De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2008-10-11 21:04:00
Ik zat op haar hotmail en las verhaal over mij
Ik wou op me vriendin ze hotmail een foto zoeken, ik zag een mail die ze naar me ex had gestuurd (heeft ze contacten mee, jammer genoeg). en ze weet dat ik het al niet leuk vind dat ze contact met hem heeft, hij heeft achter me rug gepraat tegen haar en andere vriendinnen van mij.

In die mail stonden dingen over mij, dat ze teleurgesteld in me is en dat ik haar niet begrijp. bla bla bla. (onzin, maar ze vat het elke keer verkeerd op)
Ze heeft sommige dingen daarvan al tegen mij gezegt en moet ze dit ook nog tegen hem zeggen. nu ben ik dus teleurgesteld in haar en het liefst zeg ik het tegen haar. maar dan weet zei dat ik op haar hotmail heb gezeten.


Iemand tips...?

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2008-10-11 21:04:00
Zeg dat je voor een foto zat te zoeken.
En dat je toevallig het zag staan.
-xx-
(1244) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-10-12 15:58:00
Waarom stop je niet met deze vriendschap?
Een echte vriendin is ze volgens mij niet. Echte vriendinnen begrijpen en steunen elkaar volgens mij....
(1245) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-10-21 21:47:00
Als ze je vertrouwd en om je geeft dan zou ze niet met je ex over JOU praten.
(1274) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-10-30 22:19:00
Vertel gewoon de waarheid en als ze boos wordt dan is ze jou niet waard.
Vrienden gaan elkaar niet zwart maken bij andere mensen.

Gr.
(1302) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-11-09 12:29:00
Echte vrienden doen zoiets niet ! Je moet het gewoon eerlijk tegen haar zeggen, & als ze dan boos word, dan ben jij haar niet waard! Jij moet juist boos worden op haar, want als jij nou eerlijk zegt dat je op haar hotmail ging om een foto te zoeken , heeft zij geen rede om kwaad op jou te worden. Dus zeg het gewoon eerlijk. Je kan dit niet achter je laten en verder met haar gaan.
Veel liefs mij.
(1327) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-11-23 05:56:00
Als je haar hierover benadert, wees dan in ieder geval ook eerlijk over je inbreuk in haar hotmail. Je kunt natuurlijk niet haar confronteren met haar gedrag achter jouw rug om, terwijl je zelf achter haar rug om in haar e-mail hebt zitten neuzen.
(1369) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-08-18 23:24:00
De waarheid.
Laat zien dat jij niet zo gezakt bent als vriendin.
(2112) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-11-09 18:46:00
Vraag aan haar waarom ze achter jou rug om met jou ex dingen over jou bespreekt.. Kan zijn dat ze er goede contacten mee heeft, maar zoiets doe je een vriendin toch niet aan? Als ze je vraagt hoe je dat weet, of waarom je op haar hotmail bent geweest, wil je dan eerst weten waarom ze dat naar je ex stuurt.. Wil ze hier geen antwoord op geven.. hoef jij dat ook niet daarover! Wat zij ook naar jou ex heeft gestuurd, dat is toch veel erger dan dat jij op haar hotmail naar foto's aan het zoeken was.
(2375) Reactie van een bezoeker van de site!
2010-12-16 11:58:00
Sommigen zeggen meteen dat je de vriendschap moet stoppen. Maar dat komt omdat ze jouw kant van het verhaal kennen. Voor hetzelfde geld had jouw vriendin hier een vraag geplaatst, en vertelt dat haar vriendin haar niet begrijpt bla bla bla. Als jullie echte vriendinnen zijn, is het niet zo wat anderen zeggen dat zij jou zou moeten steunen en begrijpen enzo, maar jullie moeten dan toch allebei iets aan jullie vriendschap doen? Jullie zouden toch met elkaar moeten kunnen praten? En het samen oplossen? Het is natuurlijk niet leuk van haar dat ze met jouw ex omgaat, terwijl jij dit liever niet hebt om bepaalde redenen die jouw vriendin (ga ik van uit) wel zal kennen. Maar jouw vriendin heeft vast en zeker niet voor niets gezegd dat ze in je teleurgesteld is en dat je haar niet begrijpt. Ze heeft bepaalde gevoelens die je niet kunt negeren. Als ik jou was zou ik met haar gaan praten. Samen kunnen jullie het vast oplossen. Vraag waarom ze in je is teleurgesteld, luister echt naar haar en biedt je excuses aan. Vertel dat jij ook in haar teleurgesteld bent en waarom, en ik weet zeker dat het goed komt. Of misschien kom je er toch achter dat ze niet te vertrouwen is, of in elk geval niet geschikt als jouw vriendin. Probeer dan goed uit elkaar te gaan. Ze kan toch beter gewoon geen vriendin meer zijn dan een vijand!
(3166) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).