Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-11-21 17:11:00
wat is redelijk om te vragen
Wel ik ben getrouwd en mijn vrouw en ik hebben duidelijke afspraken gemaakt omtrent uitgaan en vrienden. Mijn vrouw is een uitgaans type en gaat niet overdreven uit maar toch ik heb daar moeite mee. Nu is er een jongen die mijn vrouw een keer achter op de fiets naar huis heeft gebracht en terwijl we besproken hebben dat ze dan eerder met een taxi naar huis zou gaan.Dat was goed de eerste keer heeft ze dat verzwegen niks gezegd ben daar zelf achter gekomen en ben blijven vragen de hele dag heeft ze niks gezegd en uiteindelijk aan het eind van de dag kreeg ik antwoord. Ik zeg we hadden duidelijke regels opgesteld samen en nu dit. Nu gaat het even niet hebben we ruzie gehad en vervolgens ben ik heel erg jaloers en is dat mijn probleem en nu beslist zij dat ze door hem naar huis mag worden gebracht en ze mag hem zoenen op de wang aan het eind van de rit. Deze jongen heeft een kennis gemaakt weet wel wie hij is maar nooit gesproken wel mijn vraag in hoeverre moet ik dit toelaten ze heeft geld voor een taxi bij zich en ik heb liever dat ze daar gebruik van maak. Maar zei vind dat het een gewone situatie is en dat het ook moet kunnen ook mannelijke vrienden let wel mijn vrouw is bi. Wat kan ik het beste doen we zijn nu opnieuw aan het opbouwen van de relatie ik moet binnen een half jaar veranderen doe ik dat niet stopt onze relatie.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-11-21 17:11:00
Dit is iemand niet waarderen en niet respecteren, in een relatie moeten beide partners op een lijn liggen en respect hebben voor elkanders wensen of althans beide water bij de wijn doen in mijn mening heeft u dit voldoende gedaan door u vrouw het vertrouwen te geven in het uitgaan echter respecteert zij uw mening niet wat betreft de taxi en dit is natuurlijk van haar kant geen water bij de wijn doen maar de kat op het spek binden, Uw vrouw wil dat u veranderd dit kan in beperkte mate. Maar over het algemeen is een statement van verander of ik ga weg een dreigement en het einde van een relatie. Uw vrouw hangt in principe de bloemetjes buiten en u niet, ook claimt zij hier een vrijheid in omdat dat haar beter bevalt dan bij u te zijn en dit los van het feit dat zij geen enkele concessie doet richting u. Dit laatste moet eigenlijk al genoeg zeggen. Ook vervelende berichten dienen te worden gepost,
(3768) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-11-23 13:16:00
Nou als ik jou was stopte ik met deze relatie en niet pas over een half jaar.
Kom op zeg, zij hoeft hier niet de regels te stellen. Ik vind het al tolerant genoeg dat jij accepteerd dat ze wel eens op stap gaat.
Jij mag gerust daar eisen aan stellen. Maar ookal komt ze de volgende keer met de taxi. Jij zou en blijft haar dan nog niet vertrouwen en blijft jaloers.
Dat zegt overigens niks over jou. Komt gewoon omdat jij ook onbewust weet dat ze gewoon niet te vertrouwen is. Want als je een goede open relatie hebt dat toon je respect naar elkaar en verzwijg je geen dingen.
Natuurlijk kan ze een goede vriend hebben. Dat heb ik ook en ik zoen hem ook altijd gewoon op de wang. Ga vaak naar hem toe en altijd zonder mijn man. Maar het is wel een feit dat ik 100% te vertrouwen ben en geen geheimen voor hem heb. En het is wel zo dat als mijn man het niet zal willen dat ik dan niet met hem zal afspreken. Ik denk dat hij dat ook onbewust weet. Hiermee wil ik aangeven dat jullie relatie gewoon niet goed zit en daar samen eens heel serieus over moeten hebben. Dat zij je gevoelens en angsten moet accepteren. En anders nog maar minder uitgaat. Jullie kunnen toch ook samen leuke dingen doen? Bijvoorbeeld naar de bios en uiteten. Of een leuke film huren en lekker samen uitgebreid koken.
Het gaat hier niet om dat het taxi verhaal .Het gaat hier om het feit dat jullie relatie niet goed zit. En dat weet jij diep van binnen ook.
(3772) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-01-04 22:06:00
Je gaf haar vrijheid en je vertrouwde erop dat ze geen misbruik van maakt.
Nu neemt zij de taxi niet en daarbij vertel ze ook niet eerlijk wat er zich heeft afgespeeld en je moet een hele dag wachten op een antwoord/belachelijk.

Wat moet je vrouw savonds laat op een fiets met een andere gozer en jij bent er zelf niet bij. Volgens mij ben jij degene die de respect uit handen
geef en dan is er sommige vrouwen die gretig misbruik van maken.

Wake up men en stand your men. Daarom staan die meiden soms boven de
mannen komt door jullie doen en laten.
(4430) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).