De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2008-10-15 19:59:00
Wat moet ik nou doen..hun verlaten??
Ik ben een Marokkaanse meisje dus gelovig. Ik heb 3 vriendinnen waarvan 1 lesbi is en de andere bi is, me andere vriendin is gewoon.
Ze zijn verliefd op elkaar en hebben met elkaar. Maar ik vind dat niet leuk. En op school wordt ik ook daarvoor gepest. Ze zeggen dat ik met een hoofddoek ben en met zulke meisjes omga. Als mijn ouders of broers of zussen het horen......
Ik weet niet wat ik moet doen hun kwijtraken?
Groeten help me alstublieft

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2008-10-15 19:59:00
Nee je moet hun niet verlaten ! Zij kunenn daar oo niets aan doen!
En als ze nou eenmal echte vrienden van je zijn ga je ze daarvoor niet verlaten !
(1252) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-11-15 16:24:00
Zijn jouw vriendinnen ineens anders geworden nu ze met elkaar zijn?? Nee toch? Jij moet jezelf niet verloochenen, d.w.z. wat je voelt dat is wat je moet doen. Je voelt nog steeds vriendschap voor deze meisjes, dan moet je eerlijk zijn tegen jezelf en niet luisteren naar anderen mensen (inclusief je broers en zussen) Het gaat ze niet aan, ze hebben er niks mee te maken. Vrienden steunen elkaar door dik en dun. En verder deze meisjes kunnen er niks aan doen dat ze verliefd zijn op elkaar. Zij voelen het zo en zij zijn wel eerlijk naar zichzelf toe en geven elkaar liefde. Kan dat verkeerd zijn? NEE. Liefde geven aan wie dan ook, is NOOIT VERKEERD!!
Met groet Eidee
(1340) Reactie van een bezoeker van de site!
2009-04-29 21:13:00
NIET DOEN, Je vriendinnen hebben jou ook nodig, hun hebben het ook moeilijk,
omdat ze worden gepest daarvoor, steun ze! en je komt er doorheen meid ;)
(1852) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).