Vriendschap algemeen


12 - Vriendschap »  -  Vriendschap algemeen »
2008-10-29 17:40:00
Beste vriendinnen op reis naar mijn ex
hallo Mijn ex vriend is een tijd geleden naar het buitenland verhuist. Mijn beste vriendinnen hebben nooit een 'echte' vriendschap met hem opgebouwd. Nu kwam ik er laatst per ongeluk achter dat hun al een aantal maanden bezig zijn om een bezoek naar hem te plannen. Mijn ex is ontzettend lastig en gemeen geweest na onze breuk, en tijdens onze relatie is ook sprake geweest van misbruik en emotionele mishandeling. Mijn vriendinnen hebben me hier nooit echt in gesteund. Ik ben nu ook zwaar teleurgesteld in hun, al verbaast het me niets. Ik kan hun niet verbieden om te gaan maar leuk vind ik het ook niet. We zijn al jaren vriendinnen en mijn beste vriendin heeft altijd beweert niets te zien in het land waar hij naartoe is en hem ook absoluut niet te missen. Toch gaat ze. Hoe moet ik hiermee omgaan? Ik wil hun na alles toch niet kwijt maar ik voel wel heel bedrogen.

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2008-10-29 17:40:00
De geest, het psychische bij de mens is ondoorgrondbaar. Misschien heeft die ex iets dat deze vrouw aantrekt. Dat kan.Jaloers wat kan het zijn er zijn zovele mogelijkheden.
(1291) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-11-01 13:53:00
Mischien toch nog es naadenken wat vriendschap is mischien was jij wel hun beste vriendin maar zij niet naa jou toe groet pieter
(1306) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn