De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Foute mannen en vrouwen


2009-03-31 09:35:00
Drastisch besluit van minnaar
Zijn er vrouwelijke lotgenoten, die weten hoe het voelt, dat een minnaar via een brief/mail verdwijnt uit haar leven. Na jaren van lief hebben en samen alles delen.
Achter gebleven vol vragen?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties

Er zijn meer dan 100 antwoorden op deze vraag, hier staan de laatste 100 antwoorden.
Wilt u alle 136 antwoorden zien klik dan op deze link: Toon alle antwoorden!

2015-01-27 09:00:00
De eerste dagen, weken zijn verschrikkelijk. Daarna word het minder maar blijft moeizaam. Je moet je afvragen of jezelf zover bent om echt met deze man te stoppen?
Het zal alleen afstoten en weer aantrekken zijn. Dus het zal altijd pijn blijven doen.
Jij bent diegene die dat zelf kan bepalen. Blijf je bij je standpunt neem dan geen contact meer op. Ook al zou hij zelf contact opnemen zeg hem dat je dat niet wilt omdat jij los van hem wilt komen. Want het risico is altijd aanwezig dat hij toch bij zijn vrouw blijft.
Als jij echt voor jezelf hebt besloten om hem los te laten dan kun je het traject in waar we allemaal zo bang voor zijn " het verdriet aangaan". Dus dit moet je eerst voor jezelf op een rijtje hebben dan kun je naar de volgende stap.
(5937) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-01-28 20:14:00
20 jaar terug, waren we samen voor het werk op reis. De vonk sloeg over, maar ik hield de boot af, hij was getrouwd en pas vader geworden. Maar toen hij me na zes maand eens opbelde, was ik in de wolken. Hij was de man van mijn leven. Tot hij een achttal jaar later om drie uur in de nacht aanbelde. Ik weet nog steeds niet waarom. Het duurde weer een hele tijd tot ik hem nog eens hoorde. Ik zag hem een paar keer per jaar, op het werk. Maar de echtgenote is zijn baas op het werk en dus moesten we doen alsof er niets aan de hand was. Tot 12 jaar geleden mijn moeder overleed. Hij kwam me troosten. Het begon met een uur, enkele weken later een avond, dan kort daarna elke week de vrijdagavond, dan vroeg hij om te blijven overnachten, want hij woonde op 100 km. Kort daarna bleef hij al tot zaterdagmiddag, en de laatste jaten tot 22 uur. Bij hem thuis werd dat zllemazl getolereerd. Hij klaagde constant over zijn vrouw: ze kan niet koken, niet poetsen, niet strijken, ze is dik, er was al jaren geen sks meer. Ik begon steeds meer in bochten te wringen om zeker de zelfde fouten niet te maken. Ik liep mezelf voorbij om te zorgen dat er elke vrijdag gepoetst was tegen dat hij daar was, dat er lekker eten was en ....
In ruil zorgde hij heel goed voor me, deed alles van klusjes en stond me bij met alles. Als zijn vrouw zou akkoord gaan, dan zou hij thuis weggaan, maar hij vroeg het haar nooit. Hij zei dat er thuis niets gezegd werd. Plots begon ik me af te vragen of dat liegen en bedriegen alleen thuis gebeurde, wat als dat in de aard zit van iemand, waarom dan zou het mij ook niet overkomen. Ik kreeg steeds meer twijfels. De vakanties, kerst, oudejaar, zat ik alleen. Als ik eens een weekend time out wilde om dat ik mijn vrienden en familie niet meer zag, dan was dat een drama voor hem. Ik heb besloten ermee te stoppen. Waar hij het in het begin erg vond dat we elkaar niet meer konden zien, waar hij me bespiedt in de stad, wil hij nu plots zijn gerief weghalen en er zo snel mogelijk mee stoppen. Ik heb veel verdriet, ik ben mijn beste maatje kwijt. Ik heb zo gedroomd dat we ooit zouden samen zijn. Ik werd er ziek van , omdat dit niet gebeurde. Nu zegt hij dat mijn gezondheid hem parten speelt om niet voor mij te kiezen. Het doet zoveel pijn om iemand de laan uit te sturen , omdat je voelt dat hij toch niet voor je kiest.
(5951) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-02-01 13:54:00
Dank jullie wel!
Dit helpt een beetje.
Na een moeilijke periode in mijn eigen huwelijk, man die dwangneurose heeft en mij bedroog met ziekelijk veel p####. Toen ik hier achter kwam werd ik letterlijk ziek. 2 jaar ziekenhuis in en uit, kapotte darmen. Dacht echt dat ik t meest fantastische huwelijk had dat er bestond. Ik ontmoette een man in de kroeg, bleek een bekende uit onze buurt. En wat was t goed, fijn! Dit gevoel kende ik niet. Zo verliefd was ik nog nooit geweest. Ik werd weer blij en beter. Na 2 jaar kwam ik erachter dat ik niet de enige was. Mijn minnaar was n narcist! Hij vroeg me hem te helpen. Stuurde hem naar dezelfde psychiater, waar mijn echtgenoot net klaar was. We bleven vrienden. Dit ging natuurlijk niet. Kapot en bang om ziek te worden. Overtuigde ik mijn man en kinderen om te emigreren. Weg opnieuw beginnen.
Het is zo moeilijk we hielden contact. Mijn man is hier in t buitenland ook n workaholic
Ik voel me eenzaam. Pak alles aan, werk, kinderen hebben enorm veel vrienden hier, sport, leer de taal, maar wat voel ik me klote! Wat mis ik hem, iedere dag verlang ik naar hem. Al 6 maanden lang, hoop dat dit gevoel slijt!
(5976) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-02-14 19:45:00
T,ja en dat zijn mannen, die kunnen je van de ene dag op de andere dumpen zonder tekst en uitleg. Heb ik recentelijk ook meegemaakt. Woorden gebruiken als, je bent om op te vreten.... Nooit maar dan ook nooit zal mij zoiets dergelijks nog overkomen. Ik ben een ervaring rijker en een illusie armer. Ik zelf klink wel stoer nu maar het heeft me volledig uit het veld geslagen en ik heb me de longen uit het lijf gehuild. Ik was gisteren op een begrafenis en iedereen dacht dat ik om de overledene huilde maar niets was minder waar. Verwacht van de buiten wacht geen begrip want je hebt er zelf omgevraagd is het antwoord. Tot dat ze het zelf een keer aan de lijve onder vinden. Ik vraag mij voortdurend af waarom wat heb ik fout gedaan.....helaas ik zal het antwoord nooit weten... Ik geloof in een rechtvaardige kosmos eens zal met hen het zelfde gebeuren wat zij met ons hebben gedaan..... Der is geen vent op deze aardkloot die onvoorwaardelijk van een vrouw kan houden neem dat van mij aan....

Ninon....
(6055) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-03-21 12:29:00
In een notendop, bijna 2 jaar een relatie gehad. (Ik samenwonend, hij getrouwd).
Aantal weken terug, heb ik het eruit moeten trekken, via de mail heeft hij het contact verbroken. De reden Thuis situatie. Hij wilde me nog wel zien om het te bespreken. Maar dat hoefde voor mij niet meer, heb een waardig en nette mail gestuurd, dat ik geen behoefte meer had in welk vorm van contact. Het zat me niet lekker(lees verslagenheid/verdriet) en aantal dagen later via de app gevraagd hoelang hij al in deze strijd zat. 2 maanden, 2 maanden maar hij durfde niks te zeggen omdat hij mij geen pijn wilde doen!!! En toen brak bij mij de stoppen door, heb een mail gestuurd en heb hem uitgemaakt voor narcistische egoist(dubbel op) en of hij trots was op zichzelf ( in die 2 mnd elkaar nog gezien, gebeld gemaild) om mij gebruikt te hebben. Het is zo niet mij deze reactie maar wat luchte het op. Zit nog in een vreemde flow maar hij weet nu hoe ik over hem denk en dat moest ik kwijt.
(6208) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-03-28 15:13:00
Nou, dat vind ik ook een beetje kort door de bocht hoor. Als je een relatie hebt met een gebonden man of vrouw... is een emotionele achtbaan. Tuurlijk wil hij jou niet kwetsen. Maar hij is op een punt gekomen daarvoor uit te komen. Hij had ook helemaal niets kunnen zeggen en je kunnen negeren en aanmodderen. Nee, ik vind hem geen narcist.. denk ook niet dat hij dat verdiend heeft!! Dat het jou nu even niet goed uitkomt begrijp ik..maar dit klopt niet
(6232) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-03-30 11:49:00
Ja hier nog iemand die ook zoiets meemaakt. Ik had kort een affaire met een getrouwde man. Hij een stuk jonger en kids ik getrouwd maar geen kids thuis meer. Hij beweerde stapel op mij te zijn maar laat nu al een week van het ene op het andere moment niets meer horen. Echt niets geen mail geen telefoon. Ik heb hem daarentegen wel gemaild met mijn vragen waarom en wat is er... achteraf bljkt hij een valse naam te hebben gegeven en e.o.a fakemailadres van een fake bedrijf. Zijn telefoonnummer was wel echt en dat heb ik gegoogeld dus vandaar dat ik het weet. Hij kwam zo echt over en was zo lief voor me en respectvol dat ik gewoon niet kan geloven dat het dan dezelfde persoon is die mij nu al een week volledig negeert. Ik weet wel dat hij al af en toe kleine leugentjes om bestwil verzon. Dan zou hij me bellen en dan belde hij niet en zei hij dat hij zijn telefoon was vergeten maar ik kon zien dat hij wel op WhatsApp was geweest. Maar ja ik vergaf hem dat omdat hij altijd zo lief was. Hij wilde ook dat ik bij hem in de buurt kwam wonen want de afstand is te groot vind hij. En ik wilde dat nog doen ook. Mijn werk mijn man alles wat me lief was opgeven om bij hem in de buurt te gaan wonen terwijl hij bij zijn vrouw zou blijven en mij dan als minnares had stom? Ja misschien wel heel stom maar goed dat is altijd achteraf gezegd. I've bee'vn played en niet zo'n beetje ook. Karma denk ik.
(6237) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-03-30 21:33:00
Ik was zelf gebonden en werd verliefd. Ik ben praktisch en ik wilde dat iedere partij er redelijk vanaf kwam dit had alleen tijd nodig. Ik hield met 4 personen rekening. Hierdoor kwam onzekerheid bij de andere partij die ontzettend veel druk heeft uitgeoefend tot op het gemene af. Hij of zij dacht dat ik het niet begreep, wantrouwde mij dacht dat ik loog en hij/ zij werd opgestookt door familie en collega's.
Ik was fout en hij of zij voelde zich het slachtoffer. Ik had hem/ haar al een keer kennis laten maken met mijn kind en mijn zus zo serieus was het voor mij. Liefde maakte mij blind en ik bleef het gemene gedrag accepteren. Respect was ver te zoeken wanneer ik bij hem/ haar uit beeld was. Plots had zij/ hij een ander. Waardoor ik uit paniek te snel de beslissing nam om meteen uit het huwelijk te stappen, dit kost mij helaas mijn onderdak wat ik met het stukje praktisch bedoelde. Maar het was te laat, ik had mijn kans gehad werd er medegedeeld!!! Hij/ zij kan zeggen je was te laat, maar we geloven toch in ware liefde? Diegene heeft mij bewust opgezocht destijds. Wetende dat ik getrouwd was en heeft bewust er werk van gemaakt en ja het heeft jaren geduurd maar we hadden duidelijke afspraken! Mijn liefde was intens, helaas en natuurlijk ben ik hier zelf ingetrapt.

Was ik bij mijn huwelijk gebleven als ik mijn verliefdheid niet had gehad? Misschien, ik wist niet beter tot dat ik intense liefde voelde voor die ander die vol overgave werd beantwoord. Als ik deze persoon niet ontmoet had dan had ik niet beter geweten ,vermoed ik. Ik oordeel over niemand hier op de site. Iedereen maakt fouten en we leren hiervan. Je word verliefd er word vanuit beide kanten geïnvesteerd dus beide laten de liefde groeien. SAMEN ben je verantwoordelijk hiervoor en voor de toekomst.
Mocht je dit van welke kant ook ( gebonden of niet gebonden) overkomen probeer dan eerst uit te zoeken of je werkelijk zijn of haar liefde bent? Zo ja dan hebben jullie SAMEN hier je verantwoordelijkheid voor. Wil jij alleen een tussendoortje of besef je dat je zelf nooit je huwelijk zou willen opgeven, wees niet egoïstisch maar stop onmiddellijk. Je zet je huwelijk op het spel. Moet je niet willen toch? Ga met je partner praten en zeg eerlijk wat je mist. Ga in relatietherapie, of scheid en wees een vrij man. of vrouw die kan staan waar hij of zij wil. Voor de andere partij, vrije mannen en vrouwen genoeg op deze aardbol als er toch geen liefde in het spel is moet je niet willen om in een huwelijk te stoken.

Ik heb veel pijn gehad ondanks dat mijn familie en vrienden mij zeggen dat mij een hoop ellende bespaard is gebleven en dat weet ik. Zij hebben de gemene aktie's gezien zij hebben mij zien lijden van haar/ zijn gedrag. Mijn ogen gaan steeds verder open. Ik heb nu rust, er word van beide kanten niet meer aan me getrokken waardoor ik de tijd om te herstellen door mezelf weer kunnen zijn en mijn eigen ding doen zonder rekening te hoeven houden met de achterdocht van de andere partij.

Bezint eer ge begint van beide partijen uit. Ook de gebonden partij kan slachtoffer worden van verdriet en pijn. Tja, dumpen via mail of sms of app dat doe je alleen uit gemakzucht ,uit angst of zwakte de meeste mannen doen het zo, het is duidelijk en niet moeilijk. Negeren of blokkeren zou ik alleen doen als ik werd gestalkt maar volgens mij word het ook expres gedaan om de ander bewust pijn te laten voelen.

Fijn om te lezen is:
Boek van Astrid Joosten : onmogelijke liefdes.

Sterkte!
(6240) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-04-13 07:13:00
Tja. Hier nog zo n verhaal. In n notendop. Nu 16 jaar geleden Beide getrouwd.. Beginnen aan afaire. In mijn geval de liefde van mijn leven.ik ben overdonderd door n kracht die ik niet voor mogelijk had gehouden. Vertel mijn man dat ik wil scheiden. Die wil niet. Dus affaire gestopt en huwelijk proberen te redden. Ik wilde helemaal niet verliefd op een ander zijn. !!, maar ja. Ik was t wel. Manlief komt erachter. Verdriet. Pijn. Woede en terecht. Hij wil mij nog niet kwijt. Maar ik kan niet blijven.. We gaan scheiden. GM kiest voor gezin met drie jonge kinderen. En nu begint t. ... De affaire... 15 jaar... Aan en uit met tussen poses van maanden of soms jaren.. In 2012, ik had mijn leven weer op de rit zonder hem,komt die weer in mijn leven ik denk ik ben sterk nu..en kan t aan..lukte me bijna 1/jaar lang.. Toen. Helaas. Ik was weer te slap.. Geloofde in de Liefde. En dacht dat hij deze keer zou kiezen en blijven . zijn jongste kind bijna 18+. En jaja . ik kon t aan nu. Zou niet liegen als iemand iets zou vragen.. Aiai. Ook niet. Toch schaamte en hopen dat hij kiest... Op t moment dat ik toch wil gaan zeggen.. Spring... Kiest hi... uit het niks!!!. We moeten elkaar minder zien. Ik wil mijn vrouw niet pijn doen. Ik wil mijn kinderen geen pijn doen... Uhhhh... Waar komt dit vandaan ???. ruzie thuis, zegt hij, hij wil niet meer liegen en voor zijn huwelijk gaan... Alweer??!! Ik snap er niks van. Letterlijk van xxx ,we hebben iets speciaals. Naar..k stop...en ja wat moet je met iemand die niet wil.. Accepteren...hopende dat het toch klapt thuis... En nu t klapstuk.... Ik kom er na drie maanden achter via via dat hij een ander heeft..ik confronteert hem hiermee.. Antwoord.... Nee heeft hij niet... Maar .. Jaja..hij is weg bij vrouw... Woont bij zus .. En wil geen relatie...hij wil rust en geen contact met mij....wij zij. Klaar..het is over... Wat wij hadden was "n gekte"" ... Tja.. Ik ben ingestort...emotioneel n wrak..en hij, nu weer vier maanden later,.... Gaat samen wonen met zijn "geen nieuwe vriendin"" .....en ik probeer te helen... En ja ik.weet het.. Ik ben mede schuldig aan t bedrog aan zijn vrouw. Hij heeft ons beide aan t lijntje gehouden. En ik heb t toegelaten... Hoe dom kun je zijn.... Uit de naam van Liefde voor mij... Uit naam van Gekte voor hem. Hij gaat door met leven en nieuwe vriendin die nergens van afweet. En vrouw... Die weet ook niks... Hij gaat nu weg... Doet t juiste..... Terwijl hij ons allemaal heeft voorgelogen... Sorry lang verhaal geworden...
(6266) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-04-18 14:25:00
Heb ook in een situatie gezeten van verliefdheid(allebei getrouwd) al met al heeft het bijna 1,5 jaar geduurd. Het waren momenten van hemels maar ook veel onrust. Het is toendertijd op een vervelende manier verbroken, hij heeft het via de mail verbroken. Ik was zo boos verdrietig noem maar op. En dacht dit gebeurt mij nooit meer. Geen onrust geen leugens meer, niet meer constant mijn mail checken, wat een rust.

En nu komt het, ik heb iemand ontmoet, er is niks aan de hand we zijn paar keer uit eten geweest. Het vreemde is dat ik op dit moment zo een onrust voel. Er gaat van alles door mijn hoofd, vind ik hem leuk, is het dit gevoel waard, nee het is dit onrust niet waard. Herken iemand dit gevecht, weten dat je het niet goed is maar toch het mooie moment gevoel niet willen missen.
(6281) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-07-24 13:48:00
Lieve vrouwen, grow the fuck up! Ik heb een keer aan de andere Kant gestaan en beide keen direct relatie verbroken, en huilen de mannen dat ze je terug willen een jaar later nog. De maitraisse was maar voor de lol, hij voel de zich onzeker bla bla, neem verantwoordelijkheid voor je keus.Mijn antwoord voor hem en ook voor jullie die willens en wetens een relatie starten met een bezet persoon, karma is a bitch, als jij bewust liegt en bedriegt om jou eigen geluk, krijg je dat terug. Super egocentrisch om te denken dat jou geluk belangrijker is Dan het vertrouwen dat binnen een relatie/ gezin is opgebouwd. Als het meant to be, heb Dan het fatsoen om te wachten tot dat de relatie is verbroken . Ja de man is een lul, maar jij maakt deze emotionele transactie mogelijk, so deal with the harsh break up, you were not so kind yourself!

Femme
(6466) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-07-28 00:10:00
Hier een verhaal van een man die een relatie had met een getrouwde vrouw.
Zeven jaar om precies te zijn. Zij wilde voorlopig niet scheiden vanwege de kinderen.
Dat snapte ik. Moeilijk was het wel maar het was de liefde van mijn leven en ik die van haar, althans dat deed ze me geloven. Na zeven jaar ging ze scheiden, eindelijk.
En toen kwam voor mij de klap , terwijl de scheiding nog niet eens rond was werd ik per app gedumpt. Geen gesprek niets. Wat vage teksten per app en dat was het. Terwijl ze mij een maand daarvoor nog vertelde hoe veel ze van me hield. Ik was en ben er nog steeds stuk van. Zeker nu ik weet dat ze meteen een ander had , waarschijnlijk al de tijdens onze laatste maand. Zeven jaar lief en leed gedeeld en dan er achter komen dat je slechts een speeltje was. Ze krijgt wel een onderscheiding als beste actrice. Maar het doet
heel erg pijn. Het vertrouwen in liefde ben ik wel kwijt en blijf daarom maar alleen want dit wil ik nooit meer meemaken.
(6469) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-08-03 22:50:00
Wat erg. Sterkte
(6479) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-13 21:28:00
Ik wil graag reageren op de man die een reactie plaatste op 28-7-2015.

Ik schat de kans klein dat je dit bericht nog zult lezen. Eigenlijk hoop ik het ook want d.w.z dat je door bent gegaan met je eigen leven. Ik heb ook wat stukjes geschreven hier op deze site. Dat is heerlijk het afkunnen schrijven.....
Wat jij mee hebt gemaakt is echt ongelooflijk. Ik geloof werkelijk in echte liefde ik geloof dan ook dat verliefdheid verschillende gradatie's kent en dat er uiteindelijk maar 1 persoon in je leven is die " de persoon" is. Misschien ben ik ouderwets of naïef maar goed.. Mijn moeder is met haar 46 jaar gestorven mijn vader was toen 47 jaar. Nooit heeft hij een andere vrouw kunnen nemen!!!
Hij is 75 jaar geworden. Ik was ook getrouwd leerde een andere man kennen die mijn droomman was. hij zat in een slecht huwelijk en stond op scheiden. Ik ben in die tussentijd zijn steun en toeverlaat geweest. Tja, oke ik was te zwak maar wat was ik weg van hem en ik verloor mijn hart aan hem. Het was ( dacht ik) wederzijds! Ik stond voor een zware klus en ja de angst om een vertrouwd leven op te zeggen om met je nieuwe lief door het leven te gaan is behoorlijk.
Ik had een zieke vader en ik wilde hem niet opzadelen met mij scheiding.
De man in kwestie heeft nooit geen enige steun of vertrouwen in mij geschonken.
Hij beloofde mij te steunen en te beschermen. Het enigste wat hij deed is druk uitoefenen op een manier tja....( zo fout)
Dit heeft hij zolang de relatie heeft geduurd gedaan... ruzie ruzie en negeren op het laatst. Vriendinnen zeiden vaak tegen mij dat ik dit niet verdiende. Maar ik kon hem ook goed begrijpen. De eenzaamheid in de weekenden, de avonden toch probeerde ik veel bij hem te zijn. Ik mistte ook mijn lieverd waar ik zo van hield.
Ondanks dat ik mijn verantwoording nam voor het gezin dacht ik ook 24 uur aan mijn lieverd. Dat werd niet begrepen. Hij was alleen! ( hij had ook kinderen hoor)
Er staat een stukje hierboven van nog een man! Dat verhaal zou van hem kunnen zijn op een paar dingen na of ze zouden verdraaid moeten zijn. En Ja ik ging op vakantie met mijn gezin MAAR ik kreeg het voor elkaar om maar een weekje weg te gaan i.p.v 14 dagen.
Wat mistte ik mijn lief! Echt!!! Als je echt van iemand houd zijn de mooiste bestemmingen niet leuk. Maar goed, mijn vader overleed en ik zou hier thuis er werk van maken. Er was een hoop regel werk en er kwam veel op mij af. Mijn zus had wel vrede met het idee dat ik in mijn vaders huis verder met mijn leven zou gaan ,ze gunde mij het geluk. Ook mijn ex partner verdiend uiteindelijk geluk en dat kan ik hem niet geven. Nog geen 4 weken nadat mijn vader was overleden kreeg ik de vraag of ik het geregeld had, zulke gesprekken vonden altijd plaatst op whats app! Mijn zus en ik waren nog van alles aan het regelen wat betreft mijn vaders overlijden. Ik werd als " loeder, k..wijf, h..." uitgemaakt. 4 weken na mijn vaders dood! Ik heb in die tussentijd wat gelijmd maar het vertrouwen had hij niet meer.
Werd 6 weken genegeerd, zijn familie onderhield het contact met mij.
Het werd een hel. "ik werd de foute vrouw". Meneer zelf is niet fout hoor!
Afijn, om het verhaal kort te houden. Meneer heeft meteen een ander genomen.
Een week nadien heb ik thuis verder stappen genomen ik ben wel iemand die is te vertrouwen en wel mijn woord gehouden heeft. Maar hij wilde nergens meer op reageren. Tja en daar zit je dan.......een hoop ellende. Maar goed, ik ben niet voor de poes dus we moeten verder. Ik ben werkelijk op een asociale manier gedumpt.
Zelf ben ik iemand en wel zo volwassen dat ik iemand het geluk gun. Kom op, geef elkaar een hand en bespreek dingen met elkaar en ieder gaat zijn eigen weg.
Toch? Ik was geblokkeerd op Whats app. Een half jaar geleden heeft hij mij terug gezet. Ik kreeg valse hoop daardoor. Hij heeft wat kruimeltjes uitgestrooid, maar nooit contact met me opgenomen. Totdat ik op Facebook zag dat hij nog steeds bij die ander was. Waarom? Moest ik weer contact opnemen? Wilde hij mij nog een keer afwijzen of kwetsen? Heeft hij spijt? Durft hij niet, is hij bang voor zijn ego?
Respect en waardering voor elkaar is heel belangrijk ook in een relatie moet je evenredig zijn aan elkaar. Soms moet je dan toch even door het slijk gaan om de evenredigheid weer terug te krijgen. Ik heb geen contact meer opgenomen, het is aan hem nadat ik zo behandeld ben. Een paar weken geleden ben ik een leuke man tegen gekomen. Ja, ik geef het een kans. Mijn grote liefde heeft mij zoveel pijn gedaan mijn dromen kapot gemaakt. Deze man is lief, beschermd mij ik voel me fijn bij hem. Het is het prille begin maar het voelt goed.

Beste man van 28-7.
Als ze echt van je houd krijgt ze misschien spijt. Ik geloof niet dat ze zomaar van een ander kan houden. Ik ken haar niet en ik wil je ook geen valse hoop geven.
Maar iets klopt hier niet. Wacht in iedergeval niet op haar maar ga verder en laat de tijd uitwijzen wat je wilt. Ik wens je veel sterkte
(6520) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-20 15:05:00
Dank voor je reactie. Ik kan me ook niet voorstellen dat ze zomaar meteen van een ander houdt en dat er iets niet klopt. Maar goed, we zijn ruim een jaar verder en ik denk er helaas nog veel te vaak aan en de pijn blijft. Laat ik het samenvatten, ik leef verder maar de glans is eraf.
(6529) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-20 15:21:00
Weer eentje en ik ben niet de eerste en de laatste! Ik heb 19 mnd terugeen man ontmoet vis een datingsite..hij had een ex en gebroken relatie van 10 jaar. In het kort kwam ik erachter dat hij nog een relatie had en samenwoonde. Maar het leed was geschiedt ..elke dag op Skype en hij kraakte zijn relatie af. Hij schermd zijn leven in Almere-haven helemaal af...hij komt 1 keer in de maand naar mij toe..elke avond als zij op bed ligt komt hij online! Inmiddels weet ik dat zij een borderliner is...althans dat zegt hij..want in het begin liegen..tsja wat moet je nog geloven! Inmiddels maak ik het iedere keer uit..en mis hem de volgende dag al..ik heb een tijd volgehouden dat ik het aankon. De laatste maanden zegt ie..ik hou ook van haar...tot 2 weken terug toen was ik weer bezig om los te weken.Ik kreeg nu te lezen..ik hou minder van haar sinds ik jou heb ontmoet en ik hou meer van jou dan van haar!!! Maar hij kan er thuis niet over praten..want tsja een borderliner gaat flippen dus hij blijft daar uit medelijden!! Nu de hamvraag...is het allemaal wel waar?? Ik zit in een film nu...ik heb de neiging via Facebook iemand in te lichten..en dingen aan zijn zoon of dochters te vragen..soort boetedoening. Maar niet doen..want zo wil ik het ook weer niet! 2 dagen terug een lange mail gestuurd..een dag later een mail terug..ik moet je maar loslaten..en jij mij..lijkt zo simpel. Ik zit er vol in...boos..verdrietig..onzeker..op de ene andere manier geeft hij steeds hoop!
(6530) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-22 10:09:00
ik had dit kunnen zijn wat herkenbaar allemaal! vooral dat elke keer uitmaken en elkaar dan toch weer opzoeken. het sloopt je. misschien heb je wat steun hier dat er meer mensen in het zelfde schuitje zitten al lost dat nix op hè ... sterkte leef met je mee xxx
(6533) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-23 15:47:00
Wat herkenbaar voorgaande verhalen, ik heb met een pauze van 2 maanden een relatie met een getrouwde man gehad. In Februari 2015 heeft hij het verbroken wel is waar via de mail. Het heeft me veel tranen en pijn gekost. Een hele goede vriend heeft mij er doorheen gesleept. Ik voelde me weer zo goed, tot minnaar weer in Augustus contact met mij opnam. Ik gaf duidelijk aan dat ik het niet meer wilde, we bleven toch mailen. Privé was het een en ander gaande bij hem. Hij kwam in die 2 jaar als een sterke persoonlijkheid over bij mij (dat trok mij zo aan ) vond hem nu zo niet stabiel, in zijn woorden. Hij sprak zichzelf zo tegen, en dat gaf mij zoveel onrust. Vorige week heel veel vragen gesteld over een aantal dingen waar ik mee zat. En als ik ze naast elkaar neerleg klopt er niks van. Ik denk dat ik hem weer even toeliet omdat ik de wijze waarop "het ons" was verbroken nog niet echt verwerkt had en dat ik hem in mijn hoofd erg idealiseerde. Het doek is gevallen heb deze week een mail gestuurd dat hij mij niet meer mag contacten. De onrust die hij me gaf is niet te beschrijven. En wederom heb hem teveel geïdealiseerd en het geeft mij kracht dat ik nu goed besef hoe hij echt is. Is was de waarheid helaas niet waard.
(6535) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-25 08:07:00
Beste man van hierboven,

Begrijp ik goed dat je al een jaar niets meer gehoord hebt van haar?
Heb jij zelf nog contact gezocht?
Ik kan dat niet begrijpen dat er mensen zijn die zo makkelijk door kunnen gaan met het leven.
Worden we dan uiteindelijk allemaal voor de gek gehouden?
Ik vraag me af wat dan echte onvoorwaardelijke liefde is?
In sommige verhalen kan ik echt wel geloven dat de mannen echt van hun minnares houden maar uiteindelijk niet durven te kiezen.
Ik geloof erin dat de minnares bij de man voor altijd in het hoofd blijft zitten.
De pijn ebt uiteindelijk wel weg maar ze zullen diegene nooit vergeten.
Ook door het stukje idealiseren.
Er voor uitkomen dat doet niemand stel je voor... schande.
Wanneer je een foute man tegenkomt die bewust gebruik van je maakt dan is het een ander verhaal.
Hierin is nooit sprake van liefde geweest.
Maar goed, ik ben geen expert.
Ik kijk alleen vanuit mezelf en omgeving.
Voor de dame die het stukje schrijft waar ( Almere) in voor komt.
Weg -rennen zover je kan!
Dit voelt niet goed.
Sterkte
Vrouw van 13/9
(6537) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-26 17:54:00
Vrouw van 13/9.

Ik ben haar het laatste jaar een paar keer tegen gekomen en dat zal blijven gebeuren door dat we allebei op de zelfde plek moeten komen. Ik heb nooit echt een goed gesprek gehad, alleen wat vage teksten. Dus wat nou de reden geweest is dat ze mij opeens niet meer wilde, geen idee. Ze is meteen nadat ze ging scheiden en mij gedumd had gaan samenwonen met een ander. Ik kan niets ander bedenken dan dat ik een speeltje ben geweest de afgelopen zeven jaar en dus al die tijd op niets heb zitten wachten. Hard maar waar. Liefde maakt blind zeggen ze weleens, nou dat klopt dus. Zoals ik al schreef boven, ik leef verder maar de glans is eraf. Ik zal in ieder geval nooit meer een relatie beginnen met een vrouw want dit wil ik echt nooit maar dan ook nooit meer mee maken. Ik heb het geprobeerd, in mijn ogen alles gegeven met vast ook fouten, maar wel met pure liefde en mijn hart volledig opengezet voor de liefde van mijn leven. En geloofde heilig in haar en onze liefde. Maar naar nu blijkt geloofde ik dus in een sprookje. Maar tegen zulk goed toneelspel kon ik niet op, ik geloofde haar onvoorwaardelijk. Ook mensen om ons heen die ervan af wisten zeiden geregeld, jullie houden echt veel van elkaar he....
Maar goed, mijn mensen kennis is ernstig te kort geschoten, zoveel is wel duidelijk.
Ook dat knaagt aan me, dat ik het nooit heb gezien. En dat dus niets was wat het leek. Met als gevolg dat mijn hart en ziel een gapend gat hebben dat nooit meer volledig zal genezen. Maar het leven gaat hoe dan ook verder, ook voor mij maar wel alleen. Gelukkig heb ik wel fijne vrienden en vriendinnen en dat is ook veel zo niet alles waard.
Maar een nieuwe liefdes relatie, nee bedankt.
(6540) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-26 18:22:00
Na 6 jaar om elkaar heen draaien. Is het fout gegaan op een feest. En daarna wust hij het zeker. Ik was de ware. Ieder half uur een berichtje. We keken naar huizen we spraken af en we belden stiekem. Alleen nog de vakantie. 2 weken met zn vrouw. Wat een hel. De eerste week dtama. T was niks hij wilde mij. Ineens hoorde ik veel minder. Wat is er aan de hand? Maak je geen zorgen ik hou van je lief etc.....nou hoorde amper nog wat vergeleken bij eerst. We spraken wel af maar t was anders. Ik het maar gestopt hij kiest voor zn vrouw uiteindelijk. Hoe kan dat dan doe vrouw waar je zo ongelukkig mee bent. Iedereen weet dat. Iedereen zegt al jaren dat het op springen staat maar toch.....
Dan zie ik je weer op werk en zie je verliefde blik weer naar mij. Komen de appjes. Je bent zo mooi en ik mis je vlinders.....wat wil je nou????? Ik snap het niet meer.....
(6541) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-09-28 16:25:00
Beste man,

Maar zo kun jij toch niet verder? Jij hebt ook recht op echte liefde. Je moet vooral niet de schuld bij jezelf gaan leggen. Als de naaste omgeving zelfs zag hoeveel liefde jullie voor elkaar hadden, kun je echt niet zeggen dat je slechte mensenkennis hebt. Ik vermoed dat ze wel echt om je gegeven heeft als ik jou verhaal lees kan dat niet anders, toch?
Was zij met meerdere dingen impulsief? Vrouwen komen van Venus mannen van Mars en dat klopt ook. Vrouwen en mannen denken echt anders hoor. Is er een mogelijkheid dat je met haar nog een laatste gesprek kunt hebben? Gewoon om antwoorden te krijgen wat bij haar heeft gespeeld. Niet voor haar maar voor jouzelf. De kans is misschien groter dat daardoor jij het beter een plaatsje kunt geven. Jij hebt recht op een lieve zorgzame vrouw. Sta er voor open wanneer dit een plaatsje heeft gekregen.
Je verdiend het!

Misschien heb je wat aan mij laatste verhaal. Wij vrouwen zijn namelijk niet de gemakkelijkste. Ik was getrouwd weet je nog? Het duurde te lang voor mijn lief dat ik destijds thuis knopen door hakte. Hij heeft altijd druk uitgeoefend dat kon hij behoorlijk goed, mensen psychisch treiteren. Nogmaals ik begreep hem. Ik had nooit verwacht dat hij van een ander kon gaan houden. De ene week met mij zo trots als een pauw rondlopen en een week daarna zijn liefde verklaart aan een andere vrouw!!!! Ik ben uitgekotst op dat moment bij hem, vernederd noem maar op er is nooit een goed laatste gesprek geweest. Een einde is altijd beroerd maar sommige dingen kunnen wel anders. Van al die verhalen hierboven zijn voor mij de exen ( laat ik het even zo noemen) lax en laf om hun dierbare te dumpen via mail of whats app. Afijn, ik ben een half jaar geblokkeerd geweest daarna stond ik terug in contacten en begon er een spelletje. ( whats –app) Op status werden er wat broodkruimels toegeworpen.
Maar goed ik ben behoorlijk gekwetst en vraag me nog steeds af of deze relatie uberhaud te redden is dus ik heb niet gereageerd. Hij heeft mij 2 weken geleden gebeld!!!! En toen ben ik dom geweest. Ik heb hem een berichtje gestuurd dat hij vast per ongeluk mij had gebeld. Hij heeft het smoesje meegespeeld en is mij weer gaan negeren. Spijt, ja ik had moeten vragen of ik iets voor hem kon doen. Zo zie je maar wat emotie kan doen. Ik heb hem nog 2 berichtjes gestuurd om te vragen of hij contact met me wilt opnemen en om te zeggen dat mijn man en ik uit elkaar zijn. Hij blijft me negeren. Dus ik laat het erbij.
Ik had begin deze maand een lieve man leren kennen hierdoor ben ik achter gekomen dat ik niet klaar was voor een nieuwe relatie dus ik heb deze man alles verteld en er een einde aan gemaakt. Ik ben de laatste die met de gevoelens van andere wilt spelen. De glans is eraf, komt de glans ooit terug? Ik blijf er in geloven, moet jij ook doen hoor ;)

(6542) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-04 13:32:00
Ik was benieuwd hoe het nu gaat met de dame die de oproep plaatste. Het is kennelijkvan alle tijden want ik zit in een zelfde situatie en kan wel wat goede tips en opbeurende woorden gebruiken
(6565) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-05 13:08:00
25 jaar oud en 2,5 jaar verloren door een man die me voorloog....

In 2013 leerde ik hem kennen, een vriend van mijn broers. Ik had hem al meermaals gezien maar het was de eerste keer dat ik hem echt sprak. Er was meteen een klik, maar hij was getrouwd. Ok, verdergaan met mijn leven en niet meer aan denken dacht ik toen.
Hij voegde me toe op Facebook, was een fervente 'liker' van mijn foto's maar dat was het ook.

Enkele maanden later zagen we elkaar weer op een meerdaags festival in de buurt. Elke dag weer groeiden we meer naar elkaar toe, na het festival hielden we contact en van het een kwam het ander. Ikzelf had er 2 harde jaren opzitten door de zelfmoord van een beste vriend en het bedrog en verlies van wat ik toen dacht dat de liefde van m'n leven was. Hij was de eerste persoon bij wie ik me goed voelde en al de miserie kon vergeten. Ik werd elke dag wat meer verliefd.
Hij sprak er vaak over zijn vrouw te verlaten, het ging niet goed. Ik zei hem telkens dat hij dat moest doen zonder invloed van mij, enkel voor zichzelf.
Ik hield van hem, maar was nog te gekwetst om te kunne geloven in de liefde, en ik wilde niet de reden zijn waarom hij uit zijn huwelijk stapte.
Maanden gingen voorbij, gevoelens werden intenser, maar hij 'geraakte niet weg bij z'n vrouw'. Enkele keren stopte ik ermee, ik kon het niet meer. Ik moest hem en zijn vrouw telkens happy family zien spelen in de buurt, en ik brak elke keer een stukje meer. Telkens weer trapte ik in zijn verhaal dat hij dat met mij wou delen, dat wij samen een gezinnetje zouden vormen.
Maanden, jaren gingen voorbij. We zagen elkaar gemiddeld 3/4 keer per week en deden steeds meer dingen buitenshuis. Zijn vrienden, broer, familie begon er van te weten. Ook zijn vrouw, maar die raasde even door en dacht aan de financiële kant en trok er haar niet teveel van aan. Ze had haar kinderen en wat hij deed kon haar niets schelen. Of zo stelde hij het toch voor.
Af en toe sloeg ze eens door en werd ze agressief tov hem, met kaders gooien, hem slagen, wurgen, ... Telkens kwam hij met zn verhaal naar mij, het grote slachtoffer, en ik geloofde hem.
Terwijl ging hij wel nog op reis met haar en de kids, skireis, zomervakantie, noem maar op... Telkens brak mijn hart, maar ik bleef hem geloven toen hij zei dat ik de liefde van zn leven was en dat hij wel wou doorzetten maar het niet kon. Hij had me al wijsgemaakt dat ze agressief was dus ik geloofde hem.
Juli 2015 ging hij doorzetten, ze gingen voor de kids samen op vakantie en dan scheiden. Zij werd "gek" en begon ook mij aan te vallen. Hij ging in hun ander huis wonen en sporadisch ging hij langs voor de kinderen.
Ik had mijn familie ingelicht, hij ook, iedereen mocht weten dat hij voor mij koos. Maar die sporadische bezoekjes werden er meerdere, hij miste zijn kinderen. We gingen een maand uit elkaar. Ik was kapot. Ik verloor de liefde van mijn leven, mijn toekomst, mijn alles. We hadden samen alles besproken, hoeveel kids, waar we gingen wonen,...
Een maand later stond hij aan mn deur, hij kon het niet, hij miste me zo en was nu zeker dat ik de liefde van zn leven was. Ik geloofde hem en we besloten er toch voor te gaan.

En nu vandaag zit ik hier... tranen met tuiten te huilen en weet ik niet meer waar naartoe.
Zondag hadden ze beiden besloten er mee te stoppen, maandagochtend lag hij in mn armen en beloofde hij me de mooiste toekomst ooit. We gingen elkaar nooit meer loslaten en samen konden we de wereld aan. 's avonds gingen ze naar de advocaat om alles te regelen en dan 's nachts viel de bom.... Ik kreeg een bericht dat het gedaan was. Dat hij niet wou vechten om de kinderen en dat hij beseft had dat hij niet zonder zijn vrouw kon. Ik belde, en zij nam op...
Sindsdien heb ik niets meer van hem gehoord. Hij is van alle sociale media verdwenen.
Ik brak in stukken. Mijn hele leven alweer aan diggelen. Alle vertrouwen is weg, in alles en iedereen.
Hoe kon hij me 2,5 jaar zoveel wijsmaken en dan toch beslissen bij haar te blijven?? Ergens hoop ik dat hij terugkomt, dat zal ik altijd blijven hopen... Het kan toch niet dat alles leugens waren? Hij dacht mee over manieren om mijn zaak te laten groeien, was de liefste man die ik kende, zei zelfs dat hij het niet erg zou vinden moest ik plots zwanger zijn "iets vroeger dan gepland, maar ik zou het zeker niet erg vinden", hij plande etentjes met mij en zijn vrienden,....
Hoe kon hij me dit allemaal voorliegen?? Was alles echt een spel voor hem?

Ik hoopte een gesprek te hebben, maar ik vrees dat ik hier niet meer op moet rekenen. Ik hou zoveel van hem... Ik geloofde er in dat er iemand is die écht bij je past, en ik dacht dat hij dit was... Ik geloofde dit echt... ;-)

Een gebroken zieltje.
(6569) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-06 01:39:00
Ongelooflijk.... Mijn verhaal in heel veel verschillende vormen hierboven.
Bedankt dat jullie dit delen en dat ik dus niet alleen aan her afkicken ben van een verliefdheid op een narcistisch getrouwde prachtige man terwijl ik thuis eigenlijk goud heb zitten.... Een man die me ziet en tegen wie ik zelfs eerlijk kon zijn.... Waarom worstelen veel vrouwen met deze mannen en waarom blijven de meeste mannen toch altijd bij hun vrouw? Is de liefde bij hun voor de vaste partner dan toch nooit over? En bij vrouwen vaker wel? Wat is de theorie hier achter? De kinderen? Toch zijn er ook redelijk wat samengestelde gezinnen?
(6571) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-10 11:06:00
Ook ik herken zoveel van de verhalen hierboven... Bijna een jaar geleden een fantastische man leren kennen... Aangezien we beiden een relatie hebben, hield ik het nog af in eerste instantie, maar ik was niet sterk genoeg. Het duurde niet lang voordat we elkaar af en toe in het geheim ontmoette, veel te weinig, altijd te kort.. We spraken naar elkaar uit dat we verliefd waren.. Mijn relatie zit in het slop, maar zijn relatie lijkt erg goed te gaan. Ik kan dat nog altijd niet rijmen. Hij wil oud worden met zijn vrouw. Hij is hier altijd eerlijk over geweest, we hebben al verschillende keren geprobeerd te ‘stoppen’ met onze affaire en iedere keer ga ik weer door een ongelooflijk tranendal en ik voel me letterlijk verscheurd. Ik zou mijn vriend voor hem verlaten, al weet ik ook wel dat dat niet de juiste reden is, sterker nog... het zou de reden niet mogen zijn... Ik ben een klein hoopje mens momenteel, ik weet met mezelf geen raad... Vorige week hebben we elkaar nog gezien.. we hebben het heerlijk samen, maar weten dat het niet kan. Ik MOET zijn beslissing respecteren en ik moet verder, maar ik weet even niet hoe... Ik mis hem zo.. Wat we hadden was heel mooi, maar de timing zo slecht... ik blijf hopen dat hij naar me terug komt en wil blijven.. maar ik ben bang dat het tegen beter weten in is... Bovenal ben ik bang dat hij me vergeet... Nu mijn hoofd en hart proberen op de rit te krijgen om eens goed voor mezelf te gaan zorgen.. en wellicht keuzes te gaan maken. Ten slotte heb ik een hele lieve vriend die dit allemaal echt niet heeft verdient...
(6580) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-16 16:01:00
Ik herken heel veel van voorgaande verhalen.
Ik kan er niet over praten hoeveel pijn t doet. In 9 jaar dat ik voor de gek ben gehouden ben ik veranderd in een wrak. Het enige wat ik nog wil is wraak. Hem hetzelfde aandoen.
Waarom kunnen mensen zomaar ongestraft iemand kapotmaken?
(6593) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-16 16:44:00
Ik weet hoe fout t is en toch kan ik niet stoppen hem te smsen. Meestal verwijten en kwade berichten. Soms slachtofferberichten. Door omstandigheden kan ik mijn GSM niet weggooien.
Iemand raad?
(6595) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-24 15:05:00
Probeer geen wraak te nemen... het lost niets op.. het maakt alles erger...
Hij zal je gaan mijden en zijn mooie herinneringen aan jou zullen plaats maken voor ergernis... En dat wil je niet...

Ik voel me vaak verdrietig, gebruikt zelfs, maar ongeacht hoe ik handel, hij is verder gegaan. En dat moet ik ook doen. Eigenlijk verdient hij het niet dat ik nog om hem treur en of alle mooie woorden die hij zei de waarheid waren, ik weet het niet... Ik wil het graag geloven, maar hij houdt van vrouwen en heeft vast alweer een nieuwe 'muze'... Ik wil dicht bij mezelf blijven, de persoon blijven zoals hij mij kent en daar past wraak niet bij.. Ik kan alleen maar hopen dat het me op een dag geen pijn meer doet... En ik hoop dat hij geen harten meer breekt, want hij heeft geen idee hoeveel pijn het doet... Vooralsnog zijn mijn hart en hoofd een puinhoop... ik kan trots zijn op mezelf... NOT...

(6610) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-24 23:43:00
Dat is wel erg cryptisch. Hoe weet jij nu of hij verder is gegaan als je niet weet of hij een nieuwe "muze" heeft? Ik zou het hem vragen. Misschien lijdt hij net zoveel? Bovendien.....Als jij bij jouw partner bent gebleven en hem aan de kant hebt geschoven.....zou hij eigenlijk wel het recht hebben om verder te kijken. Dus welke partij ben je? Gewoon communiceren en kef tonen.
(6611) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-25 01:09:00
Ik ben ook dodelijk verliefd geworden op een getrouwde vrouw en het was op liefdesgebied de meest intense ervaring ooit. De vonk sloeg zo hard over tussen ons, dat we elkaar bleven zien....hoe vaak ze ook besloot voor haar gezin te kiezen. Haalde zij mij niet terug, dan haalde ik haar wel terug en als we even niets "afgesproken" hadden....zagen we elkaar door het lot toch. We deelden gevoelens, ervaringen, droomden samen weg over onze muziek en kletsen bijna vierentwintig uur per dag met elkaar. Nooit was ik zó verliefd.....we hielden van elkaar en spraken dat ook uit tijdens een waanzinnig mooi emotioneel afscheid.....toch bleven we elkaar gewoon weer zien....we waren helemaal verdwaasd, verliefd en verslaafd! Het was absoluut heerlijk. Hoe ik ben en mijn leven leid, motiveerde haar enorm en ik vond haar in alle eerlijkheid de allermooiste vrouw die ik ooit heb ontmoet....pure inspiratie kreeg ik door haar. Mijn muze?Jawel! Voor deze vrouw wilde ik echt alles doen....Het was onbeschrijfelijk. Ik heb haar ook aangeboden destijds om bij mij in te trekken als het echt nodig was....gezegd dat de deur openstond als het daar niet ging. Het zou nog passen ook daar ik plannen had om te verhuizen naar een grotere woning......maar daar durfde ze niet voor te kiezen. Uiteindelijk is onze affaire uitgekomen.....op een slechte manier. Ze koos ze een dag later definitief voor haar partner en stelde mij via een app op de hoogte. Geen contact meer. Enkele dagen later zag ik haar in de stad terwijl ik koffie dronk in een tentje.... en nam ze plaats op een terras ernaast. Vijf meter van mij af, naar binnen kijkend, oog in oog. Daarna draaide ze zich om en negeerde mij kapot. Ik heb haar nog een laatste app gestuurd dat het fijn was haar te zien (veeeeel te lief van mij...te kwetsbaar) en daarna geprobeerd mijn draai weer te vinden, hoeveel pijn dit laatste beeld mij ook deed. Uiteindelijk heb ik wel alle plannen vooruitgeschoven naar minstens volgend jaar..verhuizen....vakantie....opleiding, want ik had gevoelsmatig geen zin om daar direct mee verder te gaan. Rust en verwerking kwamen eerst....En hoe moeilijk ik het soms had....Ik heb mij absoluut afzijdig gehouden van haar. Echter....een paar weken geleden ging mijn toestel over (een paar maal net als in de affaire als teken dat ik haar moest bellen en niet zij, zodat het niet op haar rekeningen te traceren was) en ik belde niet meteen terug. Ik wilde eigenlijk graag eerst weten via @pp waarom ze nu ineens contact opnam met mij.Tweemaal heb ik het gevraagd en geen antwoord gekregen. Een paar dagen later stond ik geblokkeerd op haar @pp zag ik. Opnieuw gekwetst? Dat voelde zeker zo.Hart gebroken? Daarvoor heeft ze mij teveel moois gegeven.... en leeft deze liefde altijd sterk in mij voort, zal ik altijd van haar houden, haar overal blijven voelen en zal die deur altijd opengaan voor haar. Kakki :-)
(6613) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-25 08:40:00
Reactie op 2015-11-24 23:43:00

Je hebt gelijk.. ik weet niet of hij een nieuwe 'muze' heeft en als dat zo is, maakt het voor mij ook niets uit. Uiteindelijk is de echte verliezer de vrouw met wie hij getrouwd is.

Ter verduidelijking, ja, ik ben nog bij mijn partner en zit volop in het proces welke kant ik uit moet met mijn relatie, verbreken of proberen te lijmen? En nee, ik heb mijn minnaar niet aan de kant geschoven, hij is degene die door wil met zijn vrouw, het zijn zijn keuzes, niet de mijne. Ik was klaar om het met hem te proberen. Ik had er alles voor gedaan. En dat is wellicht een veel te romantisch beeld.

Reactie op 2015-11-25 01:09:00

Het klinkt zo bekend en ik voel met je mee. Als ik je verhaal lees, is het misschien goed dat mijn verhouding 'mooi' geëindigd is, zonder bittere nasmaak... Al is het verdriet er niet minder om. Ik wens je heel veel sterkte en wijsheid.
(6614) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-11-25 18:35:00
Verdriet kan ook een mooie emotie zijn. Daarin schuilt ook waarheid en liefde. Negatieve gevoelens hebben in mijn geschiedenis met haar nooit gespeeld en ik ben dankbaar ervoor dat we deze intens diepe, liefdevolle ervaring met elkaar hebben. Zij heeft een keuze gemaakt en die respecteer ik.

Loslaten is vasthouden.......

Sterkte met jullie ervaringen! Probeer het goede te zien.......het is er altijd.
(6616) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-12-25 04:00:00
Ik heb het twee weken geleden ook via een app te horen gekregen. Hij lag in scheiding en vertelde mij dat hij over iets zat te dubben. Ik vroeg of hij zat te dubben over onze relatie, het bleef lang stil en toen zei ik laat maar ik trek mijn conclusie hieruit. Contact verbroken. Drie dagen later een app dat hij heel verdrietig was enzovoort over mijn opmerking en dat hij de "relatie" die we hadden wilde verbreken. Om een lang verhaal kort te maken, zijn gevoelens voor mij zijn niet meer de gevoelens om een relatie met mij aan te gaan maar hij wil een time out. Ik zit er nu echt doorheen wie weet raadt?
(6675) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-12-26 14:20:00
Ik zou stoppen en de deur sluiten. Neem de regie weer terug. Zelf ben ik benaderd en genegeerd nadat ik juist klaar was en dat voelt vervelend. Vooral als je niet weet waarom en er op zakelijk netwerk een profiel is gemaakt van beide voornamen, waarschijnlijk door haar. (we Googleden wel eens daarop om te zien wat er uitkomt) Ik heb mijzelf toegestaan om opnieuw twee, vier weken weer in de achtbaan te zitten, ál haar berichtjes (die ik altijd bewaar, want een verleden wat mooi is hoef je niet te ontkennen maar juist lief te hebben) nog eens te lezen en het gevoel erbij te pakken wat we hadden.En ik heb de twijfel van haar "contactmoment" ook ruimte gegeven. Het waarom mocht rustig mijn twee weken beheersen. Dat heb ik uitgeziekt en er een streep onder gezet. Zodat de liefde en warmte die er was, in mij blijft bestaan en ik er geen negatieve gevoelens over heb. Verder heb ik op mijn sportplek na, alle gelegenheden waar we elkaar tegen konden komen even vermeden en eindelijk de plannen die stil lagen in gang gezet. Zoals ik al zei: loslaten is vasthouden. Het leven gaat door en als diegene je toch echt wil, moet hij/zij de eerste stap zetten en echt moeite doen, zelfs als je weer gaat daten. Het is immers niet voor niets geweest. Ik hoop dat je hier wat mee kan. Geef jezelf het rouwmoment en laat los en dan zie je vanzelf wel wat er komt, maar laat de ander echt moeite voor je doen en voor je strijden. Er zijn immers voor jou genoeg andere opties die gunstiger zijn. Sterkte en blijf de mooie dingen van jullie verleden vasthouden. Het was er niet voor niets.
(6679) Reactie van een bezoeker van de site!
2015-12-31 16:21:00
Dank je wel voor je reactie. Ik heb ook besloten dat ik het van hem af laat hangen. Net als wat je typt, als hij echt van mij houdt dan komt hij vanzelf.
(6708) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-01-13 18:21:00
Ook ik heb een aan/uit relatie van 3 jaar achter de rug met een in lat-relatie verkerende man. Geheel niet mijn bedoeling om verliefd te worden. Ben ook gescheiden daardoor en hij verder latten...hoe stom kon ik zijn om te denken dat ie voor mij zou gaan. Zij heeft geen ex en kinderen. De ergste wanhoop en pijn is weg maar doelloos voel ik me zeker. Hoe lang gaat dit toch duren, wil me weer stabiel en gelukkig voelen. Ik voel met jullie allemaal mee.
(6742) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-01-15 00:00:00
Kwestie van communicatie en even drammen zeg ik. Ben je met je spullen voor zijn deur gaan staan of niets gedaan? Jij hebt in ieder geval nog gekozen. 3 procent kiest voor de minnaar en de rest kiest het gezin en de veiligheid.
(6746) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-01-21 11:45:00
Mijn verhaal begon zo mooi. Kende hem van vroeger, uit de buurt en van school. Ook onze ouders kennen elkaar van lang geleden. Maar goed, geen onbekende dus. Hij nam contact met mij op en vroeg of ik een avondje mee op stap ging. Hij lag in scheiding zei hij. De vonk sloeg per direct keihard over en sinds die dag was hij bijna altijd bij mij en mijn kinderen. Hij huurde een appartement en daar verbleef hij als ie zijn eigen kinderen had. Ging met ons mee op vakantie en niet met zijn ex en de kinderen, was met alle feestdagen gewoon bij ons. Op een dag kreeg ik een mail van zijn ex. Waar ik mee bezig was en dat hij zijn gezin wilde redden. Ik was stomverbaasd na 8 maanden! De scheiding duurde en duurde maar, de verklaring was simpel, zij werkte niet mee zei hij. Ze gooide alles in de strijd, financiën, de kinderen, familie. Hij begon zich in allerlei bochten te wringen. Ook naar mij toe, maar die leugens kwamen uit natuurlijk.
Er hebben zich hele vervelende dingen afgespeeld en uiteindelijk is hij terug naar haar gegaan. Appartement opgezegd en zij deed er alles aan om aan de buitenwereld hun geluk te showen. Ook richting mij. Ik bleef hem elke week zien. We belden nog een paar x per dag. Ik heb werkelijk nog nooit zo veel verdriet gehad als de afgelopen maanden. Ik heb mijn longen eruit gehuild en letterlijk lichamelijk ziek geworden. Ook mijn kinderen hadden het er moeilijk mee. Hij bleef ook veel liegen en beloven dat het goed kwam. Hij moest eerst zijn financiële ellende opruimen en het probleem met de kinderen. Ik geloofde alles maar gedeeltelijk en verloor steeds meer mijzelf.
Zijn ex bleef foto's presenteren via de bekende kanalen van het happy couple. Terwijl hij bijv de vorige avond nog bij mij was. Vorige week was hij bij mij en kreeg weer ik ga voor jou en het komt goed verhaal. De volgende dag reageerde hij heel koel en afstandelijk. Na een paar dagen pas belde hij in paniek op dat hij geen contact wilde voorlopig en dat ie in de diepe ellende zat. Ik mocht hem niet meer bellen en appen. Ik denk dat zij erachter is gekomen. Inmiddels hebben we wel weer geappt en ik moet geduld hebben zegt hij. Hij weet niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed. We zijn bijna 2 jaar verder. Ik ben dus van volwaardige vriendin afgegleden naar minnares. En toch houd ik nog van hem. Ik ben niet bewust met een getrouwde man in zee gegaan en ik had dit nooit zien aankomen. Niemand niet. Aan de ene kant denk ik, nou probeer het thuis maar, ze vertrouwd hem echt voor geen cent. En terecht eigenlijk. Ik denk dat hij daarom ook de eerste keer weg is gegaan thuis. Maar dat weet ik niet zeker. Ik was de reden in ieder geval niet. Normaal gesproken is een doorstart al heel moeilijk maar in dit geval... Er is zo veel gebeurd. Maar ja, ook ik moet nu voorlopig door en wil ook geen 2e keuze zijn als het toch fout loopt daar. Maar ben ik daar sterk genoeg voor?
(6758) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-01-25 12:00:00
Amai, wat een verhalen, niks onbekend bij... hier per ongeluk 2 jaar geleden er ook in gesukkeld... klikt perfect, de goeie babbels... maar getrouwd. Daar wou ik niet mee beginnen, ik had niks in de weg, ik wou ook geen gezin kapotmaken, ik had zelf een vriend, maar daar deed hij alles aan dat ik dit tot een einde zou brengen, en idd ik heb daarmee afgesloten, hij zou dit ook doen met zijn huwelijk. Helaas de datums verstreken iedere keer weer, ze deed moeilijk, ze was te koppig, wou niet weg, haar financiële toestand leek haar het belangrijkste, volgens hem. Hij verbleef bij mij weken na weken na weken, ging sporadisch naar huis om de zoveelste babbel te doen dat hij wou scheidden... maar niks leek minder waar, ook al was hij constant bij mij 24/24... zijn kinderen bleven bij de mama, de mijne zag hij continu. Echt een dubbel leven voor hem. De rekeningen werden gescheidden, elk hun rekening, en de gezamelijke voor de vaste kosten, ik dacht toen wel dat dit echt een teken was van vordering maken... betrapte hem wel op enkele leugens dit eindejaar. Hij naar daar om alles defenitief te beëindigen, bleek dat hij naar de cinema ging met vrouw en kids, weliswaar met 2 auto's volgens zijn verdediging. Kon hij nog eens stoppen bij mij. Het eindejaar... mocht zij doen wat ze wou, ging hem daar niks van aantrekken. Blijkt dat ze toch de kerst en eindejaarsperiode samen gevierd hebben. Een week daarna terug aan mijn deur... tot nu vrijdag... terug naar daar om ze te laten verhuizen tegen het eind van deze maand. En toen stopte alle contact, geen idee wat er nu staat te gebeuren. Pijnlijk. Ik ben er zeker van hem nog te horen. Zal ik dan degene moeten zijn die er een einde aanstelt. Zo wordt men toch niet behandeld? Hij mag bij zijn vrouw en kinderen blijven, heb ik hem altijd gezegd. Hij moet het me enkel zeggen dat hij het daar niet wil opgeven... gewoon eerlijk met me zijn. Blijkbaar is dat nogal moeilijk... Het hoofd zegt dat dit wel genoeg is, het hart gaat nooit niet mee, maar in hoever is dit iemand graag zien? Dus allemaal realistisch blijven, steek het niet in jullie hoofd van minderwaardig te zijn maar ga voor je eigen leven. Er lopen heus mannen genoeg rond die je wel de aandacht en liefde kunnen geven die je verdiend!
(6773) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-18 14:31:00
Ik heb 1,5 jaar " een relatie" gehad met iemand die zoals ie mij vertelde in een hele slechte relatie zat en in de schuldschanering van zijn vorige huwelijk. Hij kon niet bij zijn huidige relatie weg omdat hij gedreigd werd dat ze hem zouden verlinken omdat ie niet op zijn eigen adres woont! Na die schuld zou hij samen met mij en de kids een huis gaan zoeken. Vaak liet ie niks van zich horen en joe blind ik ook elke keer was ik trapte er steeds weer in. Gouden bergen zijn er mijn kids beloofd. Gek genoeg ben ik wat afstanderlijke geworden de laatste tijd. En sinds een paar dagen hoor ik niks meer. Heb op verschillende wijze om eerlijkheid gevraagd maar hij blockt mij overal. Ben echt zwaar in de zeik genomen en wil graag dat zijn huidige partner ervan komt te weten maar wat haal ik mij dan op de hals! Er is zoveel gezegt over haar en de famillie. Hij voelde als mijn maatje, ik wil gewoon antwoorden! Wat moet ik nou doen
(6852) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-20 21:08:00
Uiteindelijk nemen ze altijd de vlucht tot de echtgenoot/echtgenote en vegen ze het straatje schoon. Ga lekker voor echte liefde.
(6857) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-21 10:33:00
Mijn verhaal is te lang om hier te schrijven, maar ook ik ben na 3 en half jaar van de ene op de andere dag achtergelaten zonder op een eerlijke manier te verbreken, gewoon niks meer laten horen, achter gelaten door mijn getrouwde vriend, Ik wil ook aangeven aan sommige mensen hier, niet iedereen begint bewust aan een relatie met een getrouwde man, nee het overkwam me, meneer had alles zo mooi bedacht met leugens, en eer ik erachter was duurde 9 maanden, en toen begon hij zijn spel te spelen. Ja je kunt zeggen je hebt het allemaal zelf toegelaten, inderdaad dat klopt,maar liefde maakt stekeblind en soms kunnen mensen je zo beliegen en bewerken dat je steeds weer erin trapt! Dit geldt ook voor zijn vrouw want zij weet inmiddels alles... de leugens, en het zwart maken van haar ze heeft het allemaal onder ogen gekregen via appjes en dergelijke en ook haar weet hij perfect te bespelen. En ja wist mij ervan te overtuigen, te willen scheiden van haar, of ik aub wilde wachten tot hij er klaar voor was, nou dat heb ik gedaan. En als eindresultaat, je wordt gedumpt als een stuk vuil nog niet eens het fatsoen om het dan op een normale manier te eindigen, en inderdaad zoals de persoon hier boven schrijft, meneer veegt tegenover iedereen zijn straatje schoon. En de pijn dat je op zo'n manier achtergelaten wordt, ik bel morgen lieverd en vervolgens nooit niks meer te horen. Het minste was doe het dan op een nette volwassen manier, dit is zo een laf gedrag, zo vies, je wordt gedumpt als een stuk afval.
(6861) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-23 13:00:00
Jammer dat op deze pijnlijke manier moet maar genoeg is genoeg. Tanden op elkaar en verstand op nul. Laat je vooral niet afleiden door een glimlach of een lief gebaar want je weet wel waar dit naar toe leidt. Kom op vrouwen! laat zien wie je bent en wat je kan. Je bent geboren als een vrij mens en je bent dom als je aan deze verslaving toegeeft. Ik heb binnen een periode van 6 mndn al 3 foute minnaren versleten. Een van hen blijft terug komen na een tijdje en ik geef mij voorwaarde aan maar hij verdomt dat gewoon. Dus ga ik verder zoeken want die 80% houd eens op en blijft 1,5 % over. Simpel reken toets en als je goed doet dan ben je geslaagd. Dat is kicken afkicken.
(6867) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-23 23:23:00
De getrouwde partij zal altijd de minnares/minnaar slecht neerzetten achteraf. Niet rouwig om zijn. Ze liegen tegen de partner en dus ook net zo gemakkelijk tegen jou en de omgeving. Leer je les en zorg dat dit eenmalig gebeurt. Sterkte!
(6870) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-24 21:51:00
Een brief of mail? Ook dat zelfs niet. Na twee jaar met een (single) man het bed te hebben gedeeld, zij het sporadisch, bleef hij opeens weg. Ik heb geprobeerd om via whatsapp antwoorden los te krijgen, het kon me niet schelen wat het antwoord was, als ik er maar éen hád. De psycholoog die ik in de arm nam zei dat ik mijn EIGEN antwoord moest maken en dat DAT het antwoord was. Maar ook dat niets zeggen en in stilte wegblijven een héel duidelijk antwoord is. Hoe laf ook. Want dat is het. Op een gegeven moment heeft hij me op whatsapp geblokeerd, terwijl ik maar eens per twee maanden nog eens de vraag de lucht in wierp of ik hem ooit nog zou zien. Ik vond het vreselijk: geblokkeerd! Via sms las hij mijn berichten maar ik kreeg niets terug. Natuurlijk vroeg ik me af waarom hij me niet ook daarop had geblokkeerd, maar misschien weet hij niet hoe dat moet... Enfin, het GEEN antwoord krijgen is killing, maar eigenlijk ook een antwoord. Het antwoord is NEE. Inmiddels hou ik de uren, dagen, weken niet meer bij hoe lang ik het al volhoud om niets te doen naar hem, maar wat een pijn heeft dit gekost en wat een tijd..... Ik hoop dat het hem opvalt dat ik niets meer doe of dat ie ooit nog iets laat horen, hoe slecht het ook voor me is. Duidelijkheid krijgen is het belangrijkste wat een mens nodig heeft..
(6877) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-25 19:37:00
Een brief of mail? Ook dat zelfs niet. Na twee jaar met een (single) man het bed te hebben gedeeld, zij het sporadisch, bleef hij opeens weg. Ik heb geprobeerd om via whatsapp antwoorden los te krijgen, het kon me niet schelen wat het antwoord was, als ik er maar éen hád. De psycholoog die ik in de arm nam zei dat ik mijn EIGEN antwoord moest maken en dat DAT het antwoord was. Maar ook dat niets zeggen en in stilte wegblijven een héel duidelijk antwoord is. Hoe laf ook. Want dat is het. Op een gegeven moment heeft hij me op whatsapp geblokeerd, terwijl ik maar eens per twee maanden nog eens de vraag de lucht in wierp of ik hem ooit nog zou zien. Ik vond het vreselijk: geblokkeerd! Via sms las hij mijn berichten maar ik kreeg niets terug. Natuurlijk vroeg ik me af waarom hij me niet ook daarop had geblokkeerd, maar misschien weet hij niet hoe dat moet... Enfin, het GEEN antwoord krijgen is killing, maar eigenlijk ook een antwoord. Het antwoord is NEE. Inmiddels hou ik de uren, dagen, weken niet meer bij hoe lang ik het al volhoud om niets te doen naar hem, maar wat een pijn heeft dit gekost en wat een tijd..... Ik hoop dat het hem opvalt dat ik niets meer doe of dat ie ooit nog iets laat horen, hoe slecht het ook voor me is. Duidelijkheid krijgen is het belangrijkste wat een mens nodig heeft..
(6884) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-02-27 18:22:00
Al maanden loop ik met dezelfde soort gevoelens rond. Niet wetende dat er zoveel meer mensen hetzelfde hebben meegemaakt. Na een 'relatie' van drie jaar met een getrouwde man heeft hij het stop gezet via een sms. Ik heb hem leren kennen toe hij en zijn vrouw nog samen waren, maar naar twee jaar is hij op zichzelf gaan wonen en zouden ze gaan scheiden. Ik heb heel erg veel moeite gehad om te vertrouwen op de dingen die hij zei. Er komt een tijd en dan kunnen we samen verder. Het heeft tijd nodig maar het komt goed. Toen ik hem eindelijk het vertrouwen gaf, verbrak hij de relatie. Hij heeft mij zo gekwetst. En zeker de manier waarop. De avond voor hij het uitmaakte kreeg ik nog een berichtje, ik hou zoveel van je en ik mis je. Wat fijn dat ik je over een week weer zie! De dag erna smst hij, ik voel me schuldig en ik wil het stoppen. Dit is nu 4 maanden terug en ik mis hem nog elke dag. Hij moet het niet meer waard xijn, maar ik krijg hem niet uit mijn hoofd. Mijn hart is gebroken en ik weet niet hoe nu verder..
(6889) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-02 12:51:00
beste schrijver hierboven , ik snap je precies ..ik na 3 en half jaar zo achter gelaten , ik kon hem zelf niet meer bereiken , want in dec 2014 kwam alles uit , hij kreeg een ander prive nr , hij had altijd een extra telefoon , maar werd altijd weer gevonden , op fbook werd ik geblokkeerd en alleen vrienden konden nog zien wat er daar gebeurde , dus hij belde mij dagelijkss, dat was ons contact en moest het daar even meedoen , het zou allemaal goed komen , en dan na 3 enhalf jaar , niks meer gehoord en zelf kan ik geen kunnen contact leggen , ik heb het zo dikwijls verbroken , omdat het mijn leven kapot maakte , maar ja hij zou scheiden , toen moest hij blijven voor de kinderen ..dat was zijn excuus , zijn vrouw je wil niet weten wat die allemaal onder ogen heeft gehad , via appjes , maar ja ook daar bij haar zet hij zijn puppie kop op en zij gelooft hem, en dan denk ik ook ik heb hem niet nodig , hij beliegt en bedriegt iedereen , maar ik ook nog dagelijks zit hij in mijn hoofd ik krijg hem er niet uit, en blijf de mooie dingen zien , en denk ik wat is er in hemelsnaam mis met mij, vergeet die klootzak , hij komt zich nog tegen , maar gewoon het feit dat je alles voor iemand opgeeft , omdat deze je allerlei beloftes doet , je hem vertrouwd , eerlijk van hem houdt ondanks alle leugens , hij is overigens een Turkse man , en zijn vrouw ben ik pas teweten gekomen een volle nicht ..als ik dit eerder had geweten had ik ook de situatie anders ingeschat ..maar hij verzweeg alles en beloog iedereen, maakte mij zwart bij haar om daar zijn gezicht schoon tepraten , en weer trapte ik erin , en ja dan denk wat is dat met mij normaal kots je zo iemand uit , maar ik ken de pijn , om zo gedumpt teworden , beter dan gewoon eerlijk beeindigen dan op deze manier , en hij weet dat andersom ik zoiets nooit zou hebben gedaan , hoe laf en vies kun je zijn . en iedereen die zon beetje hetzelfde meemaken heel veel sterkte want ik weet als geen ander hoe verdomd zeer het doet !
(6901) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-05 17:40:00
Inderdaad. Ik begrijp er ook niks van.. Dat een persoon je hele leven kan beheersen. Ik ben altijd heel duidelijk geweest over dit soort relaties. Zoiets kun je niet doen! Totdat je er zelf in zit.. En dan is het al te laat om eruit te komen. De oordelen van de buitenwereld zijn hard maar je weet pas waar je over praat als je het meemaakt. Drie jaar lang heb ik mezelf aan de kant gezet en alles voor hem over gehad. Maar nu ik terug kijk zie ik dat het vooral van mij kwam. De momenten samen waren fantastisch en had hij wel degelijk alles voor me over. Maar de tijden dat ik hem echt nodig had, daar was hij er juist niet. En de manier waarop het geeindigt is.. Ik kan er niet mee weg. Duizenden vragen zonder antwoord. En toch moet ik verder. Hij heeft alles en ik sta met lege handen.. Hoe oneerlijk kan het zijn. Ik snap het echt niet en wil zo graag verder, maar het lukt niet! Hij blijft me vasthouden.. Ondertussen ben ik zelfs ziek geworden en wil het fysiek ook niet meer. Hoe oneerlijk kan het zijn. Ik heb mijn gezondheid verloren, mijn kind (ben zwanger geweest van hem) en nu hemzelf ook. En hij gaat lekker verder met zijn leven en heeft nergens geen last van.. Hij is diegene met een vrouw die toch een relatie aan gaat met een ander maar het lijkt wel alsof ik er boete voor moet doen.. Ik wens je heel veel sterkte en alle anderen ook! En dat jullie snel weer door kunnen met jullie leven.. Dat hoop ik ook nog steeds..
(6906) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-09 02:44:00
Ik heb op 25-12-2015 ook iets geschreven over het "gedumpt" zijn door een getrouwde man. Hij heeft ruim een maand later toch weer contact opgenomen maar sinds vorige week ineens helemaal niets meer laten horen. Weet iemand waar ik hulp kan krijgen om dit te verwerken, want ik merk dat ik hieraan onderdoor ga. Ik was vorig jaar al bij een psycholoog geweest maar dat heeft niet geholpen.
(6914) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-09 21:33:00
Ik begrijp je helemaal. Ik heb de reactie hiervoor geschreven en nog een eerder. Ik merkte zelf ook dat ik er helemaal aan onder door gingen eerlijk gezegd nog steeds.. Het is nu vier maande geleden en nog elke dag voel ik dezelfde pijn en gemis. Ze zeggen dat tijd alle wonden heelt, maar deze.. Ik weet het niet. Ik ben ook naar een soort psycholoog geweest, maar heeft me ook niet geholpen.. Ook ik ben nog altijd zoekende hoe ik dit een plek kan geven en los kan laten. Ik wil verder met mijn leven! Het heeft me wel wat geholpen door andere verhalen van lotgenoten te lezen. Maar nog altijd zit ik nog met mijn verhaal.. En hoe daar mee verder, geen idee. Ik begrijp je heel goed,maar tips geven kan ik je niet. Ik ben er namelijk zelf ook naar op zoek.. Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte! Mocht ik iets weten dan zal ik het zeker laten weten! Geef niet op. Er komt vast een betere tijd!
(6916) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-10 08:27:00
Kan ik misschien je email krijgen dan kunnen we in contact komen. Onze verhalen komen zo overeen.

Noot van de beheerder: Mensen die email adressen willen uitwisselen kunnen beiden hun email adres met onderwerp en de naam van de ander sturen naar: mail@heinpragt.com ik zal dan de mails doorsturen zodat men veilig email adresen uit kan wisselen zonder dat het op de site komt te staan. U mag het ook op de site zetten wanneer u daar zelf geen bezwaar tegen heeft.
(6917) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-10 10:38:00
Je moet het doorstaan. Iemand waar je op wacht, blijft toch bij de partner. Uiteindelijk bedriegen ze de partner altijd opnieuw. Kans is klein dat de dat opnieuw met jullie doen. Gooi alle herinneringen weg en ga die persoon zien zoals hij/zij werkelijk is. Een gebruiker die je dumpt als een stuk zwerfvuil. Zwerfvuil wat desnoods faliekant bij de andere kant zwart wordt gemaakt. Ze laten geen mogelijkheid onbenut om dit te doen. Want zeg nou eerlijk: Hoe betrouwbaar is zo iemand? Alleen naar zichzelf zijn ze dit.Move on en zoek iemand die moeite voor jou gaat doen. Die beter is. Succes!
(6918) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-10 21:20:00
Dat wil ik wel. We kunnen dat doen via hein. Ik hoor graag van je!
(6921) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-12 02:08:00
Hier de vrouw die na 3 en half jaar werd achter gelaten heb hierboven 2x geschreven ..heel veel lieve reacties van mensen allemaal heel goed bedoeld en pure waarheid loslaten , ze zijn het niet waard , zie de ware aard van de persoon, allemaal 100procent waar, mijn geliefde kwam tig keer terug , onze relatie 3 en half jaar ik kan er geen boek over schrijven mar een reeks , zoveel gebeurt en inderdaad werd vernederd door hem belachelijk gemaakt ,ik was de foute , hij de goede zo hebben ze het overal gebracht , ik zou hem zelfs gedwongen hebben ..en toch kwam hij telkens terug en liet ik me weer inpakken ..dingen nadat het weer eens uitkwam bij haar vertelde over mij, om zichzelf teredden , en stampte mij volledig de grond in, ze heeft me een par keer berichten gestuurd warin ze dingen vertelde dat kon ze alleen weten van hem ..hij had haar zelfs voicemails laten luisteren waarin ik huilend een bericht insprak , zij ging haar werk doen op fbook , ik werd van ale kanten getreiterd, van een kant kan ik het van haar begrijpen andere kant hij werkte eraan mee , de selfies nep fbook, en als ik hem ermee confronteerde was zijn antwoord ja dat moest van haar ..hij moest op de foto en dergelijke, en als ik alles bekijk denk ik waar is in hemelsnaam mijn zelfrespect , en toch kan ik hem niet loslaten , nu is hij weer gegaan , ik bel je morgen , nooit niks meer laten horen , en zoals de persoon hierboven zegt inderdaad je wordt afgedankt als een stuk afval..en ik merk dat is juist het stuk dat ik niet kan verkroppen , ik sta ermee op en ga ermee naar bed , ook ik heb gedacht ik heb hulp nodig van een psygoloog , maar ik denk dat ik ook er weinig baat bij heb, misschien is mijn verhaal moeilijk tebegrijpen , maar ik kan hier niet alles schrijven het is teveel, er is heel wat gebeurt een litteken voor mijn leven , ik zou zo graag de knop omzetten maar ik weet niet hoe...ooit hoop ik dit stuk te kunnen sluiten en met goede moed verder tekunnen maar daar zit ik nog heel ver vanaf...heel veel sterkte iedereen .
(6924) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-15 18:45:00
Wat fijn om deze verhalen van lotgenoten te kunnen lezen want het geeft veel troost. De bedrogene wordt altijd begrepen en gesteund maar de minnares/minnaar is de boosdoener en krijgt haar/zijn verdiende loon. Zo wordt altijd heel hypocriet en moralistisch geredeneerd. Maar kun je iemand veroordelen die verliefd wordt en zich daardoor niet meer volledig rationeel gedraagt? Nee zeg ik, maar ik ben dan ook tot twee keer toe minnares geweest en weet hoe het is om je volledig over te geven aan je gevoel. Aangezien het bij mij een terugkerend patroon is en geen van mijn beide minnaars mij ooit iets beloofd heeft, denk ik ook dat ik de spanning zelf opzoek. Maakt dit mij dan schuldiger? Nee zeg ik weer want mijn minnaars hadden beiden even grote verantwoordelijkheid in het bedriegen van hun partners en het zoeken naar spanning. En hun eigen partners hebben onbewust hieraan bijgedragen.
Maar om bij het topic te blijven: mijn eerste minnaar heb ik in 2004 zelf verlaten na een intense verhouding van 6 jaar en mijn tweede minnaar, die ik overigens pas een jaar geleden ontmoet heb via social media, heb ik twee weken geleden voor het laatst ge-appt dat ik ermee wilde stoppen. Een dag later heeft zijn vriendin (met of zonder zijn goedkeuring) mij via zijn app-account laten weten dat ik een h... ben en dat ik door moet gaan met mijn leven. Tja, ik begrijp haar reactie volledig want ze had het drie maanden geleden al ontdekt en hij zou mij niet meer opzoeken was haar beloofd, maar zij wist niet dat wij na de ontdekking vrijwel direct door waren gegaan met elkaar. Dubbel belogen en bedrogen door hem dus en terecht pisnijdig op hem én mij want al onze intieme gesprekken heeft zij nu ook gelezen. Wat ik echter samen met velen hier niet begrijp is waarom hij dit keer niets meer heeft laten horen en dus nooit echt afscheid heeft genomen. Want hoe kort wij elkaar nog maar kenden, wij hielden wel al van elkaar. Ik probeer het nu een plek te geven en te beredeneren bij gebrek aan concrete afsluiting van zijn kant, want ik wil hier net als jullie niet aan onderdoor gaan. Mijn hart gaat uit naar velen van jullie die wanhopig verdrietig zijn en in de war omdat jullie zoveel is beloofd. Doe het jezelf niet aan! Geef het een plek en denk inderdaad aan de mooie dingen en laat de wrok, het verdriet en de boosheid los. Pas als je deze negatieve emoties loslaat zul je volledig van hem of haar bevrijd zijn. En ja ik weet dat je hem/haar niet wil loslaten en daarom je verdriet koestert. Maar onthou dat je niet verliefd bent op de persoon zelf maar op het ideaalbeeld van die persoon. Zoek troost in je omgeving, neem iemand in vertrouwen die jou volledig begrijpt. Het is niet makkelijk en vanavond thuis zal ik als net de afgelopen 14 avonden weer in huilen uitbarsten omdat ik denk dat ik nooit meer iemand als hem ontmoet. Maar ik weet dat mijn verliefdheid oftewel de chemische disbalans in mijn lijf me dat wijs maakt want hij was immers al de perfecte man nummer twee voor mij dus niet uniek. Sta open voor nieuwe liefdes lieve mensen en hoe eerder je verdriet verwerkt is, hoe eerder de nieuwe (hopelijk alleenstaande) liefde komt
(6931) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-03-27 13:08:00
Begin nooit maar dan ook nooit iets met een man die al in een relatie zit. Jij en niemand anders laat jezelf lenen (gebruiken) om een bepaalde leegte in hem op te vullen. Ik lees hier veel ongeloof, vragen met betrekking tot zijn relatie. Op die vragen zal jij nooit antwoord krijgen omdat jij simpel gezegd geen deelgenoot bent van de relatie tussen hem en zijn vrouw. Hele analyses komen er voorbij. Bespaar jezelf de moeite en neem de realiteit zoals die is, vecht er niet tegen. Ik kan het mis hebben maar m.i. kiest een man niet tussen twee vrouwen maar kiest hij voor zichzelf! Dit is iets wat door vrouwen is bedacht die met elkaar concurreren.

Ik lees bij meerdere reacties ongeloof dat de liefde van de een op de andere dag voorbij is. Maar verteld man lief dat er geen gevoel meer voor zijn echtgenote is dan wordt dat zonder twijfel direct geloofd. Verder vind ik dat negeren geen teken van liefde is, degene die dat denkt, kom op zeg!!

Voor alle vrouwen die een verhouding aan gaan met een bezette man, wat zijn vrouw is overkomen kan jou ook overkomen. Deze man heeft uiteindelijk al bewezen niet betrouwbaar te zijn en de mensen die van hem houden respectloos te behandelen. Het is naïef om te denken dat jou dit niet kan overkomen!!
(6939) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-04-07 13:34:00
Dames, ontwaak uit de illusie en behandel hem zoals hij jullie behandeld. Met een kerel die zijn vrouw zo weet te belazeren weet je dat jij vroeg of laat de volgende bent. Deze mannen hebben geen ballen en laat staan een ruggengraat. Mijn bezette man vond het nodig om mij per telefoon "on hold" te zetten toen zijn vrouw erachter kwam en rigoureuze maatregelen trof. Pik de communicatievorm per sms, whatsapp of telefoon niet en eis een behoorlijk 1 op 1 gesprek. Begint hij te sputteren over geen tijd wijs hem dan op het feit dat hij de afgelopen maanden klaarblijkelijk wel tijd heeft weten vrij te maken om met jou te n#@^%n. Weigert hij vervolgens nog dan dreig je gewoon de vuile was buiten te zetten. Zie het 1 op 1 gesprek als "stevig" exit gesprek en verban zo'n niksnut voorgoed en voor altijd uit je leven. Succes ermee en gun jezelf een normale, volwaardige en vooral gelijkwaardige relatie met een ander, iets wat zeker niet gaat lukken zolang je om hem blijft jammeren.
(6971) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-05-15 11:37:00
Ik ben ook een van de zovele die het slachtoffer is geworden van dit soort mannen. Bijna 4 jaar had ik een relatie met een getrouwde man. Het was allemaal heel onschuldig begonnen. Naar mate de tijd vorderde begon ik te werken onder hem bij zijn vrouw wat voor mij soms een ware nachtmerrie werd. Na al de tijd is zijn vrouw zijn overspel weten te achterhalen. Ik was net terug beginnen studeren en werkte daar nog wat bij. Van de ene dag op de andere dag ben ik al het contact met hel verloren. Ik weekte daar niet meer en zag hem niet meer. Maar een dikke twee weken alter kwam hij terug naar mij dat hij me miste en graag zag. Die spelletje duurde zoenen maand half waarvan hij dan mij weer gedumpt heeft. Terug twee weken later stond hij weer voor mijn deur dat hij me nog meer miste en zijn huwelijk niet meer zag zitten en volledig voor mij wou kiezen. Ik was heel onderste boven dat in dat hoorde en geloofde hem meteen maar naar mate de tijd vorderde en ik hem een lemmet oplegde brak hij weer alle contact en hoorde ik van de ene dag op de andere niets leer van hem. Ik was razed maar wou het me laten belopen, en me leven verder zetten. Naar me eigen verbazing lukte me dat wel ondanks ik alle ochtend wakker werd en hoopte hem nog eens te horen of te zien. Maar 3 weken later kreeg terug telefoon van hem. Hij miste me terug en zag me vraag. Nu een maand half verder zie ik hem nog altijd. Mijn liefde voor hem is zo groot, maar de zijne? Iedereen van me vriendenkring zegt me wel hem te laten vallen dat hij slecht is en me gebruikt. Maar het is sterker dan mezelf, 4 jaar heb ik een relatie met hem en deelde ik lief en leed. Ik ben nog jong en kan perfect me leven verder zetten maar mijn hart zit maar bij die ene persoon terwijl ik maar al te goed weet hoe giftig deze relatie is en hoe eenzaam ik me zoveel voel.

Ik hoop dat alles ooit goed komt en dat ik er zo weinig mogelijk littekens aan overhou maar nu op het heden zijn er al grove littekens aanwezig die nooit meer weg gaan!
(7085) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-05-23 11:00:00
Na hier alles te lezen merk ik dat ik niet alleen er zo voorsta....ik heb hetzelfde voor, leerde een half jaar geleden een man kennen, hij getrouwd en ik ook...wilden gewoon vrienden zijn maar van het één kwam het ander en werden verliefd op elkaar...nu na een half jaar hij vergeet gsm thuis en zo zijn vrouw alles ontdekt....mooiste van al zij neemt met mij contact op en zegt is niet boos op mij , wel teleurgesteld in haar man...
Op een avond stuurt ze mij een bericht of ik samen met haar en vriendin iets wil drinken, ze wil mij leren kennen en ik dat gedaan, was heel goed gelopen tot mijn verbazing.
De week erna zie ik haar alleen, gezellige dag gehad samen, leek verder alles goed te lopen en ik haar gevraagd of ik hem nog een keer alleen mocht zien om met hem te praten en zij was akkoord. Zo gezegd zo gedaan, ik hem vorige week nog gezien een paar uur, heel emotioneel hebben we afscheid genomen van elkaar....hij kon zijn kinderen niet in de steek laten zei hij maar dat wilde ik ook niet. Zijn vrouw heeft mij erna nog een bericht gestuurd van, nu heb je nog gekregen wat je wou en verder stopt het hier...hij houd van mij en niet van jou en ze wiste mij als vriendin zonder meer...
Maar zij heeft nog niet gewonnen, we sturen ons nog regelmatig een berichtje en na verloop van tijd gaan we elkaar terug zien, nu even laten rusten en dan zien we wel verder...maar één ding is zeker, hij kan niet zonder mij anders had hij al gezegd alles te stoppen...
Ik weet wel dat dit nog mis kan lopen maar we houden de moed er in...ik ben al blij dat hij niet doet als de meesten, via sms of email of niks meer laat horen..hij is tenminste niet laf...

(7110) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-05-25 20:48:00
Jeetje.
Zoveel vrouwen hier zonder eigenwaarde. Ongelooflijk triest! Wat maakt het,dat jullie minder denken te verdienen dan een partner die volledig voor jou gaat? Ik voel als vrouw-zijnde,een plaatsvervangende schaamte voor 'onze soort'. En kom niet aan met: "wacht maar tot het jou overkomt",want 'verliefd worden op iemand die al een relatie heeft ' is nog steeds wat anders dan er daadwerkelijk ook wat mee doen!
(7119) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-05-30 11:59:00
Helemaal mee eens met laatste reactie. Ik ben zelf vorig jaar verliefd geweest op een getrouwde man (ik had toen-en heb nu nog steeds-zelf ook een relatie),maar heb ervoor gekozen om niks met die gevoelens te doen. Ik was/ben slim genoeg om te weten dat de aandacht die ik kreeg van de getrouwde man eigenlijk een signaal was dat die aandacht in mijn eigen relatie schijnbaar ontbrak. Ik ben toen weer meer 'frisse' energie gaan steken in de relatie die ik al had,en dat heeft geleid tot een geweldige opleving van onze gevoelens voor elkaar. Ik ben zo enorm! blij dat ik toen niet heb toegegeven aan de gevoelens voor die getrouwde man en dat ik mijn verstand boven de (vnl.) fysieke aantrekkingskracht richting die ander heb gezet. Voor de vrouwen die door een brief/mail aan de kant zijn gezegd(Topic):zo'n "afscheid" moet je toch al genoeg zeggen? Je was schijnbaar niet zo belangrijk voor hem als jij jezelf al die tijd hebt laten wijsmaken! Wees blij dat je nu zo'n duidelijk signaal hebt gekregen!! Kies de volgende keer bewust voor iemand die volledig voor jou beschikbaar is VANAF DE START!
(7131) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-05-31 14:47:00
Bij mij is het dan niet via brief of mail beëindigd. Man leren kennen via Tinder, hij wilde nog 1x verliefd worden. Natuurlijk niet vermeld dat hij getrouwd was, dat kwam de week na intens chat en whatsapp contact. Ik direct contact verbroken maar iets in mij zei neeee dit kan niet, dit is mijn deksel op het bekende potje, mijn soulmate. Contact weer opgenomen en idd het was mijn soulmate. 10 weken van verliefdheid en liefde, hij ging weg bij zijn vrouw. Spraken er al over dat het nu nog wat te vroeg was maar dat het zeker geen half jaar meer ging duren. Hij burgerde zich al thuis bij mij, bij mijn dochters, ging ook echt van ze houden. Deed alles om ook maar elk moment bij mij te zijn, ook met overnachten, aantal vrienden werkte mee aan zijn kant. Het afscheid werd steeds moeilijk, tranen kwamen meer en meer (vooral bij mij). Na een ongelofelijke dag samen, moest hij weer naar huis, hij moest op visite met zijn vrouw. Die avond brak er iets bij mij, voelde me zo eenzaam. Heb hem een bericht gestuurd dat ik me even terug trok omdat ik me niet goed voelde. Dat is uitgelopen de volgende dag op verwijten van mijn kant, dat hij al een appartement had moeten zoeken en mtoch nooit voor mij zou kiezen enz .. Volledige kortsluiting bij mij. Eind resultaat is, hij wilde even geen contact, laat het even rusten ... gisteren elkaar weer voor het eerst gezien, hebben elkaar vastgepakt, gehuild, gezoend.. maar hij wist het niet, zijn dochters... hij weet het allemaal niet meer, maar houdt nog heel veel van mij. Tsja, daar sta je dan, aan de ene kant gelukkig omdat de intimiteit er nog is, aan de andere kant de weet van "ik ben hem kwijt" Nu moeten jullie ook wetten dat hij al 2 eerdere "misstappen"heeft begaan, van de eerste weet zijn vrouw het, van de tweede niet (2jaar geleden). En dat is nog één van hun beste vrienden. Wat er nu door mij heen gaat is verdriet, boosheid, en wraak. zal ik zijn vrouw inlichten? Ik wil dat hij tenslotte als de grote verliezer eruit komt, wat gemeen! want zo zit ik helemaal niet in elkaar... wanhoop is alles wat ik voel. Mijn hele toekomst samen met hem waar we het zo vaak over hebben gehad, zoveel over hebben gefantaseerd, weg. Bij het afscheid zei hij, we houden contact en gisteravond kreg ik een berichtje, bedankt voor de ontmoeting, was fijn je te zien .... pfffff weet even niet wat ik moet doen. Ik neem nu maar afstand, het beste. Maar mijn god wat hoop ik dat hij mij gaat missen als een gek !
(7138) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-06-29 17:11:00
Wat een herkenbare verhalen. Zelf heb ik zo'n 14 jaar een relatie met een getrouwde man. Ben zelf ook getrouwd. Een half jaar geleden bleek zijn vrouw ongeneeslijk ziek te zijn. Heel heftig en verdrietig voor hem. Ik merk dat ik bang ben voor de toekomst. Bang dat we elkaar door hun verdriet kwijtraken, verliezen. Bang voor zijn verdriet dat logisch is. Door de dood komt alles op scherp te staan. In onze relatie is het de eerste 6 jaar vier keer uit geweest. Daarna hebben we een rustige vorm gevonden om elkaar af wn toe te ontmoeten. Laten we elkaar steunen en niet veroordelen.
Zijn er mensen die ervaring hebben met de dood van de partner van hun minnaar?
(7250) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-07-02 00:47:00
Het heet foute mannen én vrouwen. Alle partijen zijn fout hierin. Ik als man ben ook in die fuik gezwommen en dat is zeker niet leuk. Maar.....Ik ga mij niet afvragen meer waarom. Zoals Koch het schreef in zomerhuis met zwembad: veel mooie vrouwen zoeken de zekerheid van een saaie lul (zo staat het letterlijk geschreven) dak boven je hoofd, autootje en de zekerheid dat wat je met je part time job verdient nooit hoeft uit te geven aan lasten maar lekker aan de spa mag uitgeven. Als je je verveelt zoek je een speeltje wat spannender is dan die saaie lul. Op oproepbasis. Het is allemaal buitenkant bij veel vrouwen. Ik walg er van. En dan een goede les voor jullie allemaal hierboven: Als je nog contact wil houden met een getrouwde parasiet, man of vrouw : jullie zijn gek!
(7268) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-08-11 15:20:00
Goede middag allemaal
Reden dat ik dit schrijf is o.dat ik me heen raad weet heb 1.5 jaar m.n eerste vriendje terug gevonden. En werden weer op nieuw verliefd maar idd getrouwd hij heeft eerste periode bij haar op een zolderkamertje gelegen ... huwelijk was al niet goed dat bleek wel aan hoe ze hem treiteren ... hij heeft haar verteld over ons... ze vertelde mij dat ze altijd heeft moeten acepteren dat hij mij nooit vergeten was. Ze haat me (wat ik ergens wel begrijp) ben ook al zo vaak bedonderd nu ben ik de foute.....
In mei is hij bij zijn zus in getrokken (ondanks dat ze weten van de situatie heeft hij me tot nu nooit mee genomen naar zijn familie). Is in contact geraakt met een advokaat..maar ze wilde niet meer werken... Heeft nog van alles gedaan in hun huis want moet verkocht worden ... nu merk ik dat hij haar steeds vaker contact en er naar toe gaat .. hij zegt allerlei smoesje (denk ik) want telkens als hij of papieren voor scheiding g gaat halen of wat ook dat het niet gelukt is of andere smoesjes ...er gebeurd dus niets met de scheiding
. Gister was hij met haar aan appen wat hij ontkent maar gezien heb ... wat moet ik nu ... hou zo van hem! Heb hem er mee geconfronteerd maar zegt dat het tussen hun over is .. maar dat hij zo niet met me verder wilen dan wel alleen breder gaat..... Ik wacht al zo lang ... hoe lang moet ik nog wachten en met zorgen en gek maken ??!!!!!
(7377) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-08-26 17:41:00
Denken jullie nou werkelijk echt dat je gelukkig kan worden met een getrouwde vent?
Ik had al 5 relaties kunnen beginnen met die viespeuken, maar ben Veel meer waard dan alleen een potje sx. Dames kom op, laat je niet gebruiken .
(7408) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-08-27 08:13:00
Gewoon niet meer met hem verder gaan zodat je je ook geen zorgen meer hoeft te maken. Hij wil "breder gaan" Want denk je dat dat betekent? Je heldere blik is vertroebeld door verliefdheid en verlangen maar geloof me, je stevent af op een totale emotionele liefdesramp waar jij de dupe van bent. Ergens weet je dat zelf ook wel maar je wil zo grsaag dat het niet zo is en blijf zo tegen beter weten in geloven dat hij met jou verder wil. En misschien is dat ook wel voor even. Ik zou zeggen (zie ook vorige spreker) : hou de eer aan jezelf. Verliefdheid gaat als je er een tijdje geen voeding aan geeft en je je richt op iets anders, weer weg. Niet makkelijk op termijn wel het beste recept voor zelfrespect, geluk en rust.
(7409) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-09-01 10:24:00
Na jarenlang een affaire te hebben gehad ben ik ook gedumpt, via de app. Ook ik wist dat we nooit samen oud zouden worden maar toch blijf je hopen. Ik ben een man, getrouwd en wel en zij trouwens ook. We vonden elkaar omdat we destijds steun aan elkaar hadden. Nu, 4 weken erna doe ik mijn uiterste best om vooral niet aan haar te denken maar dat valt me heel zwaar. De indruk, nu zij de relatie heeft verbroken, is dat het voor haar nu echt voor de wind gaat en ze veel plezier heeft met haar eigen kerel hakt er behoorlijk in...... Enfin, blij dat er sites zijn zoals deze, tis wel een eenzaam proces. Valt me op trouwens dat er erg weinig geschreven is voor gedumpte mannen door minnaressen.
(7418) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-09-06 22:46:00
Valt mij ook op dat er zo weinig door mannen geschreven wordt. Jouw bericht van 1.09.2016 geeft mij een beetje hoop dat het wederzijds kan zijn. Ik ben ook via een appje gedumpt. Zo kinderachtig vind ik het. Ik dacht dat ik tenminste een fatsoenlijke gesprek verdient heb, pfffff heb mij dus erg vergist. Ergens heb ik gelezen dat sechts 5% van die mannen of vrouwen hun partner verlaten... Ik was er bewust van. Ik heb mijn lesje geleerd. Sterkte allemaal!
(7433) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-09-06 23:36:00
Het valt mij ook op dat er zo wienig door mannen geschreven wordt. Jouw bericht van 1.09.2016 geeft mij een beetje hoop dat het wederzijds kan zijn... Ik ben ook via een appje gedumpt. Het is zo kinderachtig vind ik. Ik dacht dat na die 1 jaar heb ik toch een fatsoenelijke gesprek verdient. Ohhh wat heb ik mij vergist.
Soms vraag ik me af waarom ik erop ging. Ik miste wat in mijn leven, mis ik nog steeds. Hem mis ik nu ook. Hij heeft voor zijn relatie gekozen. Ik wist dat hij een vriendin heeft (x jaar) en hij wist dat ik ook niet vrijgezel ben ( xx jaar). Maar er was iets tussen ons dat ik niet kan omschrijven. Toen ik hem zag wist ik het al. Hij staarde aan mij en zijn groote donkere oogen. Het was gevaarlijk en ik was zeer van bewust en hij ook want de eerste drie keer toen we elkaar gezien hebben, hebben we niet eens nummers gewisseld. We hebben amper 3 keer over werk en vakantie gesproken. We hadden ook geen afspraak om elkaar te zien of zo. 3 keer in 2 maanden de tijd ging ik naar de discotheek en hij was er gewoon.
Verder hoef ik niet te vertellen wat er is gebeurt. Anders was ik niet hier.
Pfff als ik die zakelijke bericht van hem herinnert wil ik hem niet meer zien. Het is mij heel duidelijk geworden wie ik voor hem was. Sterkte allemaal!
(7434) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-09-10 15:20:00
10 jaar heeft onze "affaire geduurd". Nochtans allebei getrouwd. De eerste 7 heel intens want samen op zelfde werk, de 3 laatste moeilijker want als echt tijd maken deed hij niet. bellen en mailen via geheime account maar enkel als hij er tijd voor had. Maar ik zag hem doodgraag. Had hij me gevraagd om onze gezinnen samen te voegen en een leven te delen, ik had het onmiddellijk gedaan. Ik heb al die tijd geloofd dat hij oprecht meende dat hij ooit met me zou samen zijn, nu na de harde woorden op mail deze week "dat hij de miserie beu was , dat ik teveel weende..." ben ik totaal ontredderd. Ik ga voort met mijn gezin en doe hier mijn best zoals ik al 10 jaar lang heb gedaan maar vanbinnen ben ik eergisteren gestorven
(7439) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-09-12 21:35:00
Dus je gaat al tien jaar vreemd? Weet je partner dat ook?
(7444) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-10-29 05:22:00
Hoi samen. Ook ik ben jaren geleden gevallen voor een foute man.... ik was net gescheiden en ontmoette hem op een spelletjes site waar we samen pool speelde en ook samen konden chatten. Na een tijdje spelen en kletsen bleken we bij elkaar in de buurt te wonen en hebben we uiteindelijk besloten elkaar te willen ontmoeten. Voor mij sprong de vonk meteen over en hij gaf aan dat het wederzijds was. We belden elkaar meerdere keren per dag... we appten de hele dag door en een tweede afspraak volgde dan ook snel. Wat heel jammer is is dat hij loog over zijn relatie status, hij zei alleen te zijn maar door zijn afstandelijk zijn in de avonden en de weekenden werd ik al snel achterdochtig en kwam ik er na wat speurwerk al snel achter dat hij getrouwd was en ze een gezin vormde met een kind. Na hem geconfronteerd te hebben gaf hij aan dat de liefde tussen hun er niet meer was en dat ze leefden als broer en zus! Uiteindelijk bleef hij nog jaren bij haar en kwam ik er achter dat ze zelfs een tweede kindje gekregen hadden. Mijn hart was gebroken! Terwijl ik begrip toonden en hun alle tijd van de wereld gaf zeker omdat er een kleine in het spel was hadden ze sx en maakten ze een tweede kindje. Nog geen jaar later zijn zet och gescheiden en genoot ik van ieder moment met hem.... 7 jaar wachten zou beloond gaan worden dacht ik. Maar helaas .... ineens was het contact stukken minder en via via hoorde ik dan ook dat een oud klasgenootje in the picture was..... en uiteindelijk koos hij dan ook voor haar! Maar toch kwam hij nog bij mij aan .... dus in mijn ogen zou dat niets gaan worden.... als hij echt verliefd op haar zou zijn zou hij niet bij mij komen! .... foute gedachte!!! Ik heb zijn nieuwe vlam wel even laten weten wie ik ben en dat hij al 7 jaar bij mij over de vloer komt ... ze heeft hem dan ook geconfronteerd maar meneer liegt glas hard en na 7 jaar deed hij alsof hij mij nooit gekend heeft en zei me in een laatste gesprek dat ik niets voor hem betekende het was alleen sx ..... auw!!!
(7566) Reactie van een bezoeker van de site!
2016-12-15 17:32:00
Jullie kunnen voor advies van een goede ervaringsdeskundige mailen met mij. Geef maar een seintje. Laatste schrijfster : ik ken die spelletjessite. Veel mensen met onvrede thuis zoeken elkaar daar op en gaan klakkeloos vreemd. Daar moet jij toch veel te goed voor zijn! Laat die fouterik links liggen. Geen contact meer met hem, zijn ex of de nieuwe vrouw in zijn leven. Cold Turkey kappen. Succes!
(7690) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-01-29 11:56:00
Op welke manier is het mogelijk om met u in contact te komen? Ik heb zelf namelijk allerlei vragen.

p.s. Noot van de beheerder: wanneer twee mensen met elkaar in contact willen kopen op een veilige wijze, kunnen ze elkaar uitnodigen hun email adres met hun eigen de naam van de persoon waarmee ze in contact willen komen naar de beheerder te sturen (zie email knop bovenaan het scherm) waarna de beheerder deze adressen naar elkaar zal doorsturen.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
2017-02-02 21:04:00
Ik geef straks het e-mail adres door en dan kan iedereen die hieruit geholpen wil worden, het adres opvragen aan Hein. Fijne avond.
(7791) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-03-11 17:39:00
Wil er wel iemand hulp? Er is nog geen enkele hulpvraag binnen! Niet bang zijn om te stoppen met deze verslaving!
(7880) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-05-19 16:04:00
Het is nu " dik" een maand uit, maar mijn vriend was niet getrouwd!

We leerden elkaar 7 maanden geleden kennen op een dating-site en er was meteen een geweldige klik!! Toch had ik al de eerste avond een vreemd gevoel.... Dat was op een vrijdagavond...toen hij mij aansprak aldaar... we kregen een leuke chat, maar hoe meer het naar " de late uurtjes" doorging...hoe narriger en stiller hij werd. Begon me toch een beetje zorgen te baren en ik zei dat ik maar wou stoppen het het contact,waarop hij antwoordde," Waarom chat je dan de hele avond!!". De dag erop ( zaterdag ) tegen de avond, heb ik hem toch maar een berichtje gestuurd of het wel goed ging, waarop hij " ja" zei, en zo werd er dezelfde avond gebeld! Wat een leuk en tof gesprek!! Maar liefst 5 uren kletsen we, en hij wou meteen de volgende dag afspreken. Zijn zoontje was bij zijn moeder en mijn dochter bij haar vader, dus vooruit maar dacht ik! Hoewel ik hem wat " afwezig" vond, en hij mij al meteen wilde zoenen, dacht ik dat t van de zenuwen kwam misschien...

Ik werd zeer verliefd en we hadden dezelfde toekomst-idealen. Maar beetje bij beetje kwamen de " signalen"...Hij belde en appte continue, en wanneer een vriendin mij belde, begon hij mij te bellen...ik was nu met hem en mijn vriendin moest maar wachten! Het voelde vaak fijn..maar er waren zoveel rare signalen! Hij was advocaat geweest, maar had er na 10 jaar geen zin meer in en was een juristenkantoor begonnen met een uitzendburo. Een paar weken erna vertelde hij diep in de schulden te zitten, en dat de kinderbescherming was ingeschakeld door zijn ex vrouw. Hij zou het kind geestelijk mishandelen! Opeens wou hij dat ik voor hem kwam werken en na 2 maanden wou hij trouwen!! Begon me steeds vaker uit te schelden en noemde me een profiteur..omdat ik het niet aandurfde voor hem te werken. Hij wilde " controle over me...continue"...Ik wou dolgraag aan het werk, maar hij werd steeds boziger en was vaak chagrijnig! Ook vooral naar zijn zoontje van toen 8. Hij " instrueerde" het kind continue..en ik had het gevoel dat ik daar aanwezig moest zijn om de boel in de gaten te houden. Zijn ex was volgens hem vreselijk agressief en had hem vaak geschopt, getrapt en geslagen...maar toen ik vroeg of ze haar/hun kind ook sloeg, dan wist hij dat niet...had dat nooit gezien!

Toen begon hij dat hij een kind wilde..met mij! Wanneer ik dit niet wou, dan was onze relatie onmogelijk verder!! HIJ voelde zich nog te jong ( 48) om geen kids meer te krijgen en toen heb ik mijn spullen bij hem weggehaald. Hij was op t laatst steeds meer agressief tegen zijn zoontje en begon ook tegen mijn jongste dochter uit te vallen en maakte haar steeds slecht! Hij was ziekelijk jaloers, zelfs op mijn overleden ex-vriend...maar had wel de fantasie om mij in bed te delen met een andere man??? Ik heb mijn spullen gehaald en ja het deed en doet pijn! Ik heb niets meer gehoord! Een dag ervoor wilde hij trouwen en kinderen met de vrouw van zijn dromen...tot ik " sputterde!!".... We hebben veel leuke dingen gedaan, maar deze man is een NARCIST ten top! Dames....EIS respect voor jezelf en vooral voor je kinderen!! EIS voor jezelf , hetgeen jij ook aan hem te geven hebt!

Luister naar je intuitie en Ga niet voor een getrouwde vent!! Ben 20 jaar getrouwd geweest, en heb mijn ex man nooit bedrogen! Ik ben door mijn vorige ex wel besodemieterd en voorgelogen...maar als ze hun vrouw bedriegen met jou, doen ze het ook bij jou!! De man die mij bedrogen heeft had PTSS en NPS , en is inmiddels overleden aan een ziekte. De man in dit verhaal is niet gediagnostiseerd, maar ik hoef geen psycholoog te zijn, om te weten dat dit een ware narcist is, en deze loopt vrij rond!! Heel veel mensen lijden aan deze nare ziekte/ afwijking en daar worden heel veel andere mensen de dupe van! Hoe mooi alles ook lijkt....Kies voor je kinderen en voor jezelf en geniet van leuke dingen...want t leven duurt te kort om je tijd te besteden aan een KLOOTVIOOL! En ik heb geleerd.." als iets TE mooi lijkt, is dat dat ook TE mooi!
(8020) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-06-02 18:41:00
Ten eerste wil ik iedereen heel veel sterkte wensen met de processen en emoties die zich allemaal voordoen. Ook ben ik van mening dat doorgaan met je leven het beste is, omdat er geen andere keus zou moeten zijn. Mijn medelijden met die die voor de gek zijn gehouden door de mooie beloftes ...

Zelf heb ik vorige week vrijdag een relatie van 2 1/2 jaar met een getrouwde man beëindigt, ik wist heel goed waar ik aan begon een leuke tijd met ook strubbelingen. Dit omdat de Alfa man al snel wist te manipuleren en hij mijn leven in zijn macht probeerde te krijgen. Gelukkig heb ik mij daar altijd van af kunnen zetten, dit omdat ik mijn wensen, grenzen en deze trucjes snel door heb en een gezonde dosis eigenwaarde bezit en geen 'anderwaarde'. Mijn reden was dan ook bewust met een getrouwde man een relatie te hebben, zodat ik niet opgeslokt zou worden door de verwachtingen binnen het huwelijk en geleur aan mijn deur. Ik ben namelijk niet zijn adem en ook niet zijn probleemoplosser. Hij vertelde in dat profiel te passen en dit ging ook een periode goed.

Er kwamen scheuren en al snel werd er steeds meer van mij verwacht van een goedemorgen tot een welterusten 'controleren' en van kwaad tot erger hij moest die enige zijn. Ik ben altijd eerlijk geweest naar hem, dat je liefde kan vermedigvuldigen, liefde is een vrije keus en kan je niet AFDWINGEN. Dan is de liefde gevangen en gaat het dood. Loslaten is vasthouden. Ik nam steeds meer afstand en logische werd er meer getrokken. Na weer het zoveelste gesprek en de liefdesverklaring van hem ging het een tijdje goed en waren de manipulaties en het grote ego, het drammende kleuter gedrag weer terug. Ik stond er naar te kijken en keerde mij ervan af. Dit omdat ik ook nog werd aangevallen dat ik de skills van een relatie moest leren. Dat ging mij te ver. De gene die jou probeert te overtuigen van zijn gelijk zal in zijn gedrag en communicatie altijd manipulatie laten zien. Ik ken hem inmiddels. Het is heel vermoeiend als je kiest voor een andere vorm van relatie dat er toch verwachtingen bij gehaald worden van een huwelijk. Dit kon nog op een zekere hoogte bespreekbaar gemaakt worden in goede orde en al snel kwamen er weer tranen. Ik nam zoveel afstand omdat mijn geloof in dat het weer leuk kon worden steeds meer op de achtergrond verdween.

Afgelopen vrijdag zouden we erover praten, waarop de aanvallen naar mij direct weer neerbuigend werden 'je bent geen goud' en wat jij zegt zijn geen feiten. Ik stond op en zei NU ben ik het zat. Ik wens geen leraar in mijn leven. Dat ik totaal mijn respect verloor en gezegd heb dat ik dat zelf wel bepaal of mijn gevoelens feiten zijn en daarbij hield ik die dikke spiegel voor zijn snufferd en melde dat hij die plaat voor zijn kop weg kon halen. Als ik geen goud ben, dan zal ik ook bewijzen dat het helemaal klopt wat jij dan daaronder verstaat want kennelijk doe ik het helemaal verkeerd. Je hebt gelijk, dikke doei. Ik maakte het uit. Fietse weg en keek niet meer om.

Ergens luchtte dat op. Eenmaal thuis kreeg ik over de app de uitleg en de sorry. Geef die maar aan die hem nodig hebben ik hoef hem niet meer. En dat hij zijn spullen kwam halen, ik heb gezegd ze op te sturen. De smeekmede kwam de sorry en of ik het niet naar zijn adres wil sturen, ik zou alles kapot maken. Ongekend. Want hij heeft in het verleden hier wel eens rondgelopen terwijl hij weet dat ik dat een bedreiging vind en dat ik dat bij hem ook niet deed. 1 van de vele discussies. Uiteindelijk heb ik gezegd zoek het maar ff uit. Waarop hij in die avond stuurde het thuis te hebben opgebiecht en of ik nu die brief niet wilde sturen. A) heb ik het nooit over een brief gehad en B) vroeg ik mij af of hij de waarheid sprak. Ik heb lang getwijfeld, toch gedaan de volgende dag zijn vrouw een app gestuurd dat ik wist dat hij het had opgebiecht en ik mijn nederige excuus maakte voor mijn aandeel. Dat ze terecht kon voor vragen en ik hun in het helende licht zet voor deze zware tijd en dat ik afstand neem. Ze heeft mijn terug geappt met een bedankt dat jij afstand wil nemen en ons met rust laat.

Ik weet niet of ik er goed aangedaan heb om haar dat te sturen, heeft iemand daar ervaring mee?

Ik zelf ben blij dat ik altijd voor mijn eigen adem heb gekozen en die nog steeds heb. Een getrouwde man is een gereserveerde man en zal zijn lege ziel voeden door jou datgeen te laten geloven wat je horen wil. Mijn advies voor hen die met een getrouwde man willen gaan. Blijf er altijd met je hoofd bij hoe hard je hart ook schreeuwt en je gelooft dat zijn hart ook zo hard schreeuwt hij heeft zijn hoofd er ook bij. Sommige zijn zo sterk in dat hoofd en dat kan je goed schade. Ik heb het geluk gehad dat ik hem om andere reden had dan dat ik hem als mijn levenspartner zou willen. Ik heb er dan ook geen baat bij wanneer hij zijn vrouw zou verlaten. Voorlopig stort ik mij weer verder op mezelf daar waar ik was gebleven en mag de energie weer stromen en wens ik iedereen heel veel sterkte toe. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Bedankt dat ik mijn verhaal hier heb mogen doen
(8032) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-06-11 18:15:00
Ik zit nog in rouwproces heb een relatie gehad met een getrouwde man 4 1/2 jaar lang Zelf was ik getrouwd had een slecht huwelijk werd uitgescholden en niet gewaardeerd was er spontaan na dit ben me zelf inmiddels kwijt geraakt Deze man was mijn buurman altijd leuk contact met hem op een avond kreeg ik een berichtje van hem, vervolgens veel gebeld en smsjes gestuurd. Hij vroeg of ik een bakkie kwam drinken zijn vrouw was er niet ik twijfelde en ben toch gegaan! Waarna vanalles gebeurde we vonden elkaar leuk wilde meer spraken veel af stiekem hotel voor een paar uur sporten hardlopen samen. Tot dat iemand ons gezien had en zij door kreeg wat we deden werd het ff minder hadden wel altijd inmiddels app contact altijd de woorden mis je wil je me nog zien voor mij was hij de prins op het witte paard die me liet zien dat liefde ook mooi kon zijn, na enige tijd ff koel geweest tussen ons
had inmiddels besloten om te scheiden omdat ik wist dat het huwelijk voor mij definitief over was nu alleen met 3 kinderen en co-ouderschap dit gaat nu goed na een moeizame scheiding inmiddels appte we nog steeds hij wilde langs komen kijken hoe ik woonde daarna begon het vele afspraakje ontbijtjes was geweldig voelde me goed geweldige sx toch bleef hij met haar op vakantie gaan voor mij emotioneel voor hem ook probeerde zoveel mogelijk contact te houden tot zij er weer achter kwam ze ging zelfs ff het huis uit maar ging weer terug naar hem hij bleef appen en we bleven elkaar stiekem zien nadat ik met mijn kinderen op vakantie ging had hij besloten om toch voor mij te kiezen zou als ik terug was bij me komen wonen. Dit ging echter anders hij ging elders zitten want vond het voor de kinderen niet goed ja voor zich zelf op een gegeven ogenblik zei hij ga weer terug snapte er niets van gaf als antw hij werd gek daar te klein
hij bleef maar appen mis je kunnen we zonder wil je nog contact ik had een zwak voor hem, in oktober ging ik op vakantie met me vriendin daar belde hij bleef ook appen wat we deden etc misde kon me niet slapen voor hij wegging voor zijn lange vlucht omdat ik dacht hij slaapt mobiele weggedaan ik gaf geen antw omdat hij bleef sms appen hij ging ver weg naar zijn broer met haar dat had hij geboekt om te praten daar bij mijn thuiskomst stond er afgeleverd grote bos rozen van je prins op het witte paard wij worden gelukkig zal het kort houden verder in de laatste maand heeft hij 2keer ff bij me gezetten de eerste keer na 2 dagen liet hij de sleutels liggen gooide me van de app had sms gestuurd dat ik hem laag vond had profiellfoto in zijn en zijn vrouw gedaan de laatste keer met koffer gevoel dat hij niet bleef kwam thuis van avondienst en het was weg briefje koos voor zijn gezin ! Werd zonder pardon van app gegooid
na 3weken zocht hij contact had bij zijn ouders gezetten 1week weer thuis mocht geen contact met me toch weer gereageerd wilde praten misde me. afspraak gemaakt goed gesprek dacht ik dacht dat hij eerlijk was wist dat hij avond daarvoor behoorlijke ruzie had gehad met haar was zo overtuigd dat wij samen kwamen had gezegd niet gelijk moet aan mijn kinderen denken waren ook al twee keer de dupe waren wel nuchter voorwaarde scheiden wist hij toch weer sx gehad hij zou eerlijk zijn in alles 2uur erna van de app gegooid zonder wat te zeggen. heb 1week sms gestuurd over me gevoel of ik dit verdiende na alles geen gehoor. inmiddels zijn ze op vakantie dat wist ik en doen zich op media voor of alles koek en ei is. voel me gebroken en gebruikt!
(8044) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-06-11 21:29:00
Ik zou zeggen; neem een ander telefoonnummer, blokkeer hem in je mail en op je social media. Zo kan hij geen contact meer met je opnemen en bescherm je jezelf tegen jezelf. Want als hij appt/ smst dat hij je mist en hij knalt er weer een paar romantische woorden tegenaan dat ga je weer voor de bijl. En de tijd is gekomen (en allang geweest) da er een definitieve keuze wordt gemaakt. Dat op en neer gedoe..je bent geen pingpongballetje. Wie denkt hij wel wie hij is om zo zowel met jou als zijn vrouw te sollen! Wat een waardeloze slapjanus. Hij doet iedereen verdriet. Kies voor jezelf en help jezelf daarin door te zorgen dat contact opnemen met jou onmogelijk is, zo wordt je ook niet blootgesteld aan verleidingen. Dat is nodig want je bent fysiek verslaafd aan hem, daar kan je niets aan doen, moet je je ook niet schuldig om voelen, dat is gewoon je lichaam. Maar door je liefde en verliefdheid aandacht te blijven geven, kom je nooit uit deze uitermate ongezonde "relatie"(wat het niet is en, sorry to say, ook nooit gaat worden) Laat niet met je sollen en ban deze koekenbakker uit je leven. Op langere termijn een stuk gezonder voor jezelf en je kinderen. Maak jezelf weer trots!!! Succes.
(8046) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-06-12 12:55:00
Weet je het is nog heel vers ik kan er niet mee leven dat hij het op deze manier gedaan heeft, Idd mooie praatjes kreeg geen credits meer van haar zei hij, Hij weet hoe mijn leven gelopen is en toch doet hij dit huil veel mensen zien dat er wat is met mij hij weet dat hij het mooiste was wat me overkomen was. Zij houd haar had boven zijn hoofd dat doet zeer terwijl hij zei elke keer als er wat was dat ze van alles afwist kan je zeggen dat is niet niets! Werden ook dingen verzonnen door vriendinnen dat ze met een andere man zagen lopen hand in hand bij een molen zodat hij ging twijfelen molen was hij zelf maar toch bleef hij erop door of hij mij niet geloofde ben hem altijd trouw geweest hij zei de laatste maanden ook!

Weet zeker dat zij niet weet hoe onze laatste ontmoeting was dat houd hij achterwege. Heb in de loop der jaren veel gezegd over me gevoel elke keer weer als hij betrapt was en ff minder was. Elke keer had hij spijt wilde me geen pijn doen elke keer voelde ik de nekslag schot in mijn hart dat hij me gebruikte heb zelfs gezegd dat de laatste sx voelde als verkrachting achteraf want had ik geweten wat er daarna gebeurde had ik het niet gedaan hij heeft met mijn gevoel gespeeld maar het gekke is en ook stom weet ik hij was mijn grote echte liefde en kan hem niet vergeten en weet ook dat hij niet eerlijk Is geweest tegen mij maar als we samen waren was het leuk voelde ons goed vertrouwd dacht ik en dat was het ook zit meer achter moet het los laten maar dat is verdomd moeilijk kan zoveel vertellen over die 4 1/2 jaar maar om zo gedumpt te worden dat heb ik niet verdiend.
(8047) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-06-12 18:21:00
Je zegt; ik kan er niet mee leven dat hij het zo heeft gedaan. Maar daar kan je niets meer aan veranderen. Het is zo gegaan en daar zal je mee moeten leren leven. Waar je wel wat aan kan doen is dat het nooit meer voor komt. Dat het nooit meer gebeurt, dat je inziet wat een schadelijke invloed hij op je emotionele en fysieke gesteldheid heeft. Hij solt met je, misschien niet expres maar wat doet dat er toe, hij doet het namelijk wel. Deze man is niet stabiel en zal je dus nooit een stabiele relatie kunnen bieden. Als jullie bij elkaar zijn is alles geweldig, als hij er niet is maakt hij er een zooitje van (misschien ooit iets over borderline gelezen?) Hij zuigt je leeg en eet je emotioneel op totdat je niet meer kunt. Hoe moeilijk en pijnlijk het ook is, sluit je af voor het gedrag van deze man alleen dan zal weer gelukkig worden. Op termijn want de komende tijd ga je door een hel van verdriet, vragen, misplaatste hoop en heel veel pijn.Wees lief voor jezelf en ga dingen doen waar die je alfeiden en waar je blij van wordt. Zo denk je niet de hele dag aan De Situatie en leer je weer een leven voor jezelf op te bouwen. Blijf weg bij die ruggengraatloze sukkel. Accepteer dat je een rotperiode heb en ik kan je beloven dat het op den duur echt veel beter wordt. Maar dan moet je hem wel volledig uit je leven bannen zodat je leven en geluk niet meer afhankelijk is van de keuzes die hij maakt (of in zijn geval: niet maakt) Succes.
(8048) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-06-13 10:22:00
Een jaartje geleden is hij onder behandeling van psycholoog geweest, omdat hij overspannen werd van alles niet alleen onze situatie maar ook gezin familie werk. Heeft zich in die tijd ook ziek gemeld had al enige tijd hoge bld druk. Vertelde ook veel over ons gesproken te hebben inhoudelijk vertelde hij niets hoefde van mijn mij ook niet. Heb hem later gezegd toen hij zogenaamd klaar was ermee
Dat ze haar van mij mochten ontslaan omdat al dat gepraat geen resultaten behaald hadden
Niet op werk gezin familie en met mij zag geen verschil
Loslaten vergeten doorgaan met leven leuke dingen doen met Kids, ik weet dat ik dat moet doen voor me zelf heb ook schatten van vrienden die me willen helpen die ook zeggen meid dit verdien je niet. Maar voel me ook depressief down ff geen zin, lichaam lijd al jaren veel last van drukkend gevoel borst been soms heel heftig verleden maag beschermer gehad dachten maagzuur in slokdarm had ik ook en de stress al jaren, maar om weer terug te gaan.
Arts verklaart me voor gek dat ik nog in die situatie zit laatste gesprek was hij kiest voor mij. Maar eens kom ik hem tegen woont tegenover me kinderen en het liefste geef ik hem die stomp in zijn ..... wat ik nooit gedaan heb en al veel eerder had moeten doen! Dankjewel voor je reactie moet zeggen voelt goed , ben er nog lang niet. Had al eens gezegd jij ben net als de rest je verlaat je gezin niet
zo was hij niet wie zegt dat was altijd zijn anrw. lees hier ben niet de enige die op deze idd Onvolwassen laffe achterbakse manier als stuk vuil aan de weg wordt gezet, de ogen die met liefde naar hem keek!
(8049) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-10-13 12:29:00
Hallo,
Ik leerde L. twintig jaar geleden kennen, de man van mijn leven maar ja, getrouwd... In het begin was het louter platonisch maar na een tijdje konden we onze gevoelens niet langer wegsteken. We begonnen een relatie en ja ik zette L. onder druk om bij zijn vrouw weg te gaan. Hij deed het echter niet omdat zijn vrouw dreigde om zich van de trap te gooien en hij had toen een minderjarige dochter... We verloren elkaar door omstandigheden uit het oog maar kwamen na jaren toch weer bij elkaar...ik ondertussen getrouwd, hij nog steeds getrouwd. We zijn echte soulmates, voelen elkaar zo ontzettend goed aan, op alle gebied... Maar ik wist dat hij bij zijn vrouw zou blijven, vooral voor het financiële denk ik want ze hadden geen goede relatie.
Toch bleven we bij elkaar, zagen elkaar paar keer per maand, mailden, WhatsAppten met elkaar... Nu, voorbije zondag gebeurde het drama : zijn vrouw is plots overleden... Ik kreeg een kort WhatsAppje, 's nachts, met de melding 'voorlopig geen berichten meer want mijn vrouw is vanavond overleden, ik ben er kapot van!!'
Wat begrijpelijk is natuurlijk. Nu weet ik niet wat te doen... Heb al verschillende WhatsAppberichten en mails gestuurd...maar krijg geen antwoord. Ik zou hem zo graag eens bellen maar denk dat dat respectloos zou zijn.
Morgen is immers de crematie.
Wat denken jullie?
(8196) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-10-13 17:14:00
Je geeft zelf het antwoord op je vraag, het is inderdaad respectloos om hem te bellen. Zeker omdat hij zelf al heeft aangegeven dat hij even geen contact wil vanwege het overlijden en toch zeker omdat hij geen reacties geeft op de apps en mails, zijn verzoek volkomen negerend, heb verstuurd. Dat lijkt mij een duidelijk signaal dat bellen al helemaal een onhandig idee is. Ze is nog niet eens gecremeerd! Dat kan je echt niet maken. Gun hem zijn afscheid en zijn rouw. Als jullie gevoelens voor elkaar echt zo bijzonder zijn neemt hij zelf wel contact op. Met je ongeduld gooi je nu alleen maar je eigen glazen in.
(8198) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-10-18 13:23:00
Ik ben wat je noemt 'een foute vrouw'. Verliefd geworden op een hele lieve getrouwde man, terwijl ik zelf ook een relatie heb, ik heb hem beloftes gedaan die ik uiteindelijk niet waar heb gemaakt. Toen onze relatie uitkwam heb ik gekozen voor mijn vriend, die mij nog een kans wilde geven, onze relatie nog een kans wilde geven, hij is een man met een heel groot hart. Ik heb mijn minnaar enkel nog telefonisch gesproken, omdat mijn vriend er tegen was dat we elkaar nog zouden zien. We hebben nog enkele malen daarna via mail contact gehad, ik heb geprobeerd zo duidelijk mogelijk te zijn over het hoe en waarom, maar ik kan niet tot hem doordringen. Ik heb sindsdien meerdere malen gevraagd me met rust te laten, omdat het contact met hem voor zoveel onrust zorgt. Zowel in mij als in mijn huidige relatie. Ik wil niemand meer pijn doen, ik heb al voor veel te veel ellende gezorgd. De laatste keer dat mijn ex-minnaar contact met me zocht ben ik heel zakelijk en hard geweest en het heeft me heel erg veel moeite gekost dat te zijn en ik heb er nog altijd spijt van dat ik me zo moest opstellen. Maar ik denk dat dat de enige manier is dat hij ook zijn leven weer op kan pakken. De deur moet dicht. Ik heb gekozen voor mijn vriend en moet me daarop focussen om het een kans te kunnen geven. En hij moet of bij zijn vrouw weggaan, of proberen hun huwelijk nog een kans te geven. Hij mag niet blijven hangen bij de gedachte aan mij, want dan komt hij niet verder. Mijn schuldgevoel naar zowel mijn vriend als mijn ex-minnaar toe is verschrikkelijk groot, ook al zijn mijn ex-minnaar en ik even verantwoordelijk voor wat er gebeurd is. Beiden verdienen het niet dat alles zo afgelopen is en ik zou willen dat ik eerder en beter nagedacht had zodat ik mijn vriend veel verdriet had kunnen besparen, maar ook mezelf en mijn ex-minnaar.
Ik ben kapot, gesloopt, moe... Ik denk nog veel aan mijn ex-minnaar, zit nog altijd volop in de rouwverwerking, hield van hem, maar ik ben vastberaden om het beste van mijn relatie met mijn vriend te maken. Ik ben in therapie gegaan omdat ik weet dat ik issues heb waar ik aan moet werken. Heel langzaam begint het zijn vruchten af te werpen. Ik lees hier verschillende verhalen; ook veel beschuldigingen, maar geloof me... het merendeel van de mensen is er niet op uit om anderen te kwetsen, ze zoeken alleen een verkeerde oplossing voor hun relatieproblemen. En uiteindelijk bezorgt het je meer ellende. In mijn geval zijn er vier personen heel verdrietig, gekwetst en gebroken uit 'de strijd' gekomen. Ik probeer heel hard een manier te vinden om door te gaan en dat kost me heel erg veel kruim. Ik kan nooit meer terugdraaien wat ik heb gedaan en daar ben ik heel erg verdrietig door. Ik hoop dat er een dag komt, dat mijn vriend mij kan vergeven, dat mijn ex-minnaar me kan vergeven en dat ik mezelf kan vergeven......
(8206) Reactie van een bezoeker van de site!
2017-10-24 14:32:00
Berichten over het feit dat dumpen via mail ed niet kunnen zijn zo'n onzin! Bij sommige mensen is het gewoon noodzakelijk om deze mensen zo te dumpen, aangezien ze er om vragen... Narcisten, Borderliners, Manipulators, en andere geesteszieken. Deze mensen kunnen nl niet communiceren op een face tot face manier. Blijven er weinig opties over lijkt me!
(8229) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-05-22 10:23:00
Heb 1 1/2 "relatie gehad met minnaar. Beide getrouwd. We waren eerst betrapt met appen en mochten van onze partners geen contact meer met elkaar. Maar we zijn gewoon doorgegaan. Vaak stiekem afgesproken. Een half jaar later betrapt toen we samen waren. Ik lig al in scheiding hij (Nog) nier. Ik had hem een berichtje gestuurd hoe het ging. Hij heeft het wel gelezen maar niet op gereageerd en vervolgens mij geblokkeerd. Geen idee of ik ooit nog wat van hem hoor. Hij had toch gewoon een berichtje kunnen sturen met een of andere uitleg . Dit voelt zo shit. Ik weet dat ik niks meer moet verwachten maar zo lang hij mij dat niet duidelijk heeft gemaakt , blijf ik hopen.. stom hè.

(8944) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-05-22 16:05:00
Begrijpelijk maar inderdaad best stom.
(8945) Reactie van een bezoeker van de site!
2018-06-06 20:47:00
Waar moet ik beginnen. Ik heb 7 jaar geleden een affaire gehad met een getrouwde man. Ik was alleen toen. Na 2 jaar begon alles zo moeilijk te worden en ik verbrak alle contact. Hij belde stuurde mij nog maanden. Hij zou vertrekken bij zijn vrouw maar was er nog steeds. Ik zag hem doodgraag ik was stapelzot van hem. Maar ik zette door en verdween van de aardbol voor hem. Na 2 jaar krijg ik een brief van hem. Dat hij gescheiden is en hij nog steeds denkt aan mij. Ik zat ondertussen in een relatie en was gelukkig. Ik negeerde alles. Plots begint hij terug met appjes te sturen 6 á 10 op één jaar. Soms reageer ik soms niet. Maar het laatste wat ik stuurde was dat hij verder moest met zijn leven. Nu 6 weken geleden lopen we elkaar terug tegen het lijf. Hij met zijn nieuwe vriendin en ik nog steeds met mijn vriend. Ik negeer hem en hij mij ook. Tot ‘s avonds hij belt. Ik denk nog elke dag aan je. Ik heb iemand maar ik ben niet gelukkig zegt hij. Ik heb even een dipje in relatie met vriend. Ik ga hier op in en spreek af met hem. Daar staan we dan tegenover elkaar. De vonk springt over en we beginnen te zoenen. Hij scheurt de kleren van mijn lijf en ik van hem. Het voelde zo goed zo vertrouwd. Alle gevoelens komen terug ik voel vlinders. We nemen afscheid en de dag erna belt hij. Ik ga mijn huidige relatie niet op het spel zetten. Ik heb teveel opgebouwd nu. Zie je graag. Maak iets fijn van je leven. We verbreken alle contact! Ik wist niet wat ik hoorde. Is dit nu een wraakactie van hem? Omdat ik heb zoveel jaren geleden heb laten zitten? Ik ben gekwetst en kwaad. Wat moet ik hiermee?
(8965) Reactie van een bezoeker van de site!
2019-09-29 22:41:00
14 februari dit jaar werd ik wed ik stapelverliefd op een vrouwelijk verpleegkundige collega. De klikt was geweldig tussen ons. We wisselde onze gegevens met elkaar uit en begonnen.te appen met elkaar. Zelf was ik al 6 jaar gescheiden van mijn vrouw. Dus de aandacht die ik kreeg was fijn. Na ongeveer een week vertelde ze dat ze getrouwd was. Maar dat ze niets meer voor hem voelde. We spraken af in Hilversum. we iets drinken en daarna ging we in het bos een wandeling maken. We raakte in gesprek. We hadden veel overeenkomst. Deze dag liep geweldig af. Bij het afscheid nemen kuste we elkaar intens . Bij thuiskomst bleven we met elkaar appen en appen. We maakten regelmatig afspraakjes met elkaar. Ging vaak weg en ondernamen vaak dingen. Onze liefde werd steeds intenser. Was een heel erg fijn gevoel. Op een gegeven bleef ze vaak slapen. Onze intieme moment waren heel fijn. Na 3 maanden maakte ik kennis met haar jonge dochter. Dit ging ook helemaal geweldig. De klik was goed. We ondernamen veel dingen met haar. Deed leuke spelletjes met haar die haar eigen vader en de stiefvader niet deed. In de maanden erna ging het goed. Hadden moment dat stress en miscommunicatie de overhand hadden. Echter konden we die makkelijk oplossen. Ze gaf aan te willen scheiden van haar man. Ze wilde bij mij zijn. Ik was er blij meer dat ze voor mij wilde gaan. Ik zag het helemaal zitten. Had veel voor haar over. Ze was zeer negatief over haar man. De weken erna waren helemaal top. In juni boekte we een camping voor zijn drieën..we hadden een leuke tijd. Daarna sliepen we bij mijn zus in haar huis. Op een gegeven moment kreeg ze een huis. Want ze wilde bij haar man weg zij ze. Toen begon het gedonder. Ik bood haar aan om.te helpen. NB want dat doe je gewoon vind ik. Ze zei neee hoor ik heb mijn man gevraagd om me te helpen. Heb je hulp niet nodig. Ik was helemaal overdonderd door haar omslag. Had veel vragen snapt niet waarom . In de weken erna ging het zeer slecht tussen ons. Wilde weten waar ik stond. Het enige wat ik kreeg te horen was ik weet het niet. Heb geen tijd voor je. Meermaals gevraagd of ze terug ging naar haar man. Ze wist het niet. Voelde me overdonderd door haar. Kreeg steeds meer tegenovergestelde signalen. Raakt.onzeker en had het gevoel dat ze ni er eerlijk tegen me was. Na 6 weken onzekerheid en afstoten en aantrekken liep mijn frustratie helemaal op. Ze liet duidelijk merken dat ze niet ging scheiden van hem. Ik was boos op haar. De bom ontplofte gewoon. Kon er niet meer tegen. heb ze toe op een gegeven moment geconfronteerd met mijn vermoedens. Dit is toen helemaal uit de hand gelopen, is zelfs politie bij betrokken Mijn gevoel.voor haar is nog steeds heel.sterk. denk regelmatig.aan haar snap er niets van. De pijn is nog enorm aanwezig.. had graag bij haar geweest. Maar ik besef dat er te veel is gebeurd. Was heel erg boos op haar. Heb spijt van het de uitscheld partijen. Heb me daarin zo verlaagd . Ik.besef dat een relatie.met een getrouwde.vrouw zeer heftig kan zijn. neem ook verantwoording voor mijn deel. De liefde voor mijn wad heel erg puur. Wilde.haar graag in mijn armen sluiten en verder gaan met haar. echter had zij twijfels over dingen..heeft me nooit verteld wat haar dwars zat. Heb nu veel verdriet van..
(9474) Reactie van een bezoeker van de site!
2020-07-06 16:38:00
Ikzelf een man van nu 38 jaar heb nu reeds 1.5 jaar een relatie met een getrouwde vrouw. Ik was zelf getrouwd en ik koos ervoor om bij mijn ex weg te gaan. Ik zit met zoveel vragen. Mn lief zegt ook dat ze veel tijd nodig heeft om bij hem weg te gaan. Ze heeft des tijds onze relatie opgebiecht aan hem , maar hij weet niet dat wij nog samen zijn. Een poosje geleden hadden zij ruzie. Hij wil weg. Dat leek voor mij dat daar de bom zou ontploffen. Nu wordt er daar niet meer over gesproken. Als ik tegen m'n meisje zeg, als het tussen ons niets wordt zegt het mij dan. Ze blokt dit soms af en antwoordt dan denk Positief. Wat moet ik doen?
(9492) Reactie van een bezoeker van de site!
2020-07-14 14:58:00
Ik vind het heel vervelend om te zeggen, maar als ze na 1,5 jaar nog niet de knoop heeft doorgehakt, gaat dat waarschijnlijk niet meer gebeuren.
En als ze het wel doet/kan zal het een heel langslepende kwestie gaan worden omdat ze haar ex moeilijk of niet kan loslaten. Helaas spreek ik uit ervaring. Ik ben bij mijn vriend weggegaan omdat ik gevoelens kreeg voor iemand anders en in het verleden een keer een affaire heb gehad. Ik vind dat dat betekent dat mijn relatie echt niet goed zat en ik wilde hem niet nogmaals zoveel pijn doen. Daarnaast ook de andere man niet.
Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ik kan hem niet goed loslaten. We hebben teveel historie, teveel meegemaakt en ik mis hem heel regelmatig. Ik vraag me nog altijd af of ik de juiste keuze heb gemaakt.
Ik weet zeker dat als ik zeker had geweten dat dit de juiste keuze was geweest, ik er inmiddels vrede mee zou hebben gehad. Ik vermoed dat jouw minnares er (ook) (nog) niet aan toe is. En de vraag is of dat moment wel gaat komen. Ik wens je heel veel sterkte.
(9494) Reactie van een bezoeker van de site!
2020-07-25 11:43:00
Dan is ze niet eerlijk tegen mij... Ze verwacht dat ik open en eerlijk ben. Ik heb nog altijd hoop. Als ik huil bij haar zegt ze dat alles goed komt. Ze weet dat ze veel tijd vraagt... Waarom doet ze dan zo tegen mij?
(9502) Reactie van een bezoeker van de site!
2020-07-25 11:48:00
Bovendien zei ze al meerdere malen da zij geen toekomst meer heeft met hem. Is dat dan zo naïef om te geloven. Ze zei ook zonder de kids was ik al weg...
(9503) Reactie van een bezoeker van de site!
2020-07-25 11:50:00
Moest ik nog bij mn ex zijn was ik waarschijnlijk ook niet zo rap wed vertrokken... Zij heeft mij destijds aan deur gezet...
(9504) Reactie van een bezoeker van de site!
2020-07-25 12:00:00
Soms praat zij zelf over de toekomst samen... Paaien, false hoop geven of het toch menen?
(9505) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).