Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-11-26 12:25:00
relatie over en toch jaloers
mijn man(bijna 21j samen) heeft iemand anders ,zegt al van iets voor januari dat hij een woonst voor hem aan't zoeken is en dat het over is tussen ons en toch merk ik aan vele zaken dat hij nog steeds jaloers kan zijn,is dat normaal of heeft hij toch nog gevoelens voor mij,nogthans is hij niet echt jaloers aangelegd

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-11-26 12:25:00
Hoi, ja is normaal, mensen zijn nu eenmaal bezitterig. Laat hem lekker weggaan en als dat niet opschiet ga dan zelf, kun je door met je leven en je weer rustig voelen.
Het is voorbij tussen jullie, want dat heeft ie zelf gezegd immers. Maar jouw leven kan weer heel leuk en vrij worden met leuke mensen om je heen en zonder de stress van een partner die op je uitgekeken is.
Trek het je niet persoonlijk aan.
(2401) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).