Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2008-12-23 02:37:00
Man jaloers op ``vrouwending``
Hallo, Als man van 24 heb ik het volgende probleem. Een goede vriendin van mij is in verwachting en verwacht dus, samen met haar vriend, haar eerste kindje. Het is sinds lange tijd dat ik dit weer van kortbij meemaak. Vreemd voor een man misschien, maar babys zijn gewoon echt mijn ding, misschien wel m`n alles. Ik gun het hun echt meer dan van harte, dat kleine wondertje dat komen gaat. Maar diep van binnen vreet het me op, waarom zij wel, en ik niet. Ik voel me zo klote, maar nog meer een enorm grote ego´stische klootzak! Ik schaam me er heel erg voor, maar soms is dat gevoel zelfs zo erg, dat ik kotsend boven de plee hang en `s nachts geen oog dicht doe. Ik wil er voor ze zijn, het zijn tenslotte vrienden, maar iedere keer als ik er dan te fel aan denk, stort ik gewoon als een kaartenhuis in elkaar, geestelijk gezien. Wat moet ik hier mee aanvangen??

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-12-23 02:37:00
Oh, jee beste 'man', als je zo overstuur bent dat je in de nacht over moet geven van ellende dan zou ik persoonlijk hulp zoeken! Een goede psycholoog bijvoorbeeld... ga in eerste instantie naar je huisarts en laat je doorverwijzen als je de stap te groot vindt.
Wat ik van je lees heb je het echt te kwaad met jezelf... sterkte j˘h!
(1465) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).