Partnerkeuze


03 - Liefde »  -  Partnerkeuze »
2009-03-12 23:58:00
De juiste partner
Hallo, ik ben 40 jaar, 2 kinderen, gescheiden en heb sinds 3 jaar een relatie met een tien jaar oudere man. Ik ben niet verliefd op hem. Sinds enkele maanden krijg ik het steeds benauwder. Mijn vriend wil mij ruimte geven, maar laat aan de andere kant merken dat hij met mij samen wil gaan wonen en misschien wil gaan trouwen. Hij doet alles voor mij, wij kunnen heel goed met elkaar praten, is erg lief voor mijn kinderen, etc. Alleen mis ik dat bepaalde verliefde gevoel. Ik ga op dit moment vanuit mijn hoofd redeneren: hij is toch lief...vind ik weer zo een lieve partner, etc...Mijn hart zegt: ik hou niet van hem. Maar eis ik niet teveel en leg ik de lat misschien niet te hoog....? Ik wordt er knettergek van en het vraagt een hoop energie, dit gepieker. Wat is de juiste beslissing?
Reageren!

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2009-03-12 23:58:00
NIet gaan samenwonen want op een gegeven moment gaat hij irriteren!
Straks zijn de kinderen de deur uit en blijven jullie samen met zijn tweeen over. Wat blijft er dan over? Natuurlijk is het leuk dat hij lief is en vooral ook voor de kinderen. En misschien lijkt het je zelf misschien ook wel een beetje "'handig"' dat hij er is. Maar zo'n relatie is niet eerlijk tov van hem en ook niet toz van jezelf. Onheroepelijk ga je later schrijven dat je de ''passie en het verliefde gevoel"' gaat missen. Maar dan zijn jullie beiden weer een paar jaar ouder. Dan kan je toch beter je tijd steken om iemand te zoeken waar je wel gek op bent? Dat geldt ook voor hem, hij verdient ook iemand die gek op hem is toch...
(1703) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-11-04 12:51:00
Je hart zegt: "Ik hou niet van hem" ... ik denk dat het niet verstandig is om door te gaan met deze relatie ... eigenlijk heb je dat zelf al door.
Ik denk dat het heel belangrijk is om naar je hart te luisteren ... dat is (in de meeste gevallen) wel de juiste raadgever, denk ik ...
Succes !

Susannah
(2366) Reactie van een bezoeker van de site!
Reageren!
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).