Vragen over Verliefdheid (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2009-02-19 11:37:00
mijn liefde
hallo,
Ik heb een relatie van ongeveer 6 maanden. Ik ken mijn vriend al meer daan een anderhalf jaar. Hij heeft een jaar lang achter me aan gezeten omdat ie zo verliefd op me was. Ik had hem wel eens een kans gegeven maar zag het toen niet meer zitten maar ik bleef gewoon met hem praten omdat ik een goed gevoel bij hem had en ik voel me op me gemak bij hem.
De eerste paar maanden van onze relatie hadden we veel plezier. En we hebben samen toekomstplannen en nog steeds. Alleeen zegt hij tegen me dat ie nog van me houd, maar zijn gevoel is weg mieschien komt het omdat het nu niet goed gaat
met hem hij probeert veel moeite te doen om iets voor zich zelf te beginnen maar het wil maar niet lukken. daardoor twijfelt hij aan onze relatie samen. dat we niet samen kunnen trouwen maar hij wil nog niet de keuze maken omdat ie bang is dat hij de verkeerde keuze zal maken. Ik ben nu helemaal tot me oren verliefd op hem en ik hou heel van hem en wil hem graag als mijn echtgenoot alleen weet ik niet of het nog goed zal komen? moet ik hem gwoon laten gaan of goed met hem gaan praten
ik heb graag advies nodig
dankjewel

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2009-02-19 11:37:00
ik zou het eerlijk gezegd rustig af wachten. Hij zit blijkbaar op dit moment niet lekker in zijn vel. Het zou inderdaad kunnen dat dat de reden is dat het tussen jullie nu ook minder gaat. Waarschijnlijk weet hij zelf niet eens zo goed wat hij voelt nu. Het is vooral belangrijk om rustig te blijven denk ik. Wacht tot zijn leven wat meer op orde is en dan kunnen jullie samen kijken hoe het er nu voor staat. Beslissingen maken in emotionele tijden is nooit een goed idee. Dus ik zou zeggen: heb geduld. Als er geen verandering in komt kan je het opnieuw bekijken
(1606) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).