Foute mannen en vrouwen


03 - Liefde »  -  Foute mannen en vrouwen »
2009-01-11 05:44:00
Weer een foute man?
Beste Hein, ik ben de laatste maanden erg aan de sukkel geraakt in mijn-tweede-relatie. Ik kwam per toeval terecht bij de site van C.Roodvoets en mijn mond zakte open; ik die dacht na jaren van therapie en opnames, eindelijk de juiste weg te bewandelen, ben er weer ingetuind! en weet je wat het rare is? Ik heb er niet eens de paniek en angst en alle emoties die ik 20 jaar geleden had bij ervaren. Eigenlijk ben ik eerder opgelucht, en ik weet in ieder geval dat ik per direct moet stoppen met zoveel tijd en energie in mijn man te investeren, maar alle energie oplopende woede ( tegen mezelf of tegen hem?) Ik weet nu zeker dat hij nooit zal veranderen, en ik moet mijn eigen plan trekken. Weer een echtscheiding? Of kan ik het ook anders oplossen, want hij wil beslist niet in therapie, en ik ben al mijn halve leven in therapie. De vraag is dus concreet: hoe kan ik beginnen met me losmaken van hem in die zin, dat ik niet steeds bezig ben met hem maar mijn eigen welzijn en leven bovenaan kan zetten.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-01-11 05:44:00
Waarschijnlijk ben je relatieverslaafd, dat is niet verslaafd om een relatie te hebben maar je wil in je relatie alleen maar te veel liefhebben en te veel zorgen voor je emotioneel onbereikbare man. Als hij maar gelukkig is probeer je te bereiken door veel te zorgen en lief te hebben, in de hoop dat hij veranderd, wat niet zal gebeuren. Lees het boek maar eens van Robin Norwood "" als hij maar gelukkig is". Te koop bij Bol.Com. Ik zelf heb indezelfde situatie gezeten en begrijp nu dat al die energie die in hem heb gestoken nu in mijzelf moet steken. Los echt je probleem op anders zul je altijd dit soort relaties blijven houden met mannen, in de toekomst en zul je nooit gelukkig worden en een gezonde man aantrekken!!!

Heel veel succes en sterkte.
(1522) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-01-12 15:21:00
Dank je wel, dat boek heb ik trouwens al jaren in de kast staan, en heb het gelezen ook, maar het gelezene toepassen en onthouden, tjee, wat is dat moeilijk zeg! Ik ben nu van plan om eerst maar weer eens het gat bij mezelf te gaan vullen, want ik ben gaande weg een hoop kracht verloren, heb dat allemaal gebruikt om manlief te veranderen, dacht dat mij dat wel zou lukken!? Weer wel en niet terug bij af dus, maar ik geef de meoed niet op!! Joke
(1525) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).