Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2008-10-29 17:40:00
Beste vriendinnen op reis naar mijn ex
hallo Mijn ex vriend is een tijd geleden naar het buitenland verhuist. Mijn beste vriendinnen hebben nooit een 'echte' vriendschap met hem opgebouwd. Nu kwam ik er laatst per ongeluk achter dat hun al een aantal maanden bezig zijn om een bezoek naar hem te plannen. Mijn ex is ontzettend lastig en gemeen geweest na onze breuk, en tijdens onze relatie is ook sprake geweest van misbruik en emotionele mishandeling. Mijn vriendinnen hebben me hier nooit echt in gesteund. Ik ben nu ook zwaar teleurgesteld in hun, al verbaast het me niets. Ik kan hun niet verbieden om te gaan maar leuk vind ik het ook niet. We zijn al jaren vriendinnen en mijn beste vriendin heeft altijd beweert niets te zien in het land waar hij naartoe is en hem ook absoluut niet te missen. Toch gaat ze. Hoe moet ik hiermee omgaan? Ik wil hun na alles toch niet kwijt maar ik voel wel heel bedrogen.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-10-29 17:40:00
De geest, het psychische bij de mens is ondoorgrondbaar. Misschien heeft die ex iets dat deze vrouw aantrekt. Dat kan.Jaloers wat kan het zijn er zijn zovele mogelijkheden.
(1291) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-11-01 13:53:00
Mischien toch nog es naadenken wat vriendschap is mischien was jij wel hun beste vriendin maar zij niet naa jou toe groet pieter
(1306) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).