Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2008-12-23 02:37:00
Man jaloers op ``vrouwending``
Hallo,
Als man van 24 heb ik het volgende probleem. Een goede vriendin van mij is in verwachting en verwacht dus, samen met haar vriend, haar eerste kindje. Het is sinds lange tijd dat ik dit weer van kortbij meemaak. Vreemd voor een man misschien, maar babys zijn gewoon echt mijn ding, misschien wel m`n alles. Ik gun het hun echt meer dan van harte, dat kleine wondertje dat komen gaat. Maar diep van binnen vreet het me op, waarom zij wel, en ik niet. Ik voel me zo klote, maar nog meer een enorm grote ego´stische klootzak! Ik schaam me er heel erg voor, maar soms is dat gevoel zelfs zo erg, dat ik kotsend boven de plee hang en `s nachts geen oog dicht doe. Ik wil er voor ze zijn, het zijn tenslotte vrienden, maar iedere keer als ik er dan te fel aan denk, stort ik gewoon als een kaartenhuis in elkaar, geestelijk gezien. Wat moet ik hier mee aanvangen??

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2008-12-23 02:37:00
Oh, jee beste 'man', als je zo overstuur bent dat je in de nacht over moet geven van ellende dan zou ik persoonlijk hulp zoeken! Een goede psycholoog bijvoorbeeld... ga in eerste instantie naar je huisarts en laat je doorverwijzen als je de stap te groot vindt.
Wat ik van je lees heb je het echt te kwaad met jezelf... sterkte j˘h!
(1465) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).