is zoals veel vrouwen zijn, als ze waarschijnlijk gedumpt zijn. Of als ze toch later pas beseffen wat voor vent ze hadden. Maar dan is het te laat en zal ze er alles aan doen om het hem zo moeilijk mogelijk te maken.

Als ik een nieuwe relatie begin zal dit zijn een man zonder kinderen of in het begin al duidelijke afspraken. En als hij dat belachelijk vindt, stop er dan direct mee. Zo'n ''game'' kan je niet winnen.

Ik heb deze keus gemaakt, dus ik zal het moeten accepteren, maar ik zou het ook anders aangepakt hebben dan toen.

Dit was miiscchien niet het anwoord waar je naar op zoek was maar toch, alle beetjes helpen?

Sterkte, liefs A
(2449) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).