Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2008-10-16 19:23:00
ex_geliefden,maar ook soulmates
Ik heb een intieme relatie gehad met mijn beste vriendin. we vallen eigenlijk allebei op mannen, dus we zijn uit elkaar. nu is zij aan het daten en ik voel me lelijk en ben ervan bang dat ik nooit iemand zal krijgen. heb voor haar ook nog nooit een relatie gehad ook al ben ik al 27. ik wil met haar bevriend blijven, want ze beteken tsuperveel voor mij. MAAR IK WORD GEK VAN JALOEZIE! ik weet dat het probleem bij mij ligt en mijn zelfvertrouwen. maar HOE...

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2008-10-16 19:23:00
heej heej,, ik weet niet of je er wat aan hebt maar probeer het op een rustige manier met haar te bespreken.. zeg er dan ook bij dat het bij jou vandaan komt.. misschien wil ze je dan wel helpen om van de jaloezie af te komen.. en een andere is om allemaal positieve dingen van je zelf op te schrijven.. (misschien met een beetjj hulp van andere,, want als je zelf gaat denken zijn het er niet zo veel,, spreek uit ervaring) en daarna de negatieve en leg die dan naast elkaar.. verbazing wekkend zijn de positieve dingen meestal in de meerderheid.. en zo leer je langzaam aan jj zelf te warderen zo als jj bent.. iedereeen heeft zijn goede en slechte dingen dus je bent niet de enige!! hoop dat je hier wat aan hebt..
(1259) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).