Informatierecht kinderen


23 - Echtscheiding info »  -  Informatierecht kinderen »
2008-10-09 09:04:00
Nachtkledij
Wie moet er ver nachtkledij zorgen bij bezoekrecht de vader of moet de moeder da meegeven?
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-10-09 09:04:00
Voor kinderen is het echt logeren wanneer ze een tasje met kleding mee moeten nemen. Voor de vader is het een hele kleine investering om wat ondergoed en nachtkleding voor de kinderen aan te schaffen. Geef desnoods even de maten door zodat hij deze zelf (of samen met de kinderen) kan halen. Ik heb het ook zo gedaan en het werkt volgens mij toch het beste, de kinderen hebben hier altijd hun tweede huis gehad met ook hier hun eigen spullen.

Vriendelijke groet, Hein Pragt
2009-01-02 20:56:00
Wat een problemen worden er gemaakt ga naar zeeman zo goedkoop in die winkel heb je ook geen gezeur en met die nacht kleding zijn ze mischien nog trots ook sterkte.
(1499) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).