Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-04-04 15:23:00
Zij wel ik niet
Ik wil heel graag een 2e kindje maar mijn partner niet. Er zijn vriendinnen van mij zwanger van de 2e en dat vind ik echt geweldig voor hun. Gun het ze echt, ondanks de confrontatie met mezelf als het verteld wordt. Nu is er iemand in mijn omgeveing zwanger van de 2e die ik het niet gun. En door dit bericht heb ik het jaloerse gevoel, mijn maag draait om. En heb het idee dat ik met mijn acceptatie weer bij 0 sta. Ik kan het niet uitstaan dat zij wel een 2e krijgt. ik heb nog nooit iemand iets niet gegund, of jaloers geweest op iets. Maar nu kan ik er ( nog) niet mee omgaan, heel slecht, maar wel waar.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2009-04-04 15:23:00
Wil jij een tweede kind omdat anderen ook voor een tweede zijn gegaan, of wil je gewoon nog een keer moeder worden? Wat is er met jouw acceptatie? Wat bedoel je met dat je weer bij 0 staat? Als je partner geen kinderen meer wil en jij wel, zou je hiermee kunnen leven? Of denk je dat het een te grote rol gaat spelen in jullie relatie? Voor een kindje heb je er twee nodig. O ja, denk niet: "Ik stop met anticonceptie en ik zet hem voor het blok". Dat is het meest oneerlijke wat je je partner aan kunt doen. Een kindje moet gewenst zijn door beide ouders. Ik wens je veel wijsheid toe en vergeet ondertussen niet om te genieten wat je wel hebt, een partner en een kindje.
(1787) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn