Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2009-02-15 19:53:00
Mijn vriend toont geen berouw na vreemdgaan en misbruik vertrouwen.
Ik ken mijn vriend al 20 jaar. Heel langzaam na een moeizame jeugd heeft hij destijds mijn vertrouwen gewonnen en kon ik me kwetsbaar open stellen. Alles kon ik hem vertellen. Tien jaar geleden heeft hij - toen onze tweede dochter was geboren - een relatie gehad met een collega van meer dan een jaar. Destijds wees alles op vreemdgaan. Ik kreeg zelfs een nare scheldbrief waar dit op niet-dubbelzinnige wijze in beschreven stond. Maar mijn vriend overtuigde me dat ik hem kon vertrouwen en ik twijfelde hier niet aan. Nu een jaar geleden is hij weer voor ongeveer een half jaar vreemd gegaan. Afgelopen jaar kwam ik overal achter. We zijn aan het kijken of we toekomst hebben. Wat mij dwars zit is dat hij geen schuldgevoel heeft en geen berouw heeft. Hij wil vooral naar de toekomst kijken. Ik zit nog vol in het verdriet. Hij begrijpt niet de diepte ervan. Is er toekomst?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-02-15 19:53:00
Of er een toekomst is ligt vooral aan jezelf, wil je nog wel verder als je vertrouwen 2 maal zo op de proef gesteld is. Als hij geen spijt heeft lijkt het voor hem niet moelijk om vreemd te gaan en zal dat ws ook doen. Als jij hier mee kunt leven is dat prima maar anders zou ik nog maar eens diep nadenken over vooral je eigen toekomst. Twijfel is geen goede basis lijkt me. Sterkte JK
(1594) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).