De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2008-12-16 11:09:00
Vriendschap of meer?
Hallo ik ben een man en heb al jaren een beste vriendin.We bespreken alles met elkaar en zijn allebei vrijgezel mijn vriendin zegt steeds dat als ze een relatie zou krijgen. Hij mij moet accepteren omdat ik heel belangrijk voor haar ben. Ik zeg dat dat veranderd als ze een relatie heeft maar zei zegt dat ze dat niet wil. Voelt ze misschien meer dan alleen vriendschap?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2008-12-16 11:09:00
Ik zou me daar niet zo'n zorgen over maken, het ligt ook erg aan de instelling van een eventuele vriend die ze zou krijgen. Waarschijnlijk is het vriendschapsgevoel voor haar heel sterk en denkt ze serieus dat een nieuwe relatie hier geen verandering in zal brengen. Maar in de meeste gevallen zullen nieuwe partner een oude vriendschap met iemand van het andere geslacht een tijdje aanzien maar toch zal er meestal een einde aan komen of het zal op een zeer laag pitje komen. Dit is mijn eigen ervaring die ik zelf en bij anderen heb meegemaakt. Ik zou me er niet druk om maken en wanneer u zelf maar in uw achterhoofd houdt dat het voorbij zal kunnen zijn wanneer een van beiden een vaste relatie zou krijgen dan is het geen teleurstelling.
Vriendelijke groet, Hein Pragt

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).