Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2008-10-16 19:23:00
ex_geliefden,maar ook soulmates
Ik heb een intieme relatie gehad met mijn beste vriendin. we vallen eigenlijk allebei op mannen, dus we zijn uit elkaar. nu is zij aan het daten en ik voel me lelijk en ben ervan bang dat ik nooit iemand zal krijgen. heb voor haar ook nog nooit een relatie gehad ook al ben ik al 27. ik wil met haar bevriend blijven, want ze beteken tsuperveel voor mij. MAAR IK WORD GEK VAN JALOEZIE! ik weet dat het probleem bij mij ligt en mijn zelfvertrouwen. maar HOE...

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2008-10-16 19:23:00
heej heej,, ik weet niet of je er wat aan hebt maar probeer het op een rustige manier met haar te bespreken.. zeg er dan ook bij dat het bij jou vandaan komt.. misschien wil ze je dan wel helpen om van de jaloezie af te komen.. en een andere is om allemaal positieve dingen van je zelf op te schrijven.. (misschien met een beetjj hulp van andere,, want als je zelf gaat denken zijn het er niet zo veel,, spreek uit ervaring) en daarna de negatieve en leg die dan naast elkaar.. verbazing wekkend zijn de positieve dingen meestal in de meerderheid.. en zo leer je langzaam aan jj zelf te warderen zo als jj bent.. iedereeen heeft zijn goede en slechte dingen dus je bent niet de enige!! hoop dat je hier wat aan hebt..
(1259) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).