Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-05-03 20:05:00
Jaloers op iedereen
Overal op Internet lees ik over jaloezie in relaties en dat het komt door onzekerheid. Ik heb al 8 jaar een relatie en ben niet "ongezond" jaloers. Ik ben ook niet onzeker en eigenlijk best tevreden met mijzelf. Toch ben ik vaak jaloers op mensen die belangrijker gevonden worden dan ik. Ik voel me dan afgewezen en daar wordt ik heel verdrietig van. Ik sluit mensen buiten om maar niet gekwetst te worden. Ik haat die gewoonte en al helemaal hoe ik er mee omga... waar komt dit vandaan? Ik ben nooit echt afgewezen of in de steek gelaten.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2011-05-03 20:05:00
ik denk bij dit verhaal dat u niet veel naar buiten gaat maar veel liever thuis zit, ik vind at je naar buiten moet gaan en vrienden gaan maken en ik denk ook dat dit met werk te maken heeft, blijf nooit alleen zitten en als iemand naast je wilt komen zitten moet jij niet weglopen blijf en ga praten en als je met veel mensen om je heen praat leren je ze beter kennen en dan kom jij ook boven te staan, gewoon voor gaan meid nergens voor bang te zijn en veel succes
(3437) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).