Relatieproblemen


03 - Liefde »  -  Relatieproblemen »
2008-10-23 21:17:00
Ik vind het moeilijk om mijn partner mijn vertrouwen te geven, hoe kan ik dit veranderen?
Ik heb een relatie van 7,5 jaar achter de rug en dat is nu 1,5 jaar geleden. Het laatste jaar van de relatie ging niet zo goed en ik heb er alles aangedaan om het te redden. Totdat ik erachter kwam dat mijn partner vreemd ging. Toen was het gelijk over voor mij. Ik ben nu 1,5 jaar verder en ik heb sinds 7 maanden iemand waar ik enorm gek op ben. Ik ben bang om weer gekwetst te worden en vind het moeilijk om vertrouwen te hebben in de ander. Ik vraag vaak bevestiging aan hem maar dat werkt alleen maar averechts. Hij neemt hierdoor alleen maar meer afstand. d

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-10-23 21:17:00
ik weet als geen ander hoe je je voelt. Maar ik weet ook als geen ander dat het je niets positiefs brengt je huidige partner het leven zuur te maken voor de fouten die de vorige heeft begaan. Mensen maken fouten en je moet in jezelf geloven dat je sterk genoeg bent om hiermee om te gaan als dat nodig is. Kwetsbaar zijn is een kracht, geen zwakte. Als je in je eigen kracht gelooft kan je de angst los laten en genieten van wat je nu hebt. Er is geen garantie dat het niet gebeurt in de toekomst en vragen naar bevestigingen gaan je geen zekerheid geven. De enige zekerheid die je hebt is de kracht in jezelf. Kijk naar wat je vandaag hebt, zoek iets positiefs iedere dag en ben daar dankbaar voor. Besteed de energie die je nu verspilt aan angst voor gekwetst te zijn eerder in het genieten van een nieuwe relatie. Positieve energie geeft meer kans op een succesvolle relatie.
(1284) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2008-12-23 15:32:00
Vraag je huidige partner eens om te lezen wat iemand meemaakt die bedrogen is, wellicht helpt jullie dat. Wanneer hij er open voor staat dan zal hij het moeten kunnen accepteren dat je iets hebt meegemaakt wat je in het diepst van je ziel heeft geraakt en dat het een hele normale lichamelijke reactie is, de tijd nodig heeft. Print voor jezelf belangrijke dingen uit die je vind, laat het lezen en vraag daarna in alle rust of hij je nu beter begrijpt. Is de liefde goed...dan zal hij je die tijd geven!

Veel sterkte
(1468) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).