De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2008-11-15 16:31:00
Ik weet het niet
Ik heb iemand ontmoet op mijn werk en we kunnen het goed vinden met elkaar.
Altijd even een praatje sms en mailtjes en wij zijn zelfs uitgeweest.
Wij zijn beiden single en houden van onze vrijheid maar ik twijfel of er van zijn kant vriendschap is of meer.
Bij ons afscheid kreeg ik 3 zoenen en hij trok mij tegen zijn schouder aan.
Hij is doodsbang om opgejaagd te worden dus ik neem geen initatief naar hem toe.
Maar ik twijfel aan zijn gevoelens, hij wil alles van mij weten kijkt mij diep aan en geeft mij een warm gevoel, iets wat ik niet wil omdat ik geen relatie wil.
We hebben veel interesse in dezelfde dingen en ik krijg veel complimenten zoals lief, dus ik twijfel of hij mij als een vriendin ziet.
Ik heb hem gezegd dat hij het initatief maar moet nemen voor een afspraak en ik vraag mij af of ik er goed aan heb gedaan dit zo te zeggen.
ik heb een vervelende relatie achter de rug dus ik ben bang en hij gaf al aan het rustig aan te willen doen.
Ik weet dus niet wat zijn gevoelens zijn en hoe ik daar mee om moet gaan

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2008-11-15 16:31:00
Hallo
Doe gewoon eens rustig aan. Ga gewoon leuke dingen doen met elkaar zonder intimiteit na te streven. Zeg dat je eerst gewoon rustig met elkaar om wilt gaan als vriend en vriendin. Je kan nog niet gelijk weten of iets wel of niet een intieme relatie gaat worden. Maar je moet jezelf wel de tijd gunnen om daar op je gemak achter te komen. Als je gelijk begint met zoenen e.d. dan ben je veel te opgefokt bezig en kan je niet rustig ervaren hoe iemand is vanbinnen. Zeg dat tegen hem. Je hoort dan ook gelijk hoe hij daar over denkt. groetjes eidee
(1341) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).