Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2009-03-19 19:00:00
de ex van mijn beste vriendin..
Heel veel heb ik gemeen met mijn beste vriendin, ook jammer geoeg het soort mannen waar we op vallen .. Mijn vriendin en haar ex zijn een jaar geleden uit elkaar gegaan, ik hou van hem, en dat is hard. Ik kan er met haar niet over praten en kan er niets mee beginnen omdat ik dat te gemeen zou vinden. Maar lang hou ik dit niet meer vol, ik kan gewoon niet zwijgen tegen haar. Wat moet ik doen om haar niet te kwetsen? hem vergeten? er met haar over praten? groetjes

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2009-03-19 19:00:00
Ik zou gewoon die jongen proberen te vergeten. Die vriendin is toch veel belangrijker dan 1 jongen? Bovendien zwemmen er nog genoeg vissen in de zee!!
(1739) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-03-22 19:44:00
het is natuurlijk niet leuk voor je vriendin, maar als jij echt van die jongen/man houd dan kan jij dat ook zeggen tegen je vriendin. het is toch zo dat je vriendin er altijd voor je moet zijn en niet zomaar boos op je word. je vriendin moet je kunnen steunen ook al vind zij dit niet even leuk, groetjes, anoniem
succes ermee!!
(1749) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-04-01 11:02:00
Hallo, ik herken het verhaal helemaal, ik zit nl met hetzelfde probleem, en mijn vriendin heeft zelf de scheiding aangevraagd. heey meid, ik zou zeggen ga ervoor, je vriendin moet het maar kunnen hebben. Ik ga wel voor de man, van wie ik hou, en zie wel of de vriendschap het houd met mijn vriendin. Het is mijn beste vriendin, en dat geld voor haar ook dat weet ik, . De relatie zal eerst wel anders zijn en misschien een deukje oplopen, maar het komt vast wel weer goed, maar laat niet je eigen geluk in de weg staan voor eenander. Hey, veel geluk met de man van je dromen.
groetjes Kirsten
(1777) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-04-16 15:31:00
ik zou er eerst met je vriendin over praten, als zij het niet erg vindt.. ga er dan voor!
vindt ze het niet leuk, laat hem dan lekker lopen, ook al doet het ng zo'n pijn!
je vrienden blijven belangrijker, dan een jongen.. toch?
succes ermee. en laat even weten hoe het is afgelopen :)
x. meliss
(1821) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-07-18 15:14:00
Ook mijn vriend is de ex van mijn vroegere beste vriendin. Zij heeft toendertijd de scheiding aangevraagd en ik heb haar nog gezegd dat ze nooit weer zo'n geweldige man zou krijgen maar zij was het niet met me eens. Ze heeft onderhand weer een nieuwe relatie, is getrouwd en verwacht een babay binnenkort van haar nieuwe man. Toch is ze razend op ons dat wij een relatie hebben en maakt me voor van alles en nog wat uit en dat terwijl ik eerst geeneens gevoelens voor hem had!!! Ze had al een nieuwe relatie en later kregen wij een relatie..... Ik snap soms niks van dit soort mensen..
(2025) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-12-14 17:08:00
Als er een regel is bij vriendschap is het elkaars boy-(ex) boy niet afpikken jehebt maar EEN beste vriendin het zou jammel zijn als je dan voor die jongen zou gaan want geen hand vol jongens maar een wereld vol !
Dus ... En als je er echt niet overheenkomt moet je gwn er met je vriendin over praten maar als zij er problemen mee heeft zou ik hem gwn laten gaan!
Nou suc6
xx Gina
(2429) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn