Flirten


03 - Liefde »  -  Flirten »
2011-03-03 10:16:00
hoe kan ik goed leren flirten?
hooi, Ik vind een jongen uit mijn klas leuk en tijdens de franse les zaten mijn vriendinnen en ik bij elkaar en naast ons zaten hij en zijn vriend. Na de franse les zei mijn vriendin dat hij met mij flirte en ik met hem maar zelf heb ik daar niks van doorgehad... Hoe kan ik merken dat iemand met mij flirt? en hoe kan ik leren flirten? het staat wel uitgelegd, maar merken jongens dat ook echt op? en zien ze dan ook waarom je het doet? Groetjes Annique

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-03-03 10:16:00
Je moet eerst weten of hij jou ook leuk vind, dan kan je actie nemen. zorg dat je altijd bij hem in de buurt bent. en kijk vaak naar hem, dan weet hij dat jij hem interessant vind. go girl.
xxxanoniempjess.
(3337) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).