Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2008-12-16 11:09:00
Vriendschap of meer?
Hallo ik ben een man en heb al jaren een beste vriendin.We bespreken alles met elkaar en zijn allebei vrijgezel mijn vriendin zegt steeds dat als ze een relatie zou krijgen. Hij mij moet accepteren omdat ik heel belangrijk voor haar ben. Ik zeg dat dat veranderd als ze een relatie heeft maar zei zegt dat ze dat niet wil. Voelt ze misschien meer dan alleen vriendschap?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2008-12-16 11:09:00
Ik zou me daar niet zo'n zorgen over maken, het ligt ook erg aan de instelling van een eventuele vriend die ze zou krijgen. Waarschijnlijk is het vriendschapsgevoel voor haar heel sterk en denkt ze serieus dat een nieuwe relatie hier geen verandering in zal brengen. Maar in de meeste gevallen zullen nieuwe partner een oude vriendschap met iemand van het andere geslacht een tijdje aanzien maar toch zal er meestal een einde aan komen of het zal op een zeer laag pitje komen. Dit is mijn eigen ervaring die ik zelf en bij anderen heb meegemaakt. Ik zou me er niet druk om maken en wanneer u zelf maar in uw achterhoofd houdt dat het voorbij zal kunnen zijn wanneer een van beiden een vaste relatie zou krijgen dan is het geen teleurstelling.
Vriendelijke groet, Hein Pragt
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn