Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2009-07-03 17:09:00
contact via datingsite terwijl we nog niet echt uit elkaar zijn
Hallo, mijn man is na een huwlijk van 13 jaar vreemdgegaan met een collega. Hij was zichzelf kwijt en wilde ook op zichzelf gaan wonen. Eerst wilde ik hem die tijd gunnen en hiel hoop. Tot ik erachter kwam dat hij met die collega was geweest. Ik heb hem de deur gewezen en gezegd dat ik moest nadenken. Hij leek dat te begrijpen. Hij zag in dat het stom geweest was en het was naar zijn zeggen echt éénmalig. De weken daarna heb ik gigantisch veel verwijten over me heen gehad. Dat het eigenlijk allemaal an mij la en dat ik hem psychisch gesloopt had. Twee weken geleden hebben we voor het eerst een heel goed gesprek gehad, waarna we in ieder geval weer vriendelijk konden zijn. Hierna kwa hij ermee dat er een stuk besef bij hemzelf was gekomen dat hij ook een groot aandeel in alles gehad had. Dit voelde goed. Ik durfde het heel voorzichtig weer aan. Nog niet samen in 1 huis, maar wel opbouwen heen. Hij kon zich hierin vinden en we spraken af elkaar niet los te laten en trouw te blijven. Per ongeluk kwam ik erachter dat hij toen hij net bij mij weg was zich heeft ingeschreven op een datingsite. Slik! Ik heb een profiel aangemaakt en heb contact met hem gezocht. Ik voreg hem of zijn relatie echt over was. Ik had gehoopt dat hij zou schrijven dat hij aan het opbouwen was met zijn vrouw en dat hij vergeten was zijn profiel te verwijderen. Helaas, ik kreeg een bericht terug dat de relatie echt over is. En dat hij een maatje mist. Ik weet het nu niet meer. Ik durf hem er eigenlijk niet mee te confronteren, omdat het zo fout voelt wat ik gedaan heb. Aan de andere kant had het ook zomaar iemand anders kunnen zijn die hem gemaild had. Het lijkt wel of hij iemand achter de hand wil houden voor het geval ik alsnog zeg het is over. Maar het voelt als bedrog. Wat moet ik hier nu mee??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-07-03 17:09:00
Heel simpel: Je maakt een spannend afspraakje met hem, en als het moment daar is zeg je: "kijk, hier is je nieuwe maatje".
(1992) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-07-22 09:24:00
zoals je zeg, je zou wel eens iets fout hebben gedaan, is logisch waar 2 zijn, zijn ook twee schuldenaars, maar wees realistisch,neem je eigen schuld aan, en niet die van hem, het is bedrog! als jullie elkaar hebben afgesproken een tijdje te gunnen, .en hij hield zich niet aan de afspraken, hij gaat gewoon verder met bedriegen, is niet goed, voor jou ook niet voor hem, praat met hem weer wees duidelijk en eist van hem duidelijkheid ook, is dat wat hij wilt?? op de datingsite te staan geef je natuurlijk geen vertrouwen meer integendeel, confronteerd hem niet als hij eerlijk is na een geode gesprek zou hij aan jou moeten vertellen..sterkte meid!!!
(2029) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).