Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-04-04 15:23:00
Zij wel ik niet
Ik wil heel graag een 2e kindje maar mijn partner niet. Er zijn vriendinnen van mij zwanger van de 2e en dat vind ik echt geweldig voor hun. Gun het ze echt, ondanks de confrontatie met mezelf als het verteld wordt. Nu is er iemand in mijn omgeveing zwanger van de 2e die ik het niet gun. En door dit bericht heb ik het jaloerse gevoel, mijn maag draait om. En heb het idee dat ik met mijn acceptatie weer bij 0 sta. Ik kan het niet uitstaan dat zij wel een 2e krijgt. ik heb nog nooit iemand iets niet gegund, of jaloers geweest op iets. Maar nu kan ik er ( nog) niet mee omgaan, heel slecht, maar wel waar.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-04-04 15:23:00
Wil jij een tweede kind omdat anderen ook voor een tweede zijn gegaan, of wil je gewoon nog een keer moeder worden? Wat is er met jouw acceptatie? Wat bedoel je met dat je weer bij 0 staat? Als je partner geen kinderen meer wil en jij wel, zou je hiermee kunnen leven? Of denk je dat het een te grote rol gaat spelen in jullie relatie? Voor een kindje heb je er twee nodig. O ja, denk niet: "Ik stop met anticonceptie en ik zet hem voor het blok". Dat is het meest oneerlijke wat je je partner aan kunt doen. Een kindje moet gewenst zijn door beide ouders. Ik wens je veel wijsheid toe en vergeet ondertussen niet om te genieten wat je wel hebt, een partner en een kindje.
(1787) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).