Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2008-12-27 00:47:00
dubbel gevoel met vriendschap
Ik heb een fijne vriendschap met een man en we betekenen erg veel voor elkaar. beide voelen we meer als vriendschap maar het is niet zo dat we verliefd zijn. we zijn ook wel intiem met elkaar geweest. nu hebben we een gesprek gehad dat we het beide zo dubbel voelen. soms zeggen we echt tegen elkaar dat we niet bij elkaar passen omdat ik een gevoelsmens ben en hij juist op dat gebied wat gesloten is. vandaar dat we vriendschap houden. maar we zien elkaar wel regelmatig en doen veel dingen samen. dagelijks contact sms of bellen. we hebben nu afgesproken niet meer intiem met elkaar te zijn, maar de behoefte om hem aan te raken is zo aanwezig. wat moet ik nou?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2008-12-27 00:47:00
Jij als gevoelsmens is niet zo vreemd..om hem aan te raken jou manier van uiten
lijkt me, het ontkennen van dat gevoel(behoefte) gaat tegen jou zijn in,,
Iemand aanraken hoeft nog geen uitnodiging te zijn om Echt intiem met elkaar te willen zijn,iemands hand vasthouden is dat meteen intiem??
Of iemand gewoon laten voelen, hoe en of wat hij of zij voor je betekend

Juist de tegenpolen in een relatie kan een aanvulling zijn voor elkaar,,
In een relatie moet je geen tweeling willen wezen,waar blijft dan je eigen uniciteit?
Succes en wijsheid maar vooral luister naar je gevoel...

Geo
(1480) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-07-07 19:18:00
Ik zit in een gelijke situatie. Moeilijk allemaal, intiem, niet verliefd, ik ken het. Niet met en niet zonder elkaar. Soms doet het pijn en als je bij elkaar bent, voel je je gelukkig. Ik probeer zo goed als het kan te genieten van de momenten dat we bij elkaar zijn, maar hou wel goed mijn ogen open. Daarmee bedoel ik dat ik het geluk niet van 1 kant af laat hangen. It takes 2 to tango. Maar ik blijf zeggen gevoelsmatig blijft het steken dat het niet zo makkelijk gaat als dat ik had gehoopt
(2002) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn