De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2008-11-15 16:39:00
Beste vrienden met jouw hartenbreker
Mijn 'beste' vriendin is erg goede vrienden tegenwoordig met degene die mij in mijn leven het meest pijn heeft gedaan. Bovendien eist die persoon haar in gezelschap zo op, dat ik er compleet buitenval.
Vraag: is het normaal dat zij zulke goede vrienden is met iemand die ook nog eens negatief doet en praat over mij? En is het raar als ik haar vertel dat dit opeisen van die persoon mij pijn doet?
groetjes

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2008-11-15 16:39:00
Ik vind het normaal dat je dit tegen die vriendin vertelt. Het kan ook nog zijn dat die hartenbreker nog steeds bezig is jouw hart te breken via deze vriendin. Deze vriendin zou hier niet moeten intrappen als ze Echt jouw vriendin is! Zeg tegen haar dat je denkt dat die hartenbreker bezig is om jou je vriendin af te pakken en zo jouw nogmaals te kwetsen en of ze daaraan wil meewerken (om jou te kwetsen). groetjes Eidee
(1343) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).