Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2009-02-16 12:12:00
Ik ben jaloers op mijn vriendinnen
Al jaren ben ik bevriend met amra, we zijn altijd hecht geweest. Totdat er een nieuwe vriendin bij is gekomen, Sanae is lief en aardig maar heeft mijn plek ingenomen. Hierdoor ontloop ik Amra en ben continu bezig met die twee 'zijn ze samen', vind ze haar leuker' etc. Ik word er helemaal gek van, er gaat geen minuut voorbij dat ik er niet aan denk. Ben bang Amra te verliezen!

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren!

Antwoorden / Answers
2009-02-16 12:12:00
Hoi. Ik ben op dit moment ook erg bezig met mijn vriendschap met twee goede vriendinnen. Ik ben bang ze te verliezen wanneer ze samen zijn en het 'ze vinden elkaar leuker, mij hebben ze niet nodig'.
ik heb er al met ze over gepraat en ze geven aan dat ze erg blij met me zijn en me nooit zullen laten vallen. Toch kan ik dit nog niet helemaal geloven en blijf ik er erg mee bezig. Juist door dit gesprek, denk ik dat zij elkaar gevonden hebben en ik wil ze er ook niet mee mee belasten, omdat het dan helemaal een scheve verhouding wordt.
Ik kan je vraag niet beantwoorden, maar herken je gevoelens!
(1596) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2012-04-24 21:55:00
Dit herken ik heel erg inderdaad, mijn vriendin en ik hebben sinds dit jaar een nieuwe vriendin, om het zo maar te zeggen;-) Maar wij zitten niet bij elkaar in de klas en zij wel, zij doen dus veel samen, en ik zit alleen in een andere klas (niet dat dit niet leuk is, maar kmis hen wel, terwijl zij mij niet missen, voor mn gevoel dan, en mn gevoel heeft volgens mij gelijk;-)).
Ook hebben zij allebei veel meegemaakt, wat mijn vriendin pas dit jaar eigenlijk tegen me gezegd heeft, nadat ze het tegen die ander had gezegd. Ze delen heel erg veel samen en lijken gruwelijk veel op elkaar. Als ik er over begin zeggen ze gelijk dat ik hen heus niet verlies en dat ze van me houden, maarja, kan soms zo jaloers zijn! terwijl ik ook mijn momenten met hen allebei heb, en ze dit jaar beter ben leren kennen, allebei.

Tip van mn vriendin: stop met zo denken, want zo kom je in een negatieve spiraal van gedachten en er gaan zo dingen tussen jou en de ander in staan, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Sorry, je vraag is al van een paar jaar terug, ik hoop dat het nu beter gaat!
(3937) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren!
Om dit snel terug te kunnen vinden kunt u door onderstaande knop deze pagina toevoegen aan uw favorieten!
Toevoegen aan uw favorieten!


Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die via deze site wordt aangeboden. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com).