Internet dating


01 - Menswerk »  -  Internet dating »
2008-12-14 09:35:00
Welke dating site is het meest betrouwbaar?
Ik ben eens op zoek geweest en heb verschillende sites bekeken, ze bieden bijna allemaal hetzelfde. Maar welke site is het meest betrouwbaar en dan bedoel ik niet alleen de mensen die er op staan maar ook of de selectie van geschikte kandidaten een beetje betrouwbaar is en dat er niet echt geld uit de zak geklopt wordt voor van alles en nog wat. Wat zijn jullie ervaringen?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-12-14 09:35:00
Dit is een lastige vraag, mijn ervaring is dat ze bijna allemaal hetzelfde zijn en dat je ervaring met de site erg afhankelijk is van de reacties die je krijgt. Mijn mening is dat er niet zoveel veschil is.
(1418) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-12-30 17:03:00
hallo, Ik sta op dit moment op e-machting. oke voor wat hoger nivo maar dat zorgt al wel voor een ander publiek.....laat ik zo zeggen niet iedereen zet zich daarop en ik denk dat je zelf wel merkt of het je aanspreekt...

Wat me wel opvalt is dat de kandidaten serieuzer zijn en bewuster met het daten.. oke mijn ware nog niet gevonden maar ik begin net....ik vind het een fijne site, gewoon eens proberen!!
succes

hoi irene
(1488) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2009-12-24 14:08:00
Ik heb een paar dating sites getest om te zien of het iets voor mij was en merk wel een verschil. Lexa word in de volksmond wel een sksa genoemd en inderdaad zitten daar vrij veel mensen die een iets losse moraal er op na houden of die op one night stands uit zijn. Ook heb ik de gratis datingsite knuz.nl eens geprobeert, maar ik merk wel dat dit gratis dating ook veel mensen aantrekt die eigenlijk niet echt serieus zijn. Met andere site heb ik geen ervaring, maar om eerlijk te zijn ben ik even een beetje afgeknapt op dating omdat ik de laatste maanden alleen maar niet serieuze reacties gehad heb of terugkrabbelaars. Maar wie weet ga ik de bovengenoemde site nog eens proberen.
(2458) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-08-22 12:21:00
Slechte ervaringen met Be2. Er zitten erg veel oost-europeese types op die de leden spammen. Aanbevelingen volgen lang niet altijd het zoekprofiel.
(2947) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2010-10-11 08:03:00
Hallo,
Ik heb ook een paar dating sites uitgeprobeerd. Lexa.nl beviel me niet zo. Bij parship ben ik in contact gekomen met iemand, waarmee het uiteindelijk niks van werd. Nu heb ik vriend, wie ik via www.be2.nl heb leren kennen. Ik kan niet zeggen dat een site beter is dan de ander. Het gaat erom dat je de juiste partner vind. Je moet ook een beetje geluk hebben :))
(3057) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-07-03 22:25:00
Mensen kunnen schrijven wat ze willen, vele dating site's geldklopperij, mensen inzetten, om nog meer mensen te hebben. Senioren geluk staat voor mij nog op de 1e plaats Je moet zelf zo wie zo altijd goed uitkijken,zelf merk ik snel wat ik in de kuip heb. Nooit een foto plaatsen,dat is persoonlijk, geef mij maar woorden, haal daar meer aan uit, uitsluitend foto op verzoek. Want wie kun je op de dag, van vandaag nog vertrouwen? Die kun je op je hand tellen, meest mannen zijn maar op een ding uit, kan ook wederzijds. Het is de kat uit de boom kijken, en goed ook.
(3590) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-07-30 09:03:00
Ik ben het met deze schrijver(ster) helemaal eens. Je kan gek gemaakt worden door een foto. tenminste dat is mijn ervaring. Het neemt je helemaal in beslag tot over de oren verliefd en in je hoofd bezig zijn met een nieuwe toekomst. Tot je er achter komt dat de persoon in kwestie op een heleboel andere sites ook voorkomt met hetzelfde verhaal. kijk dus eerst op Internet of de persoon niet al te vaak op een datingsite(s). Ik heb me laten verlijden door een foto,de persoon nooit echt ontmoet omdat alle afspraken niet door konden gaan.Een hoop geld kwijt aan credits kopen.De site waar ik het over heb is www.potjedekseltke.nl. Type de naam van de persoon in GOOGLE en zoek het internet eerst af. Mijn voornemen,ik kijk wel life op straat of waar dan ook of de klik er is. GEEN internet dating meer. Ik vertrouw helemaal niets meer.
Jammer dat er niets aan gedaan kan worden.

Iedereen sterkte en hou de hand op je knip.
(3616) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-02-25 19:19:00
Op http://www.datingaanbieding.nl staat een overzicht van datingsites die volgens mij allemaal betrouwbaar zijn. Je kunt ze ook nog eens vergelijken op basis van kosten en aantal leden.
(3880) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-04-14 03:54:00
er zijn diverse sites waarbij belazeren voorop staat. steeds moeten weer vragen beantwoord worden tegen € 1,30 per gesprek. "wat wil je dan ?, ik wil je beter leren kennen, etc etc ". na 25 berichten ben je nog geen steek verder en lijkt het er op of je met een fake-dame aan het "praten" bent. kosten : plm € 40,00.

krab
(4124) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-05-17 14:00:00
Hallo, ik ben al ruim 5 jaar single en ben, nadat ik voelde dat ik er aan toe was, ook op diverse datingsites lid geweest. Momenteel sta ik feitelijk alleen nog op Lexamore, maar wat ik hier opvallend is, is het volgende verschijnsel dat ik ergens wel amusant vind omdat het zo doorzichtig is:

om de zoveel tijd krijg ik mails van zogenaamde dames (ben zelf man) die mijn profiel hebben bezocht of me zelfs een bericht hebben gestuurd, maar als ik ga kijken zijn er geen nieuwe berichten. Dan kijk ik naar de leeftijd, die is standaard 31 jaar, en de naam begint altijd met "Lisa" waaraan dan een zogenaamde achternaam vastgeplakt zit. Ik heb de mails allemaal bewaard en ik heb nu, na een dik jaar, ongeveer 40 van zulke mails die ook nog eens qua profiel praktisch hetzelfde zijn. Ik heb Lexamore al eens laten weten dat me dit is opgevallen en dat ik vermoed dat de site zelf mails van zogenaamde "geïnteresseerde dames" aan leden stuurt. Herkent iemand dit? Ik heb dit totnutoe alleen bij Lexamore.nl gezien. Ik vind dit gewoon opzichtig bedrog, de profielen/namen/leeftijden zijn steevast overeenkomend of lijken te sterk op elkaar om als "toeval" beschouwd te kunnen worden. Ondertussen mag je wel lidgeld betalen.... Ik hoop alsnog ooit de liefde van mijn leven tegen te komen maar ik betwijfel het ten zeerste dat dit via internet gaat gebeuren...
(4151) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2013-10-01 16:25:00
Ik vind dat er erg veel datingsites zijn die niet betrouwbaar zijn. Dat is echt jammer. Ik heb er nu een aantal geprobeerd, maar tot nu toe vind ik Badoo en Parship de meest leuke. Badoo omdat het heel vluchtig is en een groot ledenbestand heeft, Parship omdat deze wat serieuser is. Parship is ook een vrij dure website, dit is jammer voor je portomonnee maar wel gunstig voor het bestand. Ze zijn over het algemeen erg serieus opzoek. Relatieplanet vond ik het allerminst. Daar lijkt iedereen maar op één ding uit te zijn..
(4317) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-02-20 23:25:00
Mensen ontmoeten hun partners overal; sinds een tiental jaren is daar de datingsite toegevoegd aan het rijtje school, opleiding, werk, nabijheid. Persoonlijk vind ik internetdaten toch net iets anders aangezien je elkaar in eerste instantie niet persoonlijk ontmoet. De eerste ontmoeting in den lijve is niet te vergelijken met de eerste ontmoeting op internet. Ik heb het uitgeprobeerd (een behoorlijke tijd geleden op One Hello ofzoiets) maar ben tot de conclusie gekomen dat het voor mij niet werkt. Ik vind het te klinisch.

Maar, wat een voordeel kan zijn, is dat de intentie duidelijk is.
Het succes van het vinden van een partner hangt veel af van de motivatie van de zoeker. Net als bij het vinden van een baan. Als je serieus bent daarin zullen freewheelers uiteindelijk afhaken zodat je ongestoord verder kunt met het zoeken naar een geschikte partner. Dit werkt echt, dit heb ik in mijn eigen omgeving vaak genoeg gezien maar zoals gezegd het doel van beiden moet hetzelfde zijn. Dan vind je elkaar wel, hoewel de eerlijkheid mij gebiedt te vermelden dat dit meer voor mensen rond de 50 geldt dan daaronder.

Dus, ik zou zeggen, probeer het uit! Zolang je niet teveel (praktische) zaken van jezelf prijsgeeft. Discussieer en boom en banjer er op los! Waarom niet? Kan nog gezellig zijn ook ;-) Overigens, websites die bij voorbaat een bepaalde doelgroep hebben (hoger opgeleiden bv.) zou ik mijden als de pest, je sluit teveel uit en stopt mensen in hokjes waardoor je wellicht juist de liefde van je leven misloopt, ja toch? Ik denk dat je zelf wel merkt of het met iemand klikt of niet; dat sorteert zichzelf uit lijkt me. De wijze waarop iemand schrijft zegt heel veel over iemand.
(4491) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-05-13 13:20:00
Internetdating lijkt ideaal: in alle discretie thuis rustig een profiel opmaken, waarbij je enkel van je beste kant laat zien en vervolgens 'je keuze' maakt uit de vele profielen van het andere geslacht. In werkelijkheid valt dit enorm tegen: mannen sturen vaak massaal berichten naar de meest aantrekkelijke vrouwen, in de hoop dat er ooit eentje reageert. En vrouwen doen in de meeste gevallen niet eens de moeite om te reageren. Een zeer onevenwichtige situatie. Er gaat niets boven the 'real thing': terug naar het Café. Ik ben alvast een illusie armer.
(4852) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-08-15 19:03:00
15/08/2014 Ik heb zelf geen ervaring met dating sites omdat ik mijn partner op een natuurlijke manier heb leren kennen via uitgaan. Ik heb wel jaren geleden, toen ik nog bij mijn ouders woonde en nog werkeloos was, ik was toen ongeveer 23, eens op een contact-advertentie uit de krant gereageerd. Daar heb ik toen grandioze spijt van gehad. We hebben toen in een stationsrestauratie afgesproken. Maar er was geen klik, het was mijn type niet. Hij deed weliswaar geen oneerbare voorstellen maar het was niet wederzijds. Hij is een keer bij mijn ouders op bezoek geweest, maar ben bij hem nooit teruggevraagd geworden. Een keer kwam hij me als een spook die uit het niets opdoemt achterna gefietst, maar ik wist hem kwijt te raken. Toen ik een keer de schuld kreeg van een excursie met zijn vrienden die in het water was gevallen, was voor mij de maat vol en dat terwijl ik notabene een vreemde was. Ik heb hem toen een brief geschreven over het hoe en waarom en blijkbaar was het kwartje toen gevallen, ik heb daarna nooit meer iets gehoord. Dat is nu ruim 25 jaar geleden en ik heb daarna ook nooit meer op een contactadvertentie gereageerd.
(5216) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-08-17 19:21:00
17/08/2014 Wat ik alleen zo jammer vind is dat mensen die op zoek zijn naar een relatie vaak liegen over opleiding, werk(wel of geen baan), hun achtergrond en hun thuissituatie(getrouwd, gescheiden, alleenstaande, samenwonend enz.). Wat heb je daar nou aan, je valt op een gegeven moment toch door de mand, al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Bouw eerst eens iets op op basis van vriendschap, verken elkaar een beetje en kijk of je elkaar ligt, dit is geheel vrijblijvend, niemand is verplicht om meteen een relatie aan te knopen. En ben eerlijk, zie je in iemand niets, zeg dat dan liever gewoon eerlijk dan mooi weer te spelen en de ander maar wat aan het lijntje te houden. Ik ben bv. absoluut geen liefhebber van kleine kinderen, ik heb er niets mee en ik heb ze zelf ook niet door mijn opvoeding en door allerlei rottige dingen die ik vanuit de thuissituatie heb meegemaakt(dominante veeleisende moeder en te slappe vader). Dus stel je bv. een contactadvertentie op bv. in de krant en je hebt een eerste date en het zou zo in de kraam te pas komen mag je aan die ander best vragen of hij/zij kleine kinderen heeft. En hou je daar niet van, zeg dat dan gewoon, wees eerlijk tegenover jezelf en de ander.
(5226) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-08-26 18:57:00
26/08/2014 Ben je op zoek naar een (serieuze)partner en/of relatie, wees vooral in het begin een beetje terughoudend en aftastend. Heb je een 1e afspraak met een date, let op alles en kijk naar hoe de ander reageert/in elkaar steekt. Let op gelaatsuitdrukking, lichaamshouding, uiterlijke verzorging, manieren enz. Waar mannen en ook vrouwen meteen op af knappen is een slechte uiterlijke verzorging in de ruime zin des woords, vettige ongekapte haren, ruiken uit de mond, vlekken in de kleren of versleten kleren, verkeerde belachelijke lachwekkende kledingcombinaties, te diep ingesneden decolletes enz. Geen manieren: ongeinteresseerd de andere kant uitkijken als de ander iets aan het vertellen is, geen vragen stellen, weinig gespreksstof hebben, boeren, vodsen, slurpen en smakken(tafelmanieren), de ander in de rede vallen, beterweterij, geen interesse hebben in het wel en wee van de ander(bv. werk, hobbies, eventuele familie enz.), al meteen terwijl je ander net pas kent of beter gezegd nauwelijks kent handtastelijkheden enz. Tot slot: je weet elkaars bedverleden niet. Pas op: een geslachtsziekte heb je vlugger opgelopen dan je denkt!
(5287) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-08-28 21:02:00
28/08/2014 Stel je hebt een date, je maakt met iemand een afspraak in het cafe of bv. op een andere plaats en de tegenpartij komt niet opdagen en daar zit je dan als besteld en niet afgehaald. Je ergert je omdat je wacht op iemand die niet komt.
Als zoiets gebeurt, getuigt dit niet veel van respect voor de ander of beter gezegd desinteresse. Natuurlijk kan iedereen vertraging oplopen, maar wordt het later stuur dan een sms-je of bel even. Er is niets vervelender dan de ander te laten wachten en als iemand niet komt zonder een geldige reden om af te bellen, maak daar nooit meer een afspraak mee. Dan weet je meteen uit welke hoek de wind waait. Steek er geen energie en tijd meer in, dat is water naar de zee dragen!
(5299) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2014-12-10 00:34:00
Onlangs heb ik op secretlove.nl een testje gedaan. Eerst een "man" profiel aangemaakt, en dat profiel kreeg in een paar dagen tijd een stampvolle mailbox. Vervolgens vanaf een andere locatie een "vrouw" profiel aangemaakt. Hoewel er aardig wat hitsige "man" profielen op secretlove.nl lijken te staan, werd de verzonnen dame maar één keer bekeken. Door de moderator, neem ik aan. Het uploaden van een foto lukte ook al niet. En: de twee zelf ingevoerde profielen kunnen elkaar in het totale aanbod ook niet vinden (zorgvuldig gefilterd op leeftijd & locatie... nada). Als ik dit vergelijk met een min of meer gewone social-network website, facebook om es wat te noemen, dan zijn nieuwe accounts binnen een paar minuten vindbaar. Voldoende stof tot nadenken, lijkt me.

Martin
(5658) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2015-01-23 23:05:00
23/01/2014 Het volgende verhaal is waar gebeurd en werd uitgezonden in een aflevering van het Duitse misdaad- en opsporingsprogramma Aktenzeichen Ungelost. Ergens in Duitsland was er een vrouw die in echtscheiding lag met haar partner. Ze wilde de eenzaamheid ontvluchten en liet zich inschrijven bij een datingsite. Het eerste afspraakje volgde al snel, de vrouw te goed van vertrouwen,stapte bij een wildvreemde in de auto die ze nog maar amper kende en deze heeft haar vermoord en naar een andere wereld geholpen. Shit happens... Dus voorzichtigheid is en blijft geboden hoor!
(5920) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2015-04-07 18:54:00
07/04/2015 Ook bestaan er bij datingsites het gevaar dat je tegen iemand op kan lopen die bv. een crimineel verleden heeft en in de bak heeft gezeten. Maar meestal zegt je intuitie je wel dat het niet klopt en kap er meteen mee, want dit is meestal niets, want wie wil er nou iemand met een crimineel verleden? Niemand toch?
(6255) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2015-05-08 20:11:00
Heb mijn man via seniorengeluk leren kennen en hij bleef gelijk de eerste avond al hier. We zijn binnen een jaar getrouwd, maar heb er altijd geen goed gevoel bij gehad maar dacht dat gaat wel weg. Ik werd ook echt verliefd op hem en hij op mij ook. Dit was zijn derde huwelijk zijn eerste vrouw was 40 jaar ouder en zijn tweede vrouw was 15 jaar ouder. Hij zei ook steeds dat hij geen vrienden had omdat hij een uitgesloten Jehovah is. Toen werd hij depressief, en toen wij 9 maanden getrouwd waren kwam ik er achter dat hij op verschillende datingsites stond. We hebben daar verschrikkelijk veel ruzie om gehad . En het waren nog eens hele dure , omasxdating. Hij was toen bijna 1000 euro eraan kwijt. Hij is er toen uiteindelijk mee gestopt maar ik vertrouwde hem niet meer. Hij kreeg toen een baan en ik dacht nu gaat het goed. Maar hij werd voor de tweede keer op non-actief gezet vanwege sksuele aanklachten . Ik dacht nog dat doet hij niet hij was tenslotte Jehovah getuigen die liegen tenslotte niet. Dat zei hij ook steeds maar intussen heeft hij heel wat af gelogen. Nu is hij weer bezig geweest met datingsites en heb er steeds voor gezorgd dat die vrouwen tenslotte afhaakten maar word hier echt moe van heb er geen energie meer voor. Ik voel mij zo bedrogen want ik ben altijd vrijgezel geweest en nu voor het eerst getrouwd. Ik voel me gewoon belazerd en dan ook nog de schuld bij mij leggen dat hij geen vrienden mag hebben. Hij drinkt ook elke avond en dat werd ook steeds erger. Nu is hij al weken met een vrouw aan het appen en toen hij ze gisteren op Facebook toevoegde heb ik haar een bericht gestuurd. Zij heeft dat intussen gemeld tegen hem en nu kreeg ik een al dat hij woedend was omdat hij al zijn vrienden kwijt raakt door mij. Maar wat wil je als hij alles stiekem doet dan word ik achterdochtig. Nu wil hij scheiden maar ik ben van plan om hem echt tegen te gaan zitten hij komt er wel achter dat ik niet met mijn gevoelens laat spelen. Hij is nu ook nog niet thuis gekomen vanuit zijn werk vanaf vanmorgen 06.00 uur. En voor mij hoeft hij ook niet terug te komen. Maar hij heeft nu wel mijn auto mee en daar ben ik niet blij mee. De auto staat gelukkig op mijn naam. Moeilijke situatie ...wet niet goed hoe ik hier mee om moet gaan. Zijn er nog wel eerlijke mannen op de wereld die je nemen hoe je bent inclusief je gebreken. Het is toch niet teveel gevraagd om geliefd genomen te worden. Tineke3963@gmail.com.
(6350) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2015-07-12 14:27:00
12/07/2014 De vraag is welke dating site is nou betrouwbaar en welke niet? Want zojuist doordat het aanbod zo groot is, ziet men vaak door de bomen het bos niet meer.
(6451) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2015-07-22 21:12:00
22/07/2015 Als je op zoek bent naar een serieuze relatie en je laat je inschrijven bij een datingsite of je zet een contactadvertentie, heeft het weinig zin om te liegen over leeftijd, gezin(getrouwd, gescheiden, vrijgezel, wel of geen kinderen uit een vorige relatie)en baan, want het komt altijd uit. Iemand die bv. zegt dat hij/zij een goedbetaalde baan heeft en in werkelijkheid thuis zit en al vele jaren van de steun trekt, tja dat werkt helaas niet. Het is dan ook geen wonder dat men liever de hielen van zulke mensen ziet vertrekken dan de hakken van de schoenen komen. Daarom zeg ik altijd wees bij een eernste kennismaking altijd voorzichtig met welke informatie je vrij geeft want het kan je ook wel eens vies opbreken als je de verkeerde voor je hebt, dus een portie gezond wantrouwen kan nooit schaden.
(6460) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2015-08-07 22:40:00
Veel datingsites doen u geloven dat er vele duizenden vrouwen zijn ingeschreven. Ik heb middels de zoekfunctie van onder andere e-matching en relatieplanet een test gedaan. Het blijkt dat er, zelfs in de randstad-provincies, er per leeftijdscategorie (35-40) slechts enkele tientallen dames een actief (betaald) profiel hebben. De grote aantallen die door de beheerders gepresenteerd worden ontstaan door creatief boekhouden. De sites die zich richten op een speciale subgroep bijvoorbeeld alleenstaande mamma's, hebben nog kleinere aantallen en zijn amper functioneel te noemen. Daarnaast is het niet ongebruikelijk dat deze geringe hoeveelheid dames ieder tientallen berichten per dag krijgen (scheve man/vrouw verhouding) waardoor deze dames enorme eisen kunnen gaan stellen. Logisch dat de kans op succes erg klein is. Lukt het niet om iemand te vinden dan biedt bijvoorbeeld de site ematching je tegen betaling een coach aan....oftewel het probleem zou bij jezelf liggen. Mijn advies is om geen geld te spenderen aan datingsites. Het is allemaal gebakken lucht.
(6480) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2015-10-11 11:50:00
Ik was in de jaren 90 op datingsite Rendez-Vous. Destijds kon je er over alles schrijven in verschillende forums, je kon er ook zelf een forum maken, muziek en foto's plaatsen en op die manier werd er al heel veel met elkaar gedeeld zonder dat je elkaar had gezien. Leden organiseerden allerlei activiteiten gelijk bowling, etentjes, dansavonden, dat werd dan vooral in die forums besproken, we spoorden elkaar aan om deel te nemen en dat werkte heel goed. Ik heb ook verschillende keren dates gehad maar niet die ene gevonden. Er zijn inderdaad veel leugenaars en gehuwden die daar voor ellende zorgen. Via de forums werden dan soms namen doorgegeven zodat anderen gewaarschuwd werden. Ik vond het een heel goed systeem en in die tijd betaalbaar. Ondertussen is er heel wat veranderd op Rendez-Vous en een stuk duurder, er zijn minder leden, minder activiteiten en dat vind ik echt wel spijtig. In ieder geval heb ik er heel veel vrienden aan over gehouden en ik kan alleen maar de datingsites aansporen om op die manier te werk te gaan. Gelijk ik nu de datingsites ken, ze zijn saai en duur, je kan er meestal alleen maar berichten sturen of een flirt of een "vind ik leuk", zelden zijn er activiteiten in uw buurt, je moet echt wel wanhopig zijn om daar zoveel geld aan te geven.
(6552) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2015-12-30 17:54:00
Ik vind dating sites onbetrouwbaar ze schrijven met koeie letters gratis maar dan begint het gedonder namelijk de credits wil je chatten ben je verplicht om credits te kopen dus ik heb ze allemaal gehad en nog steeds single.. wie weet moeten ze het omdraaien eenmalig inschrijven voor een bepaald bedrag maar dat je dan wel gewoon normaal kan chatten.
(6704) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-01-02 01:06:00
Ik had van iemand vernomen dat hij de site: uwbuurt.date niet echt vertrouwde. Ik heb mezelf dus ook ingeschreven en binnen een paar dagen kreeg ik 10tallen berichtjes en vaak van mooie jonge vrouwen (20-45jr) met ook geregeld mee gestuurde bijlage waar weer een foto stond die je de lippen lieten aflikken. Ook de tekst sprak vaak boekdelen want het profiel zag er onschuldig uit maar de voorstellen waren niet van de lucht. Ga je met z`n Pseudo profiel (Kwam ik al snel achter) chatten dan werd het alleen maar heter en heter maar van een afspraak voor een date, natuurlijk niet. Bij een van de dames ben ik na een paar uurtjes slapen weer gaan kijken en zie, ook zij was nog/weer online. Alleen met dat verschil dat de berichtjes die ik retour kreeg net iets anders waren dan die van daarvoor. andere woordkeuze, type fouten, schrijfstijl was veel negatiever dan die ervoor en ik denk dat ze iemand anders ingezet hebben om die lastige dater weg te werken. Heb natuurlijk alles gekopieerd en opgeslagen (stuk of 5) en het leukste was dat bij een van de ander " dames" precies hetzelfde gebeurde. Ook nu weer die wergwerker van moeilijke daters. Slechte keus natuurlijk van de baas want je medewerkers zover op elkaar afstemmen is denk ik wel een pre als je je (ilegale??) geld wilt blijven binnen halen.
Is er geen mogelijkheid dergelijke sites aan te pakken want lijkt mij toch wel een beetje op fraude DMV pseudo profielen waar nooit een echte kans op een dat van kan komen gebruiken om geld uit andermans zak te stelen. 1 berichtje is een credit en die zijn dus 1euro per stuk. Denk dan dat iemand graag met een mooie meid wil daten kan dat lekker oplopen voor ze door hebben dat er van daten niets komt. Als je de gegevns die ik verzameld heb kunt gebruiken om dergelijke zaken aan te pakken (of een instantie weet die dat kan doen) kan ik die je toesturen.
(6713) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-01-09 15:55:00
tja datingsites zijn vooral gericht op het uiterlijk maar het merendeel is de reflectie van iemand die zelf in de basis op zoek is naar zich zelf. Niet op enige datingsite ontstaat liefde maar omdat iemand SPONTAAN IN JOUW LEVEN KOMT NIET OMDAT JIJ ER KUNSTMATIG NAAR OP ZOEK BENT. Trouwens de meeste van die personen zijn ook heel snel al op zoek naar een REBOUND dat wil je toch niet tegenkomen? En deze personen zijn ook erg marginaal maar weten dat meestal van hun zelf niet eens.
(6735) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-03-30 21:15:00
Dat datingsites bedrog zijn dat zou toch iedereen moeten weten. Ik kreeg zelfs een berichtje met " geen interesse "en dat terwijl de dame me NOOIT gezien of gesproken heeft. Sterk stuk. Dit zegt al genoeg hoe de reacties zijn. En waarom staan er zo gezegd vele dames op de datingsites. Om te zien of ze nog populair genoeg zijn bij de mannen. Een dating of contact willen ze zeker niet. Zelf nu zijn er vele mensen die zich niet weten uit te schrijven en uit ellende maar verder betalen door automatische afboeking. Datingsites vingers eraf en bedrog zeker weten.
(6948) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-04-02 16:32:00
Geen enkele datingsite is 100% betrouwbaar. Dit komt omdat er altijd mensen zijn op zulke sites die een andere agenda hebben dan het vinden van een relatie. Je moet gewoon je gezonde verstand gebruiken.

*Het belangrijkste is dat je NOOIT geld moet overmaken naar iemand die je nog nooit in het echt hebt ontmoet. Er zijn veel verhalen bekend dat iemand een zielig verhaal ophangt om jouw zoveel mogelijk geld afhandig te maken.
*Ook via zoiets als Skype kan je geld afhandig gemaakt worden, door bijvoorbeeld jou voor de webcam dingen te laten doen en vervolgens te dreigen om die video naar al je vrienden en familie te sturen als je geen geld stuurt..
Wees dus op je hoede en leer iemand eerst beter kennen op de site zelf, voordat je iemand je Skype/Facebook-profiel etc. geeft!

Vertrouw je een persoon op de site niet helemaal dan kun je bijv. eerst met iemand anders die je wel goed kent als vriend (evt. op de site zelf) dit bespreken om iemand anders er naar te laten kijken en zijn/haar oordeel er over te vellen.

Het klinkt misschien erg cliché, maar het is nagenoeg altijd waar: Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is het ook waarschijnlijk niet (helemaal) waar.
Te mooie (model-achtige) profielfoto's en erg veel complimentjes krijgen kunnen signalen zijn dat er iets niet helemaal klopt..

Of sites zelf alleen uit zijn op je geld en niet om de juiste matches voor je te vinden is een kwestie van kijken naar ervaringen/recensies van anderen. Er zijn wel vergelijkingssites te vinden waar ook commentaren te lezen zijn van (oud)-gebruikers die je meer info kunnen geven of de site zelf betrouwbaar genoeg is.

Probeer eerst verschillende datingsites (die gratis inschrijvingen hebben) uit, voordat je de betaalde site gaat gebruiken om te kijken welke site jouw het beste lijkt. Er zijn allerlei verschillende soorten datingsites met verschillende manieren van matchen, verschillende manieren van (betaald) contact leggen en ook voor veel verschillende doelgroepen..
(6954) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-04-03 10:30:00
Er zijn genoeg dating side en overal duiken er profielen op waarvan je denk... yeah right. Zowel mannen in mijn geval die zeggen eerlijk te zijn. Maar vervolgens foto's van anderen gebruiken omdat hun eega er niets van mag weten. Kreeg zelf zo'n geval. Mooi kerel maar toen ik vroeg :" ben jij dat op die foto? " nee tuurlijk niet. Je denkt toch niet dat .... nou jah vul de rest zelf maar in. Ik ben zelf diegene die wel op het profiel staat, maar geef dr geen rooie cent aan uit. En tuurlijk kom je in gesprek met deze en gene , maar als na verloop en toch geen klik is houdt het op. Wees gewoon eerlijk. En de eerste de beste die bij mij al begint :" wat zie je er lekker uit en massage en nog mee4 van die sxueel getinte berichten de eerste x gaat bij mij alla minuut de prullenbak in. En ja geen bericht geen klik. Ik heb dr namelijk geen zin in om constant te moeten zeggen. Sorry je bent mijn type niet. In het begin deed ik het nog netjes , totdat me bepaalde heerschappen zo grof werden als ik hun zin niet gaf. Dus heb miijn boodschap op een funny wijze aangepast. Ben best ruim denkend op sxueel vlak ,maar duik niet met de eerste de beste het bed in. Ben nog altijd een vrouw die haar normen en waarden heeft en tespect voor een ander en zich zelf. Ben geen escort of de eerste de beste hoer.En tjah als je als single vrouw krijgt te horen wat ze bij je foto's zitten te doen. Dan heb ik al gegeten en gedronken. Dan chat ik liever met iemand waar ik gewoon de dagelijkse dingen van de dag mee deel en mij op zijn tijd ook ff mijn eigen gang laat gaan. En tuurlijk zijn dr net zo goed leuke mannen als vrouwen die wel serieuze bedoeli gen hebben. En ieder mens neemt altijd een deel bagage mee uit een vorige relatie. Want dat is wie je maakt of breekt. En het mooie is dat je bepaalde zaken met hem of haar kunt bespreken. Lief en leed delen. Want dat maakt het juist interessant. Dat is empathies vermogen hebben. Jezelf verplaatsen in een ander en omgekeerd. En hoe je begint in het gesprek is bij mij heel belangrijk en tuurlijk oog wil ook wat. Maar als je een afwijzing krijgt of geen reactie..... stel jezelf de vraag :wat heb je er zelf aan gedaan " hoe komt het antwoord binnen of is degene buiten mijn bereik qua aantrekkelijkheid. Want ik zal heel eerlijk zijn. Opsommige knap ik echt volkomen af en discrimeneer niet maar val gewoon echt niet op getinte mannen. Maar heb een superlieve buurman gehad die getint is en beschouw tot 1 van de liefste vrienden die mijn leven heeft verrrijkt. En wil hem dan ook never nooit missen. My gardian angel. En geloof me maar. Misschien kom je toch op een datingside niet de liefde van je leven tegen. Want dat vind ik bullshit maar leuke man / vrouw die het leven net leuker maakt dan het leven ervoor was
(6957) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-06-02 22:31:00
Op Datingvooriedereen had ik naar ik dacht ruim 14 leuke vrouwen gevonden die ook goed konden chatten maar wat ik ook probeerde die paar maanden ik kreeg geen enkele afspraak gedaan. Ik vertrouwde het niet en veranderde mijn naam in een nieuw profiel.
vervolgens vond ik dezelfde personen en schreef hen aan met gebruikmaking van mijn eigen naam, ik wist dat zij die allen zouden moeten kennen. Geen enkele vond mij terug en ik werd als volkomen vreemde aangesproken. Al deze contacten waren dus eigen medewerkers geweest, easy money huh. Vervolgens naar Lexa overgestapt, geen enkele vrouw wilde nog contact zoeken alleen een paar mooie die allen gewoon Ghanese kerels waren op zoek naar slachtoffers om uit te buiten. Het is gewoon een feit dat sinds de razzia in Nigeria die personen gevlucht zijn naar het ook Engelstalige Ghana. Ze zitten daar veel in het Cafe in Kumasi. Vervelend genoeg kom je hen op elke site tegen en ze verwijzen tevens naar facebook, Let daar dus vooral op de lengte van hun vriendenlijst en verleden.
Hoog Engels... vergeet het dan maar liever meteen. Trap er echt niet in... om wat voor reden dan ook en hoe verlieft je ook bent om geld te zenden, echt nooit doen. Ze gebruiken ook Franstalig ( benin en Togo ) en Russisch maar dan zijn het oostblokkers. Een hele klus dus om een man/vrouw te vinden waarvan geen foto`s gestolen zijn. Tevens stelen ze vaak camera`s daar en maken extra kopieën van je vakantiefoto`s.
PAS DUS OP.
U bent gewaarschuwd.
(7145) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-07-28 16:51:00
alle datingsites en relatiesites kunnen hetzelfde zijn. Hoog of laag niveau, dit maakt geen donder uit! Als je een date op de kop kunt tikken en je hebt het resultaat van de date, "dan pas" kun je zeggen dat het "voor jou zelf" resultaat geboekt heeft... of niet ;-) Of het wat wordt is geheel aan de persoon tijdens de dates zelf. Mijn ervaring hiermee, is dat het leuk en spannend is om te matchen en aandacht te krijgen, maar ook om te geven. Mensen dromen graag, maar je mag nooit vergeten, dat elke vrouw of man in een selectie geplaatst wordt, want ja, jij bent toch ook nieuwsgierig. Mijn eigen mening: leuk voor een keer, maar als je niet uitkijkt gaat het je stiekem veel geld kosten en meestal geen resultaat. Er zijn altijd leden die zich anders voordoen dan dat ze zijn of eruit zien!
(7334) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-10-06 11:48:00
Heb zelf nu in 6 maand tijd 6 maal contact gehad met vrouwen, en dit via gratis en betaalde dating sites. Al die 6 vrouwen hadden allemaal wat... of ze waren uit op sks of op aandacht of waren niet klaar voor een relatie of waren socialemedia verslaafd en ben je meer bezig met whatsapp dan met daten. Is er nu een dating site waarvan ik zeg daar moet je heen want dat is goed? Nee... want het is overal verschillend echter wat ik wel moet zeggen is dat de niet betaalde dating sites zoals Badoo , Tinder en dit soort sites en apps rotzooi oplevert. Dus blijf daar verre van..
(7502) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-12-12 09:30:00
Als er zoveel vrouwen zijn die klagen dat het de mannen bij een date alleen om de sx gaat, hebben deze vrouwen dan niet precies de verkeerde mannen voor een date uitgekozen en hebben ze de goede serieuze en best nog wel goed uitziende mannen afgewezen of zelfs genegeerd?
(7684) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-12-12 14:40:00
:-) , ik lees een lichte frustratie.
(7685) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-12-12 16:51:00
Vrouwen betichten mannen ervan dat ze alleen maar mooie en een stuk jongere vrouwen zoeken en dat er niet naar het innerlijk wordt gekeken. Maar wat doen de vrouwen zelf op een datingsite? Bevalt de foto en/of de leeftijd niet? Klik, weg. De tekst wordt niet meer gelezen. Daar ga je dus met je eerlijk en zorgvuldig opgesteld profiel of je leuke email waar je je best voor hebt gedaan. Door het grote overschot aan mannen op datingsites zijn de vrouwen zeer kieskeurig geworden en stellen bijna onmogelijke eisen. Ik zag enkele jaren geleden een profiel van een toen 48 jarige vrouw. Ze schreef: Oude mannen vanaf 50 hoefden niet te e-mailen, ik blokkeer!!!!!!! Wat is ze dan zelf toen ze 50 werd? Een oude vrouw? Uiteraard zocht ze mannen van 15 tot 5 jaar jonger. De weinige vrouwen die mijn profiel bezochten (niet de terugkijkers) waren minimaal 5 jaar ouder en waren beslist niet moeders mooiste. Een HBO opgeleide man heeft vaak geen probleem met een relatie met een VMBO opgeleide vrouw. Voor een vrouw is down daten Not Done. In real life mogen bijna alle vrouwen mij graag. Helaas kom ik niet verder dan de Friend Zone.
(7686) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-12-12 19:19:00
Zo selecteren de dames die een niet-interessante houding hebben zichzelf meteen eruit. Dames met zo'n houding zijn toch de moeite niet waard. Inhoudsloos en pretentieus. En als alle dames op datingsites zo zijn, dan is dat een duidelijk signaal dat er meer mogelijkheden op een andere plaats liggen.
(7687) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-12-15 16:33:00
Een datingsite is bedoeld voor mensen waarbij het in hun omgeving of via bekenden niet gelukt is een passende partner te vinden. Doordat op een datingsite 10 X zoveel mannen als vrouwen staan werkt een datingsite alleen voor vrouwen. Vrouwen hebben het op een datingsite voor het uitzoeken en dan is het nog steeds niet goed genoeg. Ze wachten soms jaren op de jonge en rijke prins op het witte paard terwijl ze vaak zelf, ook wat uiterlijk betreft, weinig te bieden hebben. Mannen en vooral de wat oudere mannen kunnen op een datingsite beter wegblijven. Het kost een hoop geld en tijd terwijl je kans zo goed als nul is. Omdat er door vrouwen op datingsites naar jongere mannen wordt gekeken staan de oudere mannen buiten spel en moeten hopen dat ze nog een leuke vrouw bij AH ontmoeten waarbij het klikt. Niet dat er bij AH een bord voor kennismaking hangt.
(7689) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-12-15 23:52:00
nou zeg, ik ben een vrouw en heb ook een paar keer gekeken op datingsites. En echt niet naar jonge knaapjes. Naar gewone en normale mannen, met een gewone normale baan. Maar voor een normale vrouw met niet al te zwaarwegende w wensen (ik ben geen golddigger, geen "cougar" en niet uit op alleen het fysieke) vallen de reacties van de heren ook enorm tegen. Al zou het alleen maar fatsoenlijk nederlands zijn, dat zou al opvallen.
Dus zowel bij de ene als de andere sxe blijkt nogal wat winst te halen, is mijn conclusie. (ik ben overigens gestopt met datingsites, hele vermoeiende toestand vond ik het)
(7691) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2016-12-21 22:59:00
Ik heb zo mijn bedenkingen over de eerlijkheid van datingsites. Ik was twee jaar geleden ingeschreven op een bekende site en na drie maanden ging ik er weer af. Een jaar later keek ik weer op dezelfde site en het viel me op dat in mijn regio er een aantal nieuwe (niet zo aantrekkelijke) vrouwen waren maar ook een tiental dezelfde aantrekkelijke vrouwen als een jaar geleden. Wanneer je deze vrouwen benaderd krijg je snel te horen dat ze geen belangstelling hebben of dat ze al met iemand in contact zijn. Weer ging ik er af. Weer een half jaar later keek ik weer op deze site, weer een groep nieuwe minder aantrekkelijke vrouwen, maar nog steeds dezelfde tiental aantrekkelijk vrouwen. Het lijkt me raar dat deze aantrekkelijke vrouwen binnen anderhalf jaar geen leuke partner hebben gevonden en dat ze nog steeds betaald lid zijn. Ik denk dat dit duidelijk nep profielen zijn om mannen te lokken. Zou me ook niet verbazen wanneer hier gewoon studenten achter deze accounts zitten die betaald worden om mannen af te wijzen. Ik ben huiverig geworden om nog weer een smak geld neer te tellen voor zo'n lidmaatschap.
(7705) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-02-06 00:59:00
Ook ik heb online daten geprobeerd via Lexa. Ik ben enorm geschrokken van de wijze waarop ik werd aangesproken door mannen. Het leek wel een mistwolk aan valse profielen, neppe beschrijvingen en zeer wanhopige mannen. Ik zou bij de meeste nog durven zeggen dat ze een verstandelijke beperking hadden aan de foto's en schrijfwijze te zien. Toen ik uiteindelijk toch een toffe man sprak en daarmee op date ging na enkele weken, was het de druppel die de emmer deed overlopen. Terwijl ik daar zal, netjes aangekleed, neutrale plek, geen drank etc, begon hij over het net verloren zijn van de bankpas etc. Het voelde aan als een leugen Uiteindelijk heb ik mogen opdraaien voor de rekening en was hij zeer gepikeerd dat ik geen geld wilde geven voor benzine. Ik besefte toen pas dat ik het best zsm kon vertrekken. Nadien ook nooit meer wat gehoord van de beste man, behalve nogmaals een verzoek tot het overmaken van geld. Ik heb toen alles geblokkeerd en een melding gedaan bij Lexa. Helaas zit hij er nog op.
(7797) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-02-11 16:27:00
Mijn ervaringen als man zijn ook niet altijd positief. Ik ben een vrij normale verzorgde man en ik zie er nog goed uit voor mijn leeftijd. Ik reageer niet op alles wat ik tegenkom en selecteer echt wel vrouwen waar ik van denk dat ze qua uiterlijk en levensopvatting een beetje bij mij passen. Soms krijg ik ook reactie van een vrouw en wanneer ik dit niet zie zitten stuur ik een beleef en net antwoord terug waarin ik aangeeft dat ik helaas geen klik ervaar. Mensen stellen zich toch kwetsbaar op door te reageren en daar moet je mijn inziens respectvol mee omgaan. Een reactie die ik laatst kreeg heeft er voor gezorgd dat ik een paar weken van slag was en niet meer op de site wilde reageren. Ik had een beleefd en vriendelijk bericht naar een vrouw verzonden waarin ik aangaf dat haar profiel leuke vond en dat ik vond dat ze er leuk uitzag. Kreeg ik een dag later een bericht terug, dat al begon met: Hoe ik het in mijn hoofd haalde om op haar te reageren, er was volgens haar geen enkele match en die zou er ook nooit komen. Dit ging nog een paar regels door met de mededeling dat ze mij wel zou blokkeren. Ik had mij kwetsbaar opgesteld door een vriendelijk en respectvol bericht te sturen en daar kreeg ik dit op terug? Ik heb deze vrouw zelf geblokkeerd en ben er ook maar niet meer op ingegaan, we waren inderdaad (gezien haar reactie) geen match alleen al op de wijze waarop we men andere mensen omgaan. Je kunt het van je af laten vallen maar toch laat hert een krasje op je ziel achter.
groet H.
(7815) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-05-01 13:27:00
Ik heb ervaring met meerdere datingsites en als man moet je er snel bij zijn want anders is ze zo weg. Dit is ook de reden denk ik dat zoveel (leuke) vrouwen het idee hebben dat de "besprongen" worden door wel honderd mannen tegelijk. Mijn ervaring is dat wanneer een echt leuke en knappe vrouw op de site komt, deze vaak binnen een paar weken weer weg is of aangeeft dat ze al met iemand in contact is. Wat er dus na een paar maand overblijft zijn de echt onaantrekkelijke mensen en de mensen met extreem hoge of vreemde eisen. (Dit zegt ook iets over mijzelf hoor). Na een maand zit je op een site waar je alle leuke vrouwen al eens benaderd hebt en er alleen nog onaantrekkelijke vrouwen (lichamelijk en/of in wensen en eisen) overblijven. Ik ben zelf nog nooit door een leuke aantrekkelijk vrouw benaderd, (dit kan ook iets over mij zeggen) ik denk dat de echt leuke vrouwen dat ook niet nodig hebben omdat de mannen daar het initiatief wel nemen. Wat ik zie is dat er veel vrouwen zijn die langere tijd op een datingsite zitten en die helaas een beetje onrealistische verwachtingen hebben of er echt niet meer aantrekkelijk uitzien. En van een mooi karakter moet je het niet hebben op een datingsite want het is en blijft een vleeskeuring met een wensen/eisenlijstje. Maar bij gebrek aan beter moeten we het er mee doen, want alleen blijven willen we ook niet.
(7983) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-05-03 07:45:00
Ik ben het er mee eens dat de leukste vrouwen het eerste weer weg zijn, ik was na drie maanden uitgekeken op een site en een half jaar later schreef ik me weer in. Zag ik zeker de helft van de oude foto's weer voorbijkomen. Er waren blijkbaar in die tijd wel een paar nieuwe geweest die snel weer een man gevonden hadden en de rest staat er al heel lang op. En ja, ik ben zelf ook een van die kneuzen die niemand meer wil :-) of, ik ben ook te kieskeurig.
(7990) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-05-11 07:55:00
Ik ben als man van 50 ook vrij teleurgesteld in diverse datingsites en ik geloof ook dat de leukste en beste mannen en vrouwen weer snel weg zijn. Wat er overblijft m.i. zijn twee groepen, de vrouwen, de groep die nog best knap is maar geen man kunnen vinden omdat ze een onmogelijk eisenpakket hebben en de onaantrekkelijke vrouwen (waarvan ik me soms afvraag waarom ze zich zo enorm verwaarloosd hebben) waar ook weinig mannen naar omkijken. Dit mag misschien wat cynisch klinken maar zo zie ik het momenteel.
(8003) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-05-13 23:16:00
Ook ik ben eens op ¨onderzoek" gegaan in de virtuele wereld van online daten. Leerzame ervaring, leuke (oppervlakkige) contacten, 3 keer een date op een respectvolle manier afgesloten. Het heeft me geen cent gekost om in contact te komen, uitgezonderd van de koffie, thee, cola light en ice-tea die ik afgerekend heb. Maar laat ik het zo stellen, de meeste vrouwen / mannen hebben een onrealistische beeldvorming tijdens hun soms intensieve contact. Dat geldt voor beiden partijen in het online daten (tenminste voor diegene die serieus op zoek zijn naar een relatie) En beide partijen willen een gelijkwaardige relatie.

Wat mij ontzettend opviel was dat de dames met wie ik toch een intensief contact had zich heel kwetsbaar opstellen en soms erg onzeker (ik ben vrij gezet..is dat een probleem?) en dus plotseling de sportschool gingen bezoeken waarbij ik zelfs hun resultaten kreeg toegestuurd. Het hele beeld wordt misvormd en dat is toch wel triest. Denk vooral dat dit komt omdat men erg wordt beiinvloed door de vele prikkels aan informatie die wij dagelijks binnen krijgen via de media, onze smartphone, tablet, pc, tv..noem het maar op! en dat vervormd de realiteit met vele procenten. De man verlangt naar een lekker wijf, de vrouw naar een heerlijke stud. En juist daar gaat het fout in ons bovenkamertje en onze dromen. Men wil een slanke vrouw met een mooi en symmetrisch gezicht met een prachtige uitstraling, andersom een redelijk gespierde torso en symmetrisch gezicht en de uitstraling van een bad boy. Klinkt heel onrealistisch maar helaas is dat wel het beeld wat zich langzaam is gaan ontwikkelen door al deze prikkels. Maar voordat je begint aan online daten, moet je voor jezelf eerst een realistisch beeld kunnen vormen voor jezelf en over jezelf. En dan pas heb je eerlijk gezegd nog maar 10 procent van datgene wat er allemaal nog moet gebeuren voordat het zover is om je online ¨geliefde¨ te vinden in deze soms vervelende virtuele wereld.
(8007) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-05-14 17:13:00
Het is toch wel bijzonder. Deze site van Dhr. Pragt omvat alles in notendop. De ene helft heeft problemen met de liefde en zijn/ haar geliefde en de andere helft problemen met het niet hebben van de liefde/ een geliefde (en het zoeken daarnaar). Ik heb aan beide kanten gestaan en het alternatief, alleen zijn, is eigenlijk het meest prettige heb ik inmiddels ervaren. Al is geen enkele situatie continue ideaal natuurlijk.
(8009) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-06-27 10:43:00
Welke sites het meest betrouwbaar zijn, dat durf ik niet te zeggen want dat overzicht heb ik niet. Wel heb ik enkele heel goede en heel beroerde ervaringen, en dat wil ik graag delen.

Parship en Lexa staan altijd bovenaan de lijsten met positieve evaluaties, en dat komt overduidelijk omdat die bedrijven daar het meest aan marketing doen. Het zijn commerciële bedrijven die zoveel mogelijk aan je willen verdienen.

Peperdure Parship doet dat door je compleet van hen afhankelijk te maken: in plaats van dat je vrijelijk je eigen profiel kunt opstellen en dat van anderen bekijken, word je onderworpen aan allerlei idiote detailvragen over jouw persoon - waarna zij wel zullen uitmaken wie geschikt is voor jou. Zo kunnen ze je lang aan het lijntje houden - kassa!

Linke Lexa blijft een stroom van nep-profielen en nep-berichten op je af sturen, vooral als je als gratis lid bent ingeschreven. Alles om je te bewegen zo gauw mogelijk te betalen. En het is nog knap lastig om jezelf van die spam-lijst af te voeren.

Relatie-planet scoort in dit opzicht al veel beter. Geen last van nep-profielen, daar wordt kennelijk goed op gecontroleerd.
Jammer genoeg wordt er niet goed gecontroleerd op leden die zich ooit hebben gemeld maar die maanden- en soms jarenlang niet meer hebben ingelogd. Op de 20 berichten die je verzendt komen er hooguit 5 of 6 reacties terug, en als je dan nog eens naar die profielen kijkt zie je inderdaad dat die leden al heel lang niet meer actief zijn.
Benader je de helpdesk hierover dan zijn ze daar zowaar eerlijk over: "eigenlijk moeten we dat bestand eens een keer opschonen".
Nou ja, ze hebben in ieder geval de intentie. Dat Parship en Lexa pretenderen bij de grootste te horen komt natuurlijk ook door het grote aantal verouderde profielen, maar die laten ze lekker staan.

Heel erg verkeerd is 50liefde bezig. Als je daarop inschrijft weet je zeker dat je gebombardeerd wordt met de meest onwaarschijnlijke en quasi-attractieve uitnodigingen. Ga je er een keertje op in dan krijg je nietszeggende zinnetjes terug (al die teksten lijken ook nog eens op elkaar), overduidelijk ingevuld door verveelde werkstudenten die de opdracht hebben zoveel mogelijk betalende leden aan te trekken.
Als je ze hierover benadert en de gewraakte profielen meldt, zeggen ze dat ze die profielen "terecht geverifieerd hebben" waarmee ze bedoelen dat ze volgens hen in orde blijken te zijn. Met andere woorden: 50Liefde houdt ze met opzet in stand.

RelatiePlanet, e-Matching en 50PlusMatch horen duidelijk bij de integere sites die ook echt hun best doen een goed product te leveren - en je goed te woord te staan als je vragen hebt. Nog nooit een nep-profiel tegengekomen. Als ik bij een nieuwe inschrijving zo mijn bedenkingen heb constateer ik een paar uur later dat dat profiel alweer is verwijderd.

Om met een knaller te eindigen: deWandeldate. Heel integer en liefdevol opgezet, en heel goed begeleid. Alleen dan weer jammer dat die site niet zo bekend is en dus ook niet zoveel leden heeft.
(8079) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2017-10-09 16:34:00
Ik ben zelf nu driekwart jaar lid van Parship en vind het een fijne, serieuze site, naar mijn idee alleen echte profielen, geen spam, geen onrealistische fotomodellen en veel leuk contact/dates. Wel is de nieuwe aanwas mbt vrouwen niet heel groot, zodat ik iedere week maar een paar nieuwe kandidates krijg bij de partnervoorstellen. In het begin had ik het daardoor een stuk drukker omdat ik toen nog door de hele database met geschikte kandidaten kon ploegen. De echte liefde nog niet gevonden (7 van de 10 wezen mij af na 1 of meerdere dates, vaak omdat ik toch meer introvert ben dan ze dachten) maar de aanhouder wint, dit soort dingen laat zich niet sturen.
(8189) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).