De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2009-03-19 19:00:00
de ex van mijn beste vriendin..
Heel veel heb ik gemeen met mijn beste vriendin, ook jammer geoeg het soort mannen waar we op vallen .. Mijn vriendin en haar ex zijn een jaar geleden uit elkaar gegaan,
ik hou van hem, en dat is hard. Ik kan er met haar niet over praten en kan er niets mee beginnen omdat ik dat te gemeen zou vinden. Maar lang hou ik dit niet meer vol, ik kan gewoon niet zwijgen tegen haar. Wat moet ik doen om haar niet te kwetsen?
hem vergeten? er met haar over praten?
groetjes

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2009-03-19 19:00:00
Ik zou gewoon die jongen proberen te vergeten. Die vriendin is toch veel belangrijker dan 1 jongen? Bovendien zwemmen er nog genoeg vissen in de zee!!
(1739) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-03-22 19:44:00
het is natuurlijk niet leuk voor je vriendin, maar als jij echt van die jongen/man houd dan kan jij dat ook zeggen tegen je vriendin. het is toch zo dat je vriendin er altijd voor je moet zijn en niet zomaar boos op je word. je vriendin moet je kunnen steunen ook al vind zij dit niet even leuk, groetjes, anoniem
succes ermee!!
(1749) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-04-01 11:02:00
Hallo, ik herken het verhaal helemaal, ik zit nl met hetzelfde probleem, en mijn vriendin heeft zelf de scheiding aangevraagd. heey meid, ik zou zeggen ga ervoor, je vriendin moet het maar kunnen hebben. Ik ga wel voor de man, van wie ik hou, en zie wel of de vriendschap het houd met mijn vriendin. Het is mijn beste vriendin, en dat geld voor haar ook dat weet ik, . De relatie zal eerst wel anders zijn en misschien een deukje oplopen, maar het komt vast wel weer goed, maar laat niet je eigen geluk in de weg staan voor eenander. Hey, veel geluk met de man van je dromen.
groetjes Kirsten
(1777) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-04-16 15:31:00
ik zou er eerst met je vriendin over praten, als zij het niet erg vindt.. ga er dan voor!
vindt ze het niet leuk, laat hem dan lekker lopen, ook al doet het ng zo'n pijn!
je vrienden blijven belangrijker, dan een jongen.. toch?
succes ermee. en laat even weten hoe het is afgelopen :)
x. meliss
(1821) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-07-18 15:14:00
Ook mijn vriend is de ex van mijn vroegere beste vriendin. Zij heeft toendertijd de scheiding aangevraagd en ik heb haar nog gezegd dat ze nooit weer zo'n geweldige man zou krijgen maar zij was het niet met me eens. Ze heeft onderhand weer een nieuwe relatie, is getrouwd en verwacht een babay binnenkort van haar nieuwe man. Toch is ze razend op ons dat wij een relatie hebben en maakt me voor van alles en nog wat uit en dat terwijl ik eerst geeneens gevoelens voor hem had!!! Ze had al een nieuwe relatie en later kregen wij een relatie..... Ik snap soms niks van dit soort mensen..
(2025) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-12-14 17:08:00
Als er een regel is bij vriendschap is het elkaars boy-(ex) boy niet afpikken jehebt maar EEN beste vriendin het zou jammel zijn als je dan voor die jongen zou gaan want geen hand vol jongens maar een wereld vol !
Dus ... En als je er echt niet overheenkomt moet je gwn er met je vriendin over praten maar als zij er problemen mee heeft zou ik hem gwn laten gaan!
Nou suc6
xx Gina
(2429) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).