Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2009-04-23 11:31:00
Als je eerlijkheid verbergt en daardoor de vriendschap verminderd?
Normaal ben ik een heel eerlijk persoon, alleen door rare monstandigheden heb ik tegen mijn beste vriendin gelogen. ze houdt juist van eerlijkheid, en kan er absoluut niet tegen als iemand liegt. toch heb ik dat gedaan. ook al was het maar een klein beetje. ze is teleurgesteld in me, en nu zegt ze dat ze me even niet meer wilt spreken. wat moet ik doen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2009-04-23 11:31:00
Hoi wel ik kan je vriendin ergens wel begrijpen dat ze wat teleurgesteld is maar langs de andere kant moet zij zich ook wel eens afvragen waarom dat je gelogen hebt, welke reden dat er was en t enige wat helpt is erover praten zodat zij je kan laten voelen dat het echt niet nodig is om te liegen tegen haar in welk opzicht en omstandigheid dan ook en jij aan jou kant kunt haar uitleggen waarom, zeggen dat je er spijt van hebt en haar beloven dat het niet meer zal gebeuren.
Probeer haar gewoon te contacteren en haar te zeggen dat het je spijt en dat je met haar erover wil praten. Enne als zij daar niet mee instemt dan vind ik het heel erg om je te moeten zeggen dat ze dan misschien toch niet een echte beste vriendin is ........ Success
(1836) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn