De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2009-04-23 11:31:00
Als je eerlijkheid verbergt en daardoor de vriendschap verminderd?
Normaal ben ik een heel eerlijk persoon, alleen door rare monstandigheden heb ik tegen mijn beste vriendin gelogen. ze houdt juist van eerlijkheid, en kan er absoluut niet tegen als iemand liegt. toch heb ik dat gedaan. ook al was het maar een klein beetje. ze is teleurgesteld in me, en nu zegt ze dat ze me even niet meer wilt spreken. wat moet ik doen?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2009-04-23 11:31:00
Hoi wel ik kan je vriendin ergens wel begrijpen dat ze wat teleurgesteld is maar langs de andere kant moet zij zich ook wel eens afvragen waarom dat je gelogen hebt, welke reden dat er was en t enige wat helpt is erover praten zodat zij je kan laten voelen dat het echt niet nodig is om te liegen tegen haar in welk opzicht en omstandigheid dan ook en jij aan jou kant kunt haar uitleggen waarom, zeggen dat je er spijt van hebt en haar beloven dat het niet meer zal gebeuren.
Probeer haar gewoon te contacteren en haar te zeggen dat het je spijt en dat je met haar erover wil praten. Enne als zij daar niet mee instemt dan vind ik het heel erg om je te moeten zeggen dat ze dan misschien toch niet een echte beste vriendin is ........ Success
(1836) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).