De website heinpragt.com is al sinds 1994 een begrip op het internet en is door de jaren heen uitgegroeid naar meer dan 330 themapagina's en een paar duizend bezoekers per dag. De website heeft drie hoofdonderwerpen: mens, cultuur en techniek.

Vriendschap algemeen


2008-09-19 10:06:00
Mijn beste vriendin is verliefd
Mijn beste vriendin heeft sinds eind december verkering. In het begin ging het echt hartstikke goed en hadden wij nog het contact als dat wij daarvoor hadden. Samen gezellig shoppen, elkaar steunen in moeilijke tijden, er voor elkaar zijn, maar boven gewoon veel gezelligheid hebben.
Zij heeft in April haar examen gehaald, had toen vakantie en is toen 3 maanden onafgebroken bij haar vriend geweest.
Ze reageerde nog amper op mijn smsjes, op mijn berichtjes via hyves, ik kon haar gewoon bijna niet meer bereiken. En als ze iets van zich laat horen gaat het alleen maar over haar vriend.
Ik voel mij erg gepasseerd, bedrogen en vooral in de steek gelaten. Dit is niet de vriendschap die wij hadden, het lijkt nu nog maar van 1 kant te komen. En ik weet niet meer wat ik moet doen.

Liefs, Myrna

Ga naar onderwerp op de site »

Antwoorden en reacties
2008-09-19 10:06:00
Beste Myrna ik kan 1 tip geven wil le haar egt trug PRAAT!! ga met haar praaten vraag bv waarom zij zo doet. Dit is het eenige wat ik kan zeggen
dus ja doeidoei en succes
(1198) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-09-21 17:23:00
ik weet eignelijk ook niet echt wat je kan doen misgien moet je het haar zeggen en er een keer n dagje ergens naar toe nemen ;p
(1207) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-09-23 19:21:00
Dit is iets wat je regelmatig hoord en wat eigenlijk wel een beetje te begrijpen is. Je vriendin is verliefd en wil het liefst elke minuut van de dag bij haar vriendje zijn. Natuurlijk is het niet goed dat ze jou passeerd. Probeer je gevoel bij haar te uiten maar probeer haar ook te begrijpen. Misschien kunnen jullie een middenweg vinden. Succes!
(1209) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-09-28 18:47:00
Hey Myrna!!
Ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Ik heb had aan mijn vriendin gevraagd: "Wat vind je belangrijker: jarenlange vriendschap, of je nieuwe vriendje?" Zij antwoorde vriendschap met mij. Dus ik zei: "Laat dat dan ook zien. Het voelt of je mijn vriendin niet meer bent. Dat alleen ik mijn best doe om nog vrienden te zijn." Ze schrok, en werkte eraan. Nu zijn we weer gewoon Best Friends!!
Groetjes Lara
(1219) Reactie van een bezoeker van de site!
2008-10-29 17:43:00
Myrna, ze ging jou al uit de weg.Dit zijn signalen, deze negeren heeft dat doel.
(1292) Reactie van een bezoeker van de site!

Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (mail@heinpragt.com).