Vragen over Jaloezie in de liefde (Liefde)

Op deze pagine staat een archief van een vraag en alle reeds gegeven antwoorden. Deze vraag en antwoord sectie is niet meer actief maar staat nog op de website om te kunnen lezen. U kunt niet meer actief deelnemen en geen nieuwe vragen of anntwoorden toevoegen.


2011-08-12 00:03:00
Jaloers op jongere medewerkster
Hallo ik ben een vrouw van 60 met een bedrijfje, samen met man en enkele medewerksters. van 30.
Nu gedraagt 1 medewerkster zich erg flirterig naar mijn man toe. Bloesje beetje ( te ver ) open, lachen om alles , altijd aanraken, of bijna met knie tegen hem aan, als ik er niet ben, altijd Bijna boven op zn lip zitten en indringende gesprekken houden, enz. enz. Mijn man merkt er zogenaamd niets van en/of kan het niet geloven. Ik ben achterdochtig want een tijd geleden is hij ook eens vreemdgegaan.Hebben we veel en lang over gepraat en hij wil me echt niet kwijt en zal het Nooit meer doen!!! MAAR ik ben 1 en AL ACHTERDOCHT dus! Soms , reageer ik een beetje boos op haar en dat snapte zij dan niet en toen heeft mn man uitgelegd dat dat kwam omdat hij eens vreemdgegaan was, dat ik daarom nu achterdochtig reageer op haar. Maar het lijkt erop zoiets van: ik stond erbij en ik keek ernaar"!
Zij heeft een vriend en wil graag trouwen en kindjes enz. Ik denk; het maakt niet uit met wie, desnoods met mijn man!! Ze zegt dat ze met niemand zo goed kan praten als met mijn man , ze bespreken ook wel "intieme" dingen ( als ik er niet bij ben ! en hij wil als sport gaan "zwemmen " toen opperde zij dat ze met hem mee wil!! Beter van niet heeft mn man toen gezegd.
Moet ik hier iets achter zoeken of maak ik me voor niets zorgen en jaloers?

Ga naar het onderwerp op deze website »

Antwoorden en reacties
2011-08-12 00:03:00
Er is zoiets als eigenwaarde en een positief zelfbeeld....dus kijk maar in de spiegel
....waar gaat dit over...hmmm ik zou het wel weten.
Blijf bij jezelf ...
(3648) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-08-13 11:08:00
Sorry maar die ene medewerkster moet je maar gauw de deur uitwerken zij is respectloos naar jou toe en haar omgeving inclusief haar eigen vriend.
Ongeacht jouw zorgen plus achterdocht word in mijn visie niet eens naar gekeken dan wel op gereageerd. Je man kan wel zeggen dat die dat niet in de gaten heeft maar heb je zelf niet in de gaten dat er niets tot weinig aan gedaan wordt. Ik zou het in ieder geval niet pikken en diegene er op aanspreken wat nou eigenlijk de bedoeling is van die medewerkster want dit gaat wel erg ver.
Zeker gezien de intieme conversaties over en weer het aanraken enz enz.
Als je man zegt er niets tot weinig van te merken dan is dat een leugen want zeg nou zelf wie zou dat nou niet opmerken het is toch zo duidelijk als het maar kan zijn? Ik heb medelijden met die vriend van haar eerlijk gezegd want zulke typjes komen mij wel heel bekend voor. Laat dit stoppen praat er met je man over zeg en maak duidelijk dat je hier gek van wordt en dit niet langer accepteert.
Het is onzin te zeggen dat jouw wantrouwen voortkomt uit het eerdere vreemdgaan dit heeft er uiteraard wel iets mee te maken maar de hoofdzaak waar het vandaan komt is de situatie zoals het nu gaande is en dat is meer dan logisch en begrijpelijk.

M.v.g Anoniem
(3649) Reactie van een bezoeker van de site!
2011-08-13 19:19:00
Logisch dat je jaloers bent. Je man heeft immers ooit je vertrouwen beschaamd. Als hij echt om je geeft en voor je eigen gevoel zal ik toch de medewerkster wegsturen. Hij zal het onzin vinden maar moet beseffen dat hij ooit eens in de fout is gegaan en bij je littekens heeft achtergelaten. Waarom zal je jezelf blijven plagen? Weg met die meid!
(3651) Reactie van een bezoeker van de site!

Etiquette op deze vraag en antwoord pagina's

Deze vraag en antwoord pagina's zijn een eenvoudige vorm van een forum, u kunt vragen stellen, reageren op anderen en de beheerder van deze website beantwoord zelf ook vragen. Om te zorgen dat de kwaliteit een beetje op peil blijft zijn er aan aantal aanbevelingen die ik graag wil doen aan de mensen die hier willen reageren. Voordat u uw vraag op een plaatst wilt u dan eerst even controleren of deze vraag al niet eens is gesteld, dubbele onderwerpen zijn wat vervelend. Probeer bij het onderwerp te blijven en niet "off topic" te gaan. Typ niet in HOOFDLETTERS, wanneer u dit doet, zal het lijken alsof u schreeuwt. Probeer cynisme en sarcasme zoveel mogelijk te vermijden, niet iedereen begrijpt dit altijd. U mag het met elkaar oneens zijn maar probeer een beetje respect te blijven tonen tegenover de ander.

Probeer geen onzin te plaatsen of misinformatie, dit zal bij de controle voor plaatsing al zoveel mogelijk worden weggehaald maar voorkomen is beter. Probeer een beetje kort en bondig te schrijven en gebruik alstublieft leestekens en afgesloten regels in uw tekst. De beheerder zal berichten enigszins formatteren maar u kunt de beheerder hierdoor veel werk besparen. Controleer ook even de meest recente opmerkingen voordat u op een oudere opmerking reageert, aangezien het probleem mogelijk al is opgelost of de meningen zijn gewijzigd. En natuurlijk is vloeken, vulgaire taal en schelden niet toegestaan, deze berichten zullen ook niet geplaatst worden. Het is de bedoeling om kennis en ervaring te delen, hou dit ook in uw achterhoofd wanneer u wilt reageren.

Acute (psychische) problemen hulplijnen.

Wanneer u een acuut ernstig probleem heeft dan zult u waarschijnlijk het antwoord niet vinden op deze website. Er zijn echter een aantal gespecialiseerde websites en telefoonnummers die meestal dag en nacht te bereiken zijn voor mensen met acute ernstige problemen. Ik zal deze lijst proberen zo goed als mogelijk uit te breiden.
Disclaimer: Hoewel de heer Pragt de informatie beschikbaar op deze site met grote zorg samenstelt, sluit hij alle aansprakelijkheid uit. Op de artikelen van de heer Pragt rust auteursrecht, overname van tekst en afbeeldingen is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming. Heinpragt.com is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 73839426 en is gevestigd in Veenendaal.  Lees hier de privacyverklaring van deze site. Voor informatie over adverteren op deze site kunt u contact opnemen met: (heinpragt@outlook.com).