Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2009-04-04 15:23:00
Zij wel ik niet
Ik wil heel graag een 2e kindje maar mijn partner niet. Er zijn vriendinnen van mij zwanger van de 2e en dat vind ik echt geweldig voor hun. Gun het ze echt, ondanks de confrontatie met mezelf als het verteld wordt. Nu is er iemand in mijn omgeveing zwanger van de 2e die ik het niet gun. En door dit bericht heb ik het jaloerse gevoel, mijn maag draait om. En heb het idee dat ik met mijn acceptatie weer bij 0 sta.
Ik kan het niet uitstaan dat zij wel een 2e krijgt. ik heb nog nooit iemand iets niet gegund, of jaloers geweest op iets. Maar nu kan ik er ( nog) niet mee omgaan, heel slecht, maar wel waar.

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2009-04-04 15:23:00
Wil jij een tweede kind omdat anderen ook voor een tweede zijn gegaan, of wil je gewoon nog een keer moeder worden? Wat is er met jouw acceptatie? Wat bedoel je met dat je weer bij 0 staat? Als je partner geen kinderen meer wil en jij wel, zou je hiermee kunnen leven? Of denk je dat het een te grote rol gaat spelen in jullie relatie? Voor een kindje heb je er twee nodig. O ja, denk niet: "Ik stop met anticonceptie en ik zet hem voor het blok". Dat is het meest oneerlijke wat je je partner aan kunt doen. Een kindje moet gewenst zijn door beide ouders. Ik wens je veel wijsheid toe en vergeet ondertussen niet om te genieten wat je wel hebt, een partner en een kindje.
(1787) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).