Jaloezie in de liefde


03 - Liefde »  -  Jaloezie in de liefde »
2011-08-12 00:03:00
Jaloers op jongere medewerkster
Hallo ik ben een vrouw van 60 met een bedrijfje, samen met man en enkele medewerksters. van 30. Nu gedraagt 1 medewerkster zich erg flirterig naar mijn man toe. Bloesje beetje ( te ver ) open, lachen om alles , altijd aanraken, of bijna met knie tegen hem aan, als ik er niet ben, altijd Bijna boven op zn lip zitten en indringende gesprekken houden, enz. enz. Mijn man merkt er zogenaamd niets van en/of kan het niet geloven. Ik ben achterdochtig want een tijd geleden is hij ook eens vreemdgegaan.Hebben we veel en lang over gepraat en hij wil me echt niet kwijt en zal het Nooit meer doen!!! MAAR ik ben 1 en AL ACHTERDOCHT dus! Soms , reageer ik een beetje boos op haar en dat snapte zij dan niet en toen heeft mn man uitgelegd dat dat kwam omdat hij eens vreemdgegaan was, dat ik daarom nu achterdochtig reageer op haar. Maar het lijkt erop zoiets van: ik stond erbij en ik keek ernaar"! Zij heeft een vriend en wil graag trouwen en kindjes enz. Ik denk; het maakt niet uit met wie, desnoods met mijn man!! Ze zegt dat ze met niemand zo goed kan praten als met mijn man , ze bespreken ook wel "intieme" dingen ( als ik er niet bij ben ! en hij wil als sport gaan "zwemmen " toen opperde zij dat ze met hem mee wil!! Beter van niet heeft mn man toen gezegd. Moet ik hier iets achter zoeken of maak ik me voor niets zorgen en jaloers?

Ga naar onderwerp op de site »  Go to topic page in the site »
Reageren / respond!

Antwoorden / Answers
2011-08-12 00:03:00
Er is zoiets als eigenwaarde en een positief zelfbeeld....dus kijk maar in de spiegel
....waar gaat dit over...hmmm ik zou het wel weten.
Blijf bij jezelf ...
(3648) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-08-13 11:08:00
Sorry maar die ene medewerkster moet je maar gauw de deur uitwerken zij is respectloos naar jou toe en haar omgeving inclusief haar eigen vriend.
Ongeacht jouw zorgen plus achterdocht word in mijn visie niet eens naar gekeken dan wel op gereageerd. Je man kan wel zeggen dat die dat niet in de gaten heeft maar heb je zelf niet in de gaten dat er niets tot weinig aan gedaan wordt. Ik zou het in ieder geval niet pikken en diegene er op aanspreken wat nou eigenlijk de bedoeling is van die medewerkster want dit gaat wel erg ver.
Zeker gezien de intieme conversaties over en weer het aanraken enz enz.
Als je man zegt er niets tot weinig van te merken dan is dat een leugen want zeg nou zelf wie zou dat nou niet opmerken het is toch zo duidelijk als het maar kan zijn? Ik heb medelijden met die vriend van haar eerlijk gezegd want zulke typjes komen mij wel heel bekend voor. Laat dit stoppen praat er met je man over zeg en maak duidelijk dat je hier gek van wordt en dit niet langer accepteert.
Het is onzin te zeggen dat jouw wantrouwen voortkomt uit het eerdere vreemdgaan dit heeft er uiteraard wel iets mee te maken maar de hoofdzaak waar het vandaan komt is de situatie zoals het nu gaande is en dat is meer dan logisch en begrijpelijk.

M.v.g Anoniem
(3649) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
2011-08-13 19:19:00
Logisch dat je jaloers bent. Je man heeft immers ooit je vertrouwen beschaamd. Als hij echt om je geeft en voor je eigen gevoel zal ik toch de medewerkster wegsturen. Hij zal het onzin vinden maar moet beseffen dat hij ooit eens in de fout is gegaan en bij je littekens heeft achtergelaten. Waarom zal je jezelf blijven plagen? Weg met die meid!
(3651) Reactie van een bezoeker van de site! Response by a vistor of the site!
Reageren / respond!

Disclaimer.

Hoewel de heer Hein Pragt de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt, sluit de heer Pragt alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via zijn site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.
Op de artikelen van de heer Pragt op deze Internetsite rust auteursrecht. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: (email: mail@heinpragt.com). Dit is mijn